Feilsøke integrasjonen med QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren, synkroniseringsfeil og vanlige problemer

Når du integrerer eller synkroniserer QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren med Shopify, kan det oppstå feil. På denne siden finner du vanlige feil og veiledning om hvordan du feilsøker dem.

Grunnleggende feilsøkingstrinn

Hvis du har problemer med integrering av QuickBooks Desktop-data med Shopify, må du gjennomføre følgende grunnleggende feilsøkingstrinn.

Oppdater datamaskinens operativsystem og QuickBooks Desktop-programvaren

Deaktiver alternativet for å kjøre som administrator for QuickBooks Desktop-appen

1. Kontroller at du er den eneste påloggede Windows-brukeren.
  2. Lukk QuickBooks Desktop-appen og start datamaskinen på nytt.
  3. Høyreklikk på QuickBooks Desktop-snarveien, og velg deretter Egenskaper.
  4. Klikk på Avansert.
  5. Opphev valget for Kjør som administrator.
  6. Klikk på OK, og klikk deretter på OK.
  7. Dobbeltklikk på QuickBooks Desktop-snarveien for å starte appen.

Logg på QuickBooks Desktop med en administratorbrukerprofil

1. Åpne QuickBooks-bedriftsfilen.
  2. Angi påloggingsinformasjon for administratorprofilen.
  3. Kontroller at du er logget på som administrator:
    1. Klikk på menyen Bedrift, og klikk deretter på Konfigurer brukere og passord.
    2. Velg Konfigurer brukere.
    3. Kontroller at administratorbrukeren vises som pålogget.

Åpne QuickBooks-bedriftsfilen i enkeltbrukermodus

1. Klikk på Fil fra QuickBooks Desktop-appen.
  2. Hvis alternativet Bytt til enkeltbrukermodus vises i menyen klikker du på det, og følger informasjonen for å bytte til enkeltbrukermodus.

Kontroller at Realm ID i Shopify-administrator samsvarer med bedriftens Intuit ID i QuickBooks Desktop

1. Åpne QuickBooks Desktop-appen og logg på med administratorbrukerprofilen.
  2. Trykk på F2-tasten på tastaturet for å åpne skjermbildet med produktinformasjon.
  3. Kontroller at bedriftens Intuit ID samsvarer med Realm ID som vises i QuickBooks Desktop Connector i Shopify-administrator.

Kontroller at Shopify Connector vises som aktiv

1. Åpne QuickBooks Desktop-appen og logg på med administratorbrukerprofilen.
  2. Klikk på Fil > Appadministrasjon > Administrer webapper.
  3. Klikk på Tilkoblede apper.
  4. Kontroller at Shopify Connector-appen vises som aktiv.
  5. Hvis Shopify Connector-appen ikke vises som aktiv, klikker du på rullegardinmenyen Status og klikker deretter på Koble til på nytt.

Feilsøke vanlige feil

Du kan oppleve feil når du konfigurerer eller synkroniserer data med QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren. Følgende er eksempler på vanlige feil du kan oppleve:

Autentiseringen mislyktes ved generering av token

Du kan se feilmeldingen Godkjenning mislyktes ved generering av et token når du forsøker å generere et token i en QuickBooks Desktop-bedriftsfil.

Trinn:

1. Sørg for å gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene.
  2. Fjern alle eldre versjoner av QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren fra datamaskinen.

1. Åpne Kontrollpanel fra datamaskinen, og klikk deretter på Programmer og funksjoner.
    2. Velg den eldre QuickBooks Desktop-versjonen og klikk på Avinstaller.
    3. Følg instruksjonene for å avinstallere den eldre versjonen.
  3. Reparer QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren:

1. Åpne Kontrollpanel fra datamaskinen, og klikk deretter på Programmer og funksjoner.
    2. Velg den gjeldende versjonen av QuickBooks Desktop, og klikk deretter på Avinstaller.
    3. Følg instruksjonene for å reparere den gjeldende versjonen.
  4. Opprett en ny Windows-brukerprofil, og installer deretter QuickBooks Desktop-programvaren på nytt med den nyopprettede Windows-brukeren.

Ikke en registrert administrator

Du kan se feilmeldingen Ikke en oppført administrator når du prøver å generere et token med en regnskapsfører-brukerprofil og ikke en administratorbrukerprofil. Du må tilbakestille bedriftens Intuit ID i QuickBooks-bedriftsfilen.

Trinn:

1. Klikk på Hjelp > Tilbakestill Intuit ID fra QuickBooks-bedriftsfilen.
  2. Velg JA og klikk deretter på OK.
  3. Lukk og åpne QuickBooks Desktop-appen på nytt.
  4. Følg instruksjonene for å logge på Intuit-kontoen din ved hjelp av administratorbrukerprofilen.

Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop Accounting

Du kan se feilmeldingen Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop Accounting når en forespørsel om synkronisering av data fra Shopify til QuickBooks Desktop tar mer enn 30 sekunder å motta.

Trinn:

1. Sørg for å gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene.
  2. Klikk på Hjem fra Shopify-administrator, og klikk deretter på QuickBooks Connector for å godkjenne apptillatelsene.
  3. Start datamaskinen på nytt.

Hvis bedriftsfilen ligger på en annen datamaskin, kan forsinkelser i nettverket bidra til tidsutløpet. Du bør vurdere å flytte bedriftsfilen til den samme datamaskinen som QuickBooks Desktop-appen.

Kunne ikke starte QuickBooks

Du kan se feilmeldingen Kunne ikke starte QuickBooks av følgende årsaker:

• QuickBooks startes med administratorprofilen som forårsaker ikke-samsvarende programtillatelsesnivåer.
  • Bedriftsfilen er ikke åpen og logget på med administratorbrukeren for filen.
  • Det er flere versjoner av QuickBooks installert. Avinstaller eldre versjoner, slik at bare den nyeste versjonen er installert.
  • Feil bedriftsfil er åpen.

Trinn:

1. Sørg for å gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene.
  2. Fjern alle eldre versjoner av QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren fra datamaskinen.

1. Åpne Kontrollpanel fra datamaskinen, og klikk deretter på Programmer og funksjoner.
    2. Velg den eldre QuickBooks Desktop-versjonen og klikk på Avinstaller.
    3. Følg instruksjonene for å avinstallere den eldre versjonen.
  3. Reparer QuickBooks Desktop-regnskapsprogramvaren:

1. Åpne Kontrollpanel fra datamaskinen, og klikk deretter på Programmer og funksjoner.
    2. Velg den gjeldende versjonen av QuickBooks Desktop, og klikk deretter på Avinstaller.
    3. Følg instruksjonene for å reparere den gjeldende versjonen.

Shopify kan ikke koble til QBD 0x8004040D

Du kan se feilmeldingen Shopify kan ikke koble til QBD 0x8004040D når flere synkroniseringsforsøk mislykkes, eller QuickBooks Desktop-appen ikke er av nyeste versjon. Du må gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene, og deretter gjenskape QBConfiguration.

Trinn:

1. Skriv inn Services.msc i Windows-søk, og klikk deretter på appen Tjenester.

1. Finn QBWCMonitor og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
    2. Klikk på STOPP, og klikk deretter på OK.
  2. Skriv Explorer i Windows-søk og klikk deretter på Filutforsker.

1. Gå til C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config fra datamaskinen.
    2. Høyreklikk på QBConfiguration-filen og klikk på Gi nytt navn.
    3. Endre filnavnet til OLDQBConfiguration.
  3. Skriv inn Services.msc i Windows-søk, og klikk deretter på appen Tjenester.

1. Finn QBWCMonitor og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
    2. Klikk på START, og klikk deretter på OK.
  4. Åpne QuickBooks Desktop-appen, og logg på bedriftsfilen med administratorbrukeren.

1. Klikk på Fil > Appadministrasjon > Administrer webapper og gjør en av følgende:
      • Hvis tokenet eksisterer, klikker du på Tilkoblede apper og kontrollerer at appen vises som aktiv.
      • Hvis tokenet ikke finnes, søker du etter Shopify, velger Shopify Connector og klikker deretter på Konfigurer for å generere et token.

Shopify kan ikke koble til QBD 0x8004041D

Du kan se feilmeldingen Shopify kan ikke koble til QBD 0x8004041D når QuickBooks Desktop-appen ikke er åpen slik at synkronisering av data ikke kan skje. Du må gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene for å løse dette problemet.

Bedriften som er integrert med Shopify er ikke den samme som den som er åpen i QuickBooks Desktop: 0x8004040A

Du kan se feilmeldingen Bedriften som er integrert med Shopify er en annen enn den som er åpen i QuickBooks Desktop: 0x8004040A når feil QuickBooks Desktop-bedriftsfil er åpen, og ikke er den samme som den som er konfigurert med Shopify Connector-appen.

1. Sørg for å gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene.
  2. Bekreft at område-ID i Shopify-administrator samsvarer med bedriftens Intuit ID i QuickBooks Desktop-appen:

1. Åpne QuickBooks Desktop-appen og logg på med administratorbrukerprofilen.
    2. Trykk på F2-tasten på tastaturet for å åpne skjermbildet med produktinformasjon.
    3. Kontroller at bedriftens Intuit ID samsvarer med Realm ID som vises i QuickBooks Desktop Connector i Shopify-administrator.
  3. Gjenskap QBConfiguration:

1. Skriv inn Services.msc i Windows-søk, og klikk deretter på appen Tjenester.
      1. Finn QBWCMonitor og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
      2. Klikk på STOPP, og klikk deretter på OK.
    2. Skriv Explorer i Windows-søk og klikk deretter på Filutforsker.
      1. Gå til C:\ProgramData\Intuit\WebConnector 3.0\Config fra datamaskinen.
      2. Høyreklikk på QBConfiguration-filen og klikk på Gi nytt navn.
      3. Endre filnavnet til OLDQBConfiguration.
    3. Skriv inn Services.msc i Windows-søk, og klikk deretter på appen Tjenester.
      1. Finn QBWCMonitor og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
      2. Klikk på START, og klikk deretter på OK.
    4. Åpne QuickBooks Desktop-appen, og logg på bedriftsfilen med administratorbrukeren.
      1. Klikk på Fil > Appadministrasjon > Administrer webapper og gjør en av følgende:
        • Hvis tokenet eksisterer, klikker du på Tilkoblede apper og kontrollerer at appen vises som aktiv.
        • Hvis tokenet ikke finnes, søker du etter Shopify, velger Shopify Connector og klikker deretter på Konfigurer for å generere et token.

Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop Accounting. 9900

Du vil kanskje se feilmeldingen Shopify kunne ikke synkronisere med QuickBooks Desktop Accounting. 9900 når en intern feil genereres under synkronisering av data mellom Shopify og QuickBooks Desktop-appen. For å løse dette problemet må du gjennomføre de grunnleggende feilsøkingstrinnene og starte WebConnector-tjenestene på nytt.

Trinn:

1. Skriv inn Services.msc i Windows-søk, og klikk deretter på appen Tjenester.
  2. Finn QBWCMonitor og dobbeltklikk for å åpne egenskapene.
  3. Klikk på STOPP, og klikk deretter på OK.
  4. Åpne QuickBooks Desktop-appen, og logg på bedriftsfilen med administratorbrukeren.
  5. Klikk på Fil > Appadministrasjon > Administrer webapper.
  6. Klikk på Tilkoblede apper og kontroller at appen vises som Aktiv.

Innhente logger for gjennomgang

Når du kontakter Shopifys detaljsalgsstøtte, kan du bli bedt om å hente ut logger fra QuickBooks Desktop-appen for å undersøke problemet videre. Du må innhente alle tre typer logger.

Applikasjonslogg

1. Skriv Kjør fra søkefeltet i Windows og trykk deretter på Enter-tasten på tastaturet for å starte Kjør-appen.
  2. Legg til banen %LocalAppData%\Intuit\WebConnector 3.0\Log, og klikk deretter på OK.
  3. Finn loggen Intuit.QBDT.WebConnector.Application med det nyeste tidsstempelet, som for eksempel Intuit.QBDT.Webconnector.Application_19_Apr_2023-07_20.log.

SDK-logger for QuickBooks Desktop

1. Skriv Kjør fra søkefeltet i Windows og trykk deretter på Enter-tasten på tastaturet for å starte Kjør-appen.
  2. Legg til banen %programdata%\Intuit\QuickBooks\, og klikk deretter på OK.
  3. Finn filene qbsdklog.txt og qbsdkold.txt

QuickBooks Desktop-programlogger

1. Skriv Kjør fra søkefeltet i Windows og trykk deretter på Enter-tasten på tastaturet for å starte Kjør-appen.
  2. Legg til banen %LocalAppData%\Intuit\QuickBooks\Log\, og klikk deretter på OK.
  3. Åpne den nyeste nummererte mappen, som 32.0.
  4. Finn filene QBWin.log og QBWDOTNET.log. Hvis det finnes én eller flere QBWin.log.old, innhenter du de tre nyeste filene.