Piilota Lisää ostoskoriin -painikkeet

Voit piilottaa Lisää ostoskoriin ‑painikkeen kauppapaikastasi ja palauttaa sen myöhemmin näkyviin.

Osiin jaetut ja jakamattomat teemat

Huomautus: Tämän tutoriaalin vaiheet vaihtelevat sen mukaan, käytätkö osiin jaettua vai osiin jakamatonta teemaa. Osiin jaetussa teemassa etusivun asettelua voi järjestää vetämällä ja pudottamalla elementtejä, osiin jakamattomassa teemassa ei.

Teeman Muokkaa koodia -sivulla saat selville tukeeko teemasi osioita. Jos Osiot-hakemistossa on tiedostoja, käytössäsi on osioihin jaettu teema. Osioihin jakamattomat teemat on julkaistu ennen lokakuuta 2016, eikä niiden Osiot-hakemistossa ole tiedostoja.

Jos käytät osioihin jaettua teemaa, klikkaa Osioihin jaetut teemat -painiketta ja noudata ohjeita. Jos käytät vanhempaa teemaa, jota ei ole jaettu osioihin, klikkaa Osioihin jakamattomat teemat -painiketta ja noudata ohjeita.