Verkkokaupan ominaisuudet

Osioita käyttämällä voit lisätä ominaisuuksia mille tahansa verkkokauppasi sivulle. Voit valita, lisätä ja määrittää osioita, joissa on esimerkiksi kuvia, tekstiä ja brändin värejä.

Joillakin sivuilla on oletusosiot, kuten ilmoituspalkki, ylätunniste ja alatunniste. Nämä osiot näkyvät jokaisella sivulla.

Ilmoituspalkki

Ilmoituspalkin avulla voit kertoa asiakkaillesi tärkeitä tietoja kaikilla sivuilla. Osiolla ei ole omia asetuksia, mutta voit mukauttaa näytettäväksi enintään 12 eri ilmoituslohkoa. Voit lisätä ilmoituspalkkiin linkin, jotta se on klikattavissa, ja voit ohjata asiakkaat tietylle sivulle.

Ilmoituslohko

Ilmoituspalkissa olevan ilmoituslohkon asetukset
Määrite Kuvaus
Teksti Ilmoitus, jonka haluat näyttää asiakkaillesi.
Värimalli Ilmoituspalkissa käytettävä värimalli.
Linkki Linkki, johon haluat asiakkaiden siirtyvän, jos he klikkaavat ilmoituspalkkia.

Ylätunniste

Ylätunniste näkyy kaikilla verkkokauppasi sivuilla.

Osion asetukset

Ylätunnisteen osion asetukset
Määrite Kuvaus
Värimalli Valitse kaupan ylätunnisteen tausta. Valitse pudotusvalikosta Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
Logokuva Osion kuva. Näytä mediakirjasto klikkaamalla Valitse kuva tai vaihda tai poista kuva klikkaamalla Vaihda-painiketta.
Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Lisää lyhyt kuvaus hakukoneoptimoinnin parantamiseksi ja median kuvailemiseksi näytönlukijoita käyttäen asiakkaille.
Mukautetun logon leveys Tämä on logon leveys. Se voi olla mikä tahansa 10:n kerrannainen välillä 50–250 pikseliä. Oletusarvo on 100 pikseliä.
Logon sijainti tietokoneella

Missä logo näkyy ylätunnisteessa, kun asiakas avaa sivuston suurella näytöllä. Logon sijainti optimoidaan automaattisesti mobiililaitteita varten.

• Keskellä vasemmalla - Näyttää logon päävalikon kanssa linjassa pystysuunnassa keskitettynä ja vasemmalle tasattuna.
  • Ylhäällä vasemmalla - Näyttää logon päävalikon yläpuolella ja tasaa logon ja valikkokohdat vasemmalle.
  • Ylhäällä keskellä (oletus) - Näyttää logon päävalikon yläpuolella ja tasaa logon ja valikkokohdat keskelle.
Valikko Päävalikkona käytettävä valikko. Valitse toinen valikko klikkaamalla Vaihda.
Pöytäkoneen valikkotyyppi Valitse pudotusvalikosta työpöydän valikon tyypiksi Pudotusvalikko tai Megavalikko. Pudotusvalikossa toisen tason valikon sisältö näytetään kokonaisuudessaan ja kolmas taso näytetään pienennettynä, kunnes se avataan toisen tason kohdetta klikkaamalla. Megavalikossa kaikki toisen ja kolmannen tason valikkosisältö näkyy ensimmäisellä klikkauksella. Valikkotyyppi optimoidaan automaattisesti mobiililaitteille.
Näytä erotinviiva Näyttää rivin, joka erottaa ylätunnisteen visuaalisesti sivun sisällöstä.
Ota paikallaan pysyvä ylätunniste käyttöön Palauttaa ylätunnisteen näkyviin, kun asiakas vierittää takaisin ylös. Katoaa, kun asiakas vierittää alaspäin.
Väli Lisää tilaa ylätunnisteen alapuolelle. Liukusäätimen avulla voit lisätä alamarginaaliin 0–100 pikseliä tilaa.
Osion täyttö Lisää tilaa ylätunnisteen ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä ylätunnisteen ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Alatunniste

Alatunniste näkyy teemasi kaikilla sivuilla.

Osion asetukset

Alatunnisteen osion asetukset
Määrite Kuvaus
Värimalli Alatunnisteen tausta voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
Näytä sähköpostirekisteröityminen Sisältää sähköpostien tilauslomakkeen, jossa asiakkaat voivat tilata uutiskirjeen ja markkinointia.
Otsikko Näytä sähköpostitilaaja -lomakkeen otsikko. Jos Näytä sähköpostitilaaja ei ole käytössä, tätä kohtaa ei näytetä.
Some-kuvakkeet Näyttää kaikkien sosiaalisen median alustojen kuvakkeet, jotka olet syöttänyt profiililinkkiin teema-asetuksissa.
Näytä maa-/aluevalitsin Lisää valitsimen, jossa asiakas voi valita maat ja alueet, jotka olet ottanut käyttöön maksuasetuksissasi, jolloin asiakkaat voivat tarkastella tuotehintoja haluamassaan valuutassa.
Ota kielivalitsin käyttöön Lisää valitsimen, jossa asiakas voi valita maat ja alueet, jotka olet ottanut käyttöön kieliasetuksissasi, jolloin asiakkaat voivat selata kauppaasi haluamallaan kielellä.
Näytä maksukuvakkeet Tämä näyttää kaupassasi käyttöön otettujen maksutapojen kuvakkeet. Kun asiakas vierailee kaupassasi, kuvakkeet suodatetaan niin, että ainoastaan kyseisen asiakkaan alueella ja valuutassa tuetut maksutavat näkyvät.
Väli Lisää tilaa alatunnisteen yläpuolelle. Liukusäätimen avulla voit lisätä ylämarginaaliin 0–100 pikseliä tilaa.
Osion täyttö Lisää tilaa alatunnisteen ylä- tai alapuolelle. Liukusäätimen avulla voit lisätä alatunnisteen ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Valikkolohko

Alatunnisteen osion valikkolohkon asetukset
Määrite Kuvaus
Otsikko Lohkon nimi.
Valikko Lohkossa näytettävä valikko. Alatunnisteissa näytetään vain ylätason valikkokohdat, joten alasvetovalikon tyypit eivät näy odotetulla tavalla.

Tekstilohko

Teksti-lohkon avulla voidaan korostaa tärkeitä tietoja, kuten kaupan tietoja, kampanjoita tai yhteystietoja.

Alatunnisteen osion tekstilohkon asetukset
Määrite Kuvaus
Otsikko Lohkon nimi.
Alateksti Lohkossa näytettävä teksti.

Kuvalohko

Alatunnisteen osion kuvalohkon asetukset
Määrite Kuvaus
Kuva Lohkossa näytettävä kuva.
Kuvan leveys Määrittää kuvan leveyden. Voi olla mikä tahansa viiden kerrannainen välillä 50–200 pikseliä. Oletus on 100 pikseliä.
Kuvan tasaus isolla näytöllä

Tasaa kuvan lohkon sisällä:

• Vasen - Tasaa kuvan lohkon vasempaan reunaan.
  • Keskellä (oletus) - Tasaa kuvan lohkon keskelle.
  • Oikea - Tasaa kuvan lohkon oikeaan reunaan.

Blogiviestit

Jos sinulla on blogi Shopify-kaupassasi, voit korostaa blogisi julkaisuja Blogipostaus-osion avulla. Jokaisesta*Blogipostaus*-osiossa olevasta blogipostauksesta näytetään 55 ensimmäistä sanaa julkaisukatkelmasta. Jos blogipostauksessa ei ole katkelmaa, julkaisun 30 ensimmäistä sanaa näytetään.

Osion asetukset

blogipostaus-osion asetukset
Määrite Kuvaus
Otsikko Osion otsikko
Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
Blogi Mistä blogista haluat näyttää blogipostauksia. Oletusarvona aakkosjärjestyksessä ensimmäinen blogi Blogit-sivulla.
Blogiviestit Osiossa näytettävien blogipostausten määrä. Enintään: 4 julkaisua.
Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 4.
Värimalli Blogi-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
Näytä esittelykuva Näyttää blogipostauksen esittelykuvan. Ehdotettu kuvasuhde on 3:2.
Näytä päivämäärä Näyttää blogipostauksen luontipäivän.
Näytä tekijä Näyttää blogipostauksen kirjoittajan.
Ota Näytä kaikki ‑painike käyttöön, jos blogi sisältää useampia blogipostauksia kuin mitä on näkyvissä Jos blogissa on enemmän blogipostauksia kuin Blogipostaukset-kentässä on määritetty, kohtaan ilmestyy Näytä kaikki -painike, joka vie asiakkaat blogin sivulle.
Osion täyttö Lisää tilaa blogipostausosion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä blogipostausosion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Valitse blogi

1. Klikkaa teemaeditorissa Blogipostaukset-osion nimeä.
  2. Klikkaa Blogi-osiossa Muuta.
  3. Valitse blogi.
  4. Klikkaa Valitse ja klikkaa sitten Tallenna.

Kollaasi

Voit luoda kollaasin, joka sisältää videoita, kuvia, tuotteita ja kokoelmia. Jokainen Kollaasi-osio sisältää kolme lohkoa, jotka ovat oletusarvoisesti video, tuote ja kokoelma.

Jos haluat luoda kollaasin, joka sisältää enemmän kuin kolme lohkoa, lisää ensimmäisen alapuolelle muita kollaasiosia, äläkä sisällytä otsikon arvoa alempiin kollaasiosioihin. Kollaasiosiot näkyvät yhdessä yhtenäisenä osana.

Osion asetukset

Kollaasiosion asetukset
Määrite Kuvaus
Otsikko Osion otsikko
Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
Työpöytäasettelu

Miten kollaasimedia näkyy tietokoneella.

• Vasen suuri lohko (oletus) - Osion ensimmäinen lohko näkyy vasemmalla ja suurempana kuin muut lohkot.
  • Oikea suuri lohko - Osion viimeinen lohko näkyy oikealla ja suurempana kuin muut lohkot.
  • Mobiiliasettelu

Miten lohkot näkyvät mobiililaitteella.

• Kollaasi - Näyttää kuvat kollaasiasettelussa:
      • Jos Vasen suuri lohko -asetus on käytössä työpöytäasettelussa, osion ensimmäinen lohko näkyy yläosassa ja suurempana kuin muut lohkot.
      • Jos Oikea suuri lohko -asetus on käytössä työpöytäasettelussa, osion viimeinen lohko näkyy alaosassa ja suurempana kuin muut lohkot.
    • Sarake – Näyttää kaikki mediat samankokoisina ja yhdessä sarakkeessa.
    Värimalli Kollaasin taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Osion täyttö Lisää tilaa kollaasiosion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä osion ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Videolohko

Videolohkon asetukset kollaasiosiossa
    Määrite Kuvaus
    Kansikuva Kuva, joka näkyy ennen kuin asiakas toistaa videon.
    URL-osoite YouTube- tai Vimeo-linkki videoon. Videon on oltava julkisesti saatavilla. Video toistetaan ponnahdusikkunassa.
    Videon vaihtoehtoinen teksti Tämä on videon vaihtoehtoinen teksti. Se kuvaa videon kontekstia ja tarkoitusta näytönlukijoita käyttäville asiakkaille.
    Käytä alkuperäistä kuvasuhdetta Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua, että kuvaasi rajataan.

Tuotelohko

Tuotelohkon asetukset kollaasiosiossa
    Määrite Kuvaus
    Tuote Tuote, jonka haluat näyttää.
    Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin tuotekuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.

Kokoelmalohko

Kokoelmalohkon asetukset kollaasiosiossa
    Määrite Kuvaus
    Kokoelma Kokoelma, jonka haluat näyttää.

Kuvalohko

Kuvalohkon asetukset kollaasiosiossa
    Määrite Kuvaus
    Kuva Osion kuva. Valitse kuva klikkaamalla Valitse kuva tai muuta tai poista kuva klikkaamalla Vaihda-painiketta.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Lisää lyhyt kuvaus kuvasta hakukoneoptimoinnin parantamiseksi ja kuvan kuvailemiseksi näytönlukijoita käyttäen asiakkaille.
    Käytä alkuperäistä kuvasuhdetta Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua, että kuvaasi rajataan.

Pienenettävä sisältö

Pienennettävä sisältö -osa tukee rivejä, jotka voidaan pienentää tai laajentaa sisällön tarkastelemista varten, ja kuvaa, joka voidaan sijoittaa pienennettävän sisällön vasemmalle tai oikealle reunaan.

Osion asetukset

Pienennettävän sisältöosion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvateksti Pienennettävän sisältöosan valinnainen kuvateksti. Näkyy osion otsikon yläpuolella.
    Otsikko Pienennettävän sisältöosion kuvatekstin otsikko
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Otsikon tasaus Valitse osion otsikon tasaus. Vaihtoehdot ovat vasemmalle, keskelle (oletus) tai oikealle.
    Asettelu

Valitse pienennettävän sisällön asettelu:

• Ei säiliötä (oletus)
    • Rivisäilö - Jokainen pienennettävä sisältyy varjostettuun laatikkoon
    • Osiosäilö - Sisältää koko pienennettävän sisällön osan varjostetussa laatikossa
    Värimalli Pienennettävän sisältöosion taustaväri. Valitse Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Säiliön värimalli Pienennettävän sisältösäilön taustaväri. Valitse Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen. Valittu värimalli näkyy vain, kun Pohja-vaihtoehto on asetettu Riviksi tai Osiosäilöksi.
    Avaa ensimmäinen pienenettävä rivi Kun tämä on valittu, pienennettävän sisällön ensimmäinen rivi laajennetaan oletuksena.
    Kuva Osion kuva. Valitse kuva klikkaamalla Valitse kuva tai muuta tai poista kuva klikkaamalla Vaihda-painiketta.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Lisää lyhyt kuvaus kuvasta hakukoneoptimoinnin parantamiseksi ja kuvan kuvailemiseksi näytönlukijoita käyttäen asiakkaille.
    Kuvasuhde Osiokuvan kuvasuhde:
    • Mukauta kuvaan (oletus) - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Pieni
    • Suuri
    Työpöytäasettelu Valitse, näytetäänkö kuva vai pienennettävät rivit ensin. Oletusasetus on teksti ensin. Mobiilissa kuva näkyy aina ensimmäisenä.
    Osion täyttö Lisää tilaa kutistettavan sisällön ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä kutistettavan sisältöosion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Pienennettävä rivilohko

Pienennettävän rivilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Pienennettävän rivin otsikko.
    Kuvake Valitse pudotusvalikosta kuvake, joka näytetään ennen pienennettävän sisällön otsikkoa. Valintamerkkikuvake näkyy valittuna oletusarvoisesti.
    Rivin sisältö Pienennettävän rivin sisältö. Sisältöä voidaan muotoilla tai siihen voidaan sisällyttää URL-osoitteiden linkkejä. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää Rivisisältö sivulta -kohdan kanssa.
    Rivin sisältö sivulta Voit lisätä olemassa olevaa sisältöä toiselta sivulta pienennettävälle riville. Klikkaa Muuta valitaksesi tai poistaaksesi sivun. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää yhdessä Rivisisällön kanssa.

Kokoelmaluettelo

Voit lisätä luettelon kokoelmista, joita haluat korostaa. Voit lisätä kokoelmaluetteloon enintään 16 kokoelmalohkoa.

Osion asetukset

Kokoelmaluettelon osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Kuvasuhde Kokoelmien esittelykuvien kuvasuhteet:
    • Mukauta kuvaan - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö (oletus) - Rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 5.
    Värimalli Kokoelmaluettelo-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Ota Näytä kaikki ‑painike käyttöön, jos luettelo sisältää useampia kokoelmia kuin mitä on näkyvissä Näyttää "Näytä kaikki" -painikkeen, joka vie asiakkaat kaikkien kokoelmien luetteloon.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Ota pyyhkäisy käyttöön mobiililaitteessa Muuttaa mobiiliasettelun sarakkeesta riviksi, jossa asiakkaat voivat pyyhkäistä sivuttain nähdäkseen useampia kokoelmalohkoja.
    Osion täyttö Lisää tilaa kokoelmaluettelon ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä kokoelmaosion ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Valitse kokoelmat

1. Klikkaa teemaeditorissa sitä Kokoelma-lohkoa, johon haluat lisätä kokoelman.
    2. Klikkaa Valitse kokoelma.
    3. Klikkaa kokoelmaa ja klikkaa sitten Valitse.

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomakkeesi lähettää kaikki tilaukset kauppasi myyjän sähköpostiin. Voit muuttaa lähettäjäsähköpostiosoitteen Shopify Adminisi Kaupan tiedot -asetuksissa.

Lomakkeessa on seuraavat kentät:

• Nimi
    • Sähköposti (pakollinen)
    • Puhelinnumero
    • Kommentti

Osion asetukset

Yhteydenottolomake-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Värimalli Yhteydenottolomake-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Osion täyttö Lisää tilaa yhteydenottolomakkeen ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä yhteydenottolomakeosion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Mukautettu Liquid

Voit luoda mukautetun osion lisäämällä oman Liquid-koodisi.

• Lisää ladatuista sovelluksistasi ohjeiden mukaisia sovelluksen koodinpätkiä, jotta voit helposti ottaa sovelluksia käyttöön sivuillasi.
    • Lisää mukautettu Liquid-koodi suoraan editorissa.

Osion asetukset

Mukautetun Liquid-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Mukautettu Liquid Luo vaativampia mukautuksia lisäämällä sovelluksen koodinpätkiä tai muita mukautettuja Liquid-koodeja.
    Värimalli Yhteydenottolomake-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Osion täyttö Lisää tilaa mukautetun Liquid-osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä mukautetun Liquid-osion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Sähköpostirekisteröitymisen banneri

Voit lisätä salasanasivulle osion, jossa asiakkaat voivat antaa sähköpostiosoitteensa ja jonka avulla he saavat tiedon siitä, kun kauppasi on auki. Jokainen sähköpostitilaus luo asiakastilin.

Osiossa on kolme oletuslohkoa:

• Otsikko
    • Alaotsikko
    • Sähköpostilomake

Osion asetukset

Sähköpostitilaajan banneriosion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Taustakuva Sähköpostitilaajan rekisteröitymisbannerin taustakuva. Klikkaa Vaihda vaihtaaksesi tai poistaaksesi kuvan. Kun kuva poistetaan, sen tilalla näkyy teeman mukana toimitettu kuva. Piilota tämä kuva poistamalla valinta kohdasta Näytä taustakuva valintaruutu.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Aseta kuvalle vaihtoehtoinen teksti hakukoneoptimointia varten ja kuvaa kuva näytönlukijoita käyttäville asiakkaille klikkaamalla kuvaa.
    Peittokuvan läpikuultavuus Himmentää bannerikuvan peittokuvalla. Määritä peittokuvan peittävyys liukusäätimellä. Oletusarvo on 0 %.
    Näytä taustakuva Valitse tämä valintaruutu, jos haluat näyttää taustakuvan sähköpostitilaajiesi rekisteröitymisbannerissa.
    Bannerin korkeus

Määritä sähköpostitilaajiesi rekisteröitymisbannerikuvan korkeus pudotusvalikosta. Valitse Mukauta kuvaan, pieni, keskikokoinen (oletus) tai suuri.

Työpöytäsisällön sijainti Määritä sähköpostitilaajiesi rekisteröitymisbanneri pöytätietokoneille. Valitse joko ylös, keskelle tai alas ja oikealle, vasemmalle tai keskelle. Keskelle on oletusvaihtoehto.

Tietokoneen näytössä tekstiruutu peittää kuvan osittain. Mobiililaitteessa tekstiruutu näkyy kuvan alla.

Näytä säilö pöytäkoneella Sijoittaa sähköpostitilaajiesi rekisteröitymisbanneritekstin tekstikenttään kuvan päälle, kun asiakkaat tekevät ostoksia tietokoneelta.
    Työpöydän sisällön kohdistus Määritä kuvabanneritekstin tasaus pöytäkoneille. Valitse oikealle, vasemmalle tai keskelle (oletus).
    Värimalli Sähköpostin tilausbanneri -osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1 (oletus), Tausta 2 tai Käänteinen.

Pöytäkoneella valittu värimalli näkyy vain, kun Näytä säilö tietokoneella -vaihtoehto on valittu. Mobiilissa laitteessa valittu värimalli näkyy vain, kun Näytä sisältö kuvan alla mobiililaitteella on valittu.

Mobiilisisällön tasaus Määritä kuvabanneritekstin tasaus mobiililaitteille. Valitse oikealle, vasemmalle tai keskelle (oletus).
    Näytä sisältö alla mobiililaitteella Sisältö näkyy sähköpostitilaajien rekisteröitymisbannerikuvan alapuolella mobiililaitteilla.

Otsikkolohko

Sähköpostitilauksen otsikkolohkon ylätunnisteen asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.

Alaotsikkolohko

Sähköpostitilauksen alaotsikkolohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvaus Osion kuvaus.
    Tekstityyli Muuttaa sähköpostitilaajien rekisteröitymisosion tekstin tyyliä. Valitse Tekstiosa (oletus) ja Alaotsikko.

Sähköpostirekisteröityminen

Voit lisätä osion, jossa asiakkaat voivat antaa sähköpostiosoitteensa ja tilata uutiskirjeen tai markkinointia. Kun asiakas tekee tilauksen, asiakastili luodaan Shopify Adminissa.

Osiossa on kolme oletuslohkoa:

• Otsikko
    • Alaotsikko
    • Sähköpostilomake

Osion asetukset

Sähköpostitilaajan osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Värimalli Sähköpostitilaaja-osion taustaväri Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Tee osiosta täysleveä Säätää osion koko selainikkunan leveydelle.

Otsikkolohko

Sähköpostitilauksen otsikkolohkon ylätunnisteen asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.

Alaotsikkolohko

Kokoelmaluettelon osion alaotsikon lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvaus Osion kuvaus.

Sähköpostilomake

Sähköpostilomakkeen lohkossa näkyy kenttä, johon asiakas voi syöttää sähköpostiosoitteensa, jos hän haluaa markkinointimateriaalejasi. Tässä lohkossa ei ole mukautettavia asetuksia.

Esittelyssä oleva kokoelma

Voit lisätä osion, joka näyttää tuotteet yhdessä kokoelmassa.

Osion asetukset

Esittelyssä olevan kokoelman osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion nimi. Klikkaa dynaamisen lähteen painiketta, jos haluat lisätä osion otsikoksi dynaamisen lähteen.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Kuvaus Syötä esittelyssä olevia kokoelmia kuvaava teksti. Voit lihavoida tai kursivoida tekstin tai lisätä linkin. Lisää esittelyssä olevan kokoelman kuvausta varten dynaaminen lähde klikkaamalla dynaamisen lähteen painiketta.
    Näytä kokoelman kuvaus adminissa Valitsemalla tämän kohdan otat Shopify Adminissa kokoelmaasi lisäämäsi kokoelman kuvauksen käyttöön sen sijaan, että yllä olevaan Kuvaus-kenttään lisättäisiin mikä tahansa teksti.
    Kuvauksen tyyli Valitse pudotusvalikosta esittelyssä olevan kokoelman tyyli. Vaihtoehtoja ovat leipäteksti (oletus), alaotsikko tai isot kirjaimet.
    Kokoelma Minkä kokoelman tuotteita haluat näyttää. Poista kokoelma tai tee kokoelmaan muutos klikkaamalla Muuta.
    Näytettävien tuotteiden enimmäismäärä Näytettävien kokoelman tuotteiden määrä. Vähintään: 2. Enintään: 12.
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 5.
    Tee tuotteista täysleveitä Valitse tämä valintaruutu, jos haluat näyttää tuotteet koko ikkunan leveydellä sivun leveysasetuksesta riippumatta.
    Ota Näytä kaikki ‑painike käyttöön, jos kokoelma sisältää useampia tuotteita kuin mitä on näkyvissä Jos kokoelmassa on enemmän tuotteita kuin Näytettävien tuotteiden enimmäismäärä -kentässä on määritetty, näkyviin tulee Näytä kaikki -painike, joka vie asiakkaat kokoelmien sivulle.
    ”Katso kaikki” -tyyli Valitse linkki, peittävä painike tai ääriviivapainike.
    Ota karuselli käyttöön työpöydällä Valintaruutu, jonka avulla voit näyttää tuotteet karusellissa näytöissä, joiden leveys on yli 989 pikseliä.
    Värimalli Esittelyssä oleva kokoelma -osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Kuvasuhde Tuotekuvien kuvasuhde:
    • Sovita kuvaan (oletus) - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin tuotekuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.
    Näytä myyjä Näyttää tuotteiden myyjät.
    Näytä tuotteen luokitus Näyttää tuotearvioiden keskiarvon tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelu-sovelluksen käyttöä ja metakenttien määrittämistä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
    Ota pikalisäyspainike käyttöön Pikalisäyspainikkeella asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin tuotekortista. Jos tuotteelle on eri vaihtoehtoja, painikkeessa lukee "Valitse vaihtoehdot", ja tuotetiedot näytetään ponnahdusikkunassa, jossa asiakas voi valita haluamasi vaihtoehdot, lisätä tuotteen ostoskoriin ja maksaa heti "Osta nyt" -painikkeella, tai klikata nähdäksesi tuotteen täydelliset tiedot. Huomaa, että tämä asetus riippuu siitä, onko "Osta nyt" -painike käytössä tuotesivullasi. Jos "Osta nyt" -painike ei ole käytössä tuotemallissa, asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin, mutta he eivät näe nopeaa "Osta nyt" -maksutyönkulkua.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Ota pyyhkäisy käyttöön mobiililaitteessa Muuttaa mobiiliasettelun sarakkeesta riviksi, jossa asiakkaat voivat pyyhkäistä sivuttain nähdäkseen useampia tuotteita.
    Osion täyttö Lisää tilaa Esittelyssä oleva kokoelma -osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä esittelyssä oleva kokoelma -osion ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Esittelyssä oleva tuote

Voit lisätä osion, jossa esitellään tietty tuote.

Osion asetukset

Esittelyssä olevan tuotteen osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Tuote Tuote, jonka haluat esitellä osiossa.
    Värimalli Valitse esittelyssä olevan tuotteen värimalli.
    Näytä toissijainen tausta Näyttää esittelyssä olevan tuotteen toissijaisella taustavärillä.
    Piilota muiden versioiden media Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat piilottaa muiden tuoteversioiden median, kun versio on valittuna.
    Ota videosilmukka käyttöön Tämä mahdollistaa videon toistamisen uudelleen. Asiakkaiden on klikattava käynnistääkseen toistamisen.
    Osion täyttö Lisää tilaa Esittelyssä olevat tuotteet -osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä osion ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Osiolohkot

Voit lisätä seuraavat lohkot Esittelyssä oleva tuote -osiossa.

Esittelyssä olevan tuotteen osion käytettävissä olevat lohkot
    Lohko Asetukset
    Teksti Kirjoita teksti esiteltävälle tuotteellesi:
    • Teksti: Hyväksyy tekstin tai dynaamisen lähteen.
    • Tekstin tyyli: Valitse Teksti, Alaotsikko tai Iso kirjain.
    Otsikko Otsikon koko: Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Hinta Tässä lohkossa ei ole mukautettavia asetuksia.
    Versionvalitsin Valitse joko pillerit tai pudotusvalikko.
    Määrän valitsin Tässä lohkossa ei ole mukautettavia asetuksia.
    Osta-painikkeet Valitse Näytä dynaamiset kassapainikkeet -ruutu, jos haluat näyttää kaikki dynaamiset kassavaihtoehdot, jotka olet ottanut käyttöön Maksut-asetuksissa.
    Jaa Klikattava teksti, jonka avulla asiakkaat voivat jakaa tuotteen sosiaalisessa mediassa.
    Tuotearvio Näyttää tuotearvioiden keskiarvon tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelu-sovelluksen käyttöä ja metakenttien määrittämistä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
    Mukautettu Liquid Lisää mukautettu Liquid- tai HTML-koodi.
    Sovellukset Lisää Online Store 2.0 -yhteensopiva sovellus.

Kuvabanneri

Kuvabanneri-osio tukee yhtä tai kahta kuvaa ja tekstiruutua, jossa on painikkeita. Jos kuvia on kaksi, ne näytetään tietokoneella vierekkäin. Mobiililaitteella voit valita, näytetäänkö kuvat vierekkäin vai sarakkeessa.

Pöytäkoneella tekstiruutu peittää kuvan osittain. Mobiililaitteessa tekstiruutu näkyy kuvan alla. Voit muuttaa tekstin tasauksen oikealle, vasemmalle tai keskelle sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Osion asetukset

Kuvabannerin osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Ensimmäinen kuva Bannerin pääkuva. Jos osioon lisätään kaksi kuvaa, kuva näkyy joko vasemmalla vai ylhäällä riippuen siitä, onko käyttääkö asiakas tietokonetta vai mobiililaitetta.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Aseta kuvalle vaihtoehtoinen teksti hakukoneoptimointia varten ja kuvaa kuva näytönlukijoita käyttäville asiakkaille klikkaamalla kuvaa.
    Toinen kuva Tämä on bannerin toissijainen kuva. Jos osioon lisätään kaksi kuvaa, tämä kuva näkyy joko oikealla vai alhaalla riippuen siitä, onko käyttääkö asiakas tietokonetta vai mobiililaitetta.
    Peittokuvan läpikuultavuus Lisää peittokuvan bannerikuvien päälle. Määritä peittokuvan läpikuultavuus liukusäätimellä. Oletusarvo on 0 %.
    Bannerin korkeus

Määritä bannerikuvien korkeus pudotusvalikon avulla.

• Pieni - Pöytäkone: 420 pikseliä, mobiili: 280 pikseliä
    • Keskisuuri (oletus) - Pöytäkone: 560 pikseliä, mobiili: 340 pikseliä
    • Suuri - Pöytäkone: 720 pikseliä, mobiili: 390 pikseliä
    Mukauta osion korkeus ensimmäisen kuvan kokoon Määrittää osion korkeus ensimmäisen kuvan korkeuden mukaiseksi. Mobiililaitteella molemmat kuvat mukautuvat ensimmäisen kuvan korkeuteen. Tämän valintaruudun valinta korvaa kuvabannerikorkeuden asetuksen.
    Työpöytäsisällön sijainti Määrittää pöytäkoneen kuvabannerin paikan. Valitse joko ylhäälle, keskelle, alhaalle, oikealle, vasemmalle tai keskelle.
    Näytä säilö pöytäkoneella Sijoittaa bannerikuvan tekstikenttään bannerikuvan päälle, jolloin asiakkaat voivat tehdä ostoksia tietokoneelta.
    Työpöydän sisällön kohdistus Tasaa kuvabannerin teksti pöytäkoneille sopivaksi. Valitse oikea, vasen tai keskelle.
    Värimalli Kuvabanneriosion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen. Valittu värimalli näkyy vain, kun Näytä tekstiruutu tietokoneella -vaihtoehto on valittu.
    Mobiilisisällön tasaus Tasaa kuvabannerin teksti mobiililaitteille sopivaksi. Valitse oikea, vasen tai keskelle.
    Pinoa kuvat mobiilissa Jos osioon lisätään kaksi kuvaa, kuvat näkyvät sarakkeessa eivätkä vierekkäin.
    Näytä säilö mobiililaitteessa Sijoittaa bannerikuvan tekstikenttään bannerikuvan päälle, jotta asiakkaat voivat tehdä ostoksia mobiililaitteelta.

Otsikkolohko

Kuvabannerin osion ylätunnisteen lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Tekstiruudun otsikon suuri teksti.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.

Tekstilohko

Kuvabannerin osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvaus Näyttää kappaletyylisen tekstin.
    Tekstityyli Muuttaa kuvabanneritekstin tyyliä. Valitse Leipäteksti, Alaotsikko ja isot kirjaimet.

Painikelohko

Kuvabannerin osion painikelohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Ensimmäinen tekstipainike Ensimmäisessä painikkeessa näkyvä teksti.
    Ensimmäinen painikelinkki URL-osoite, johon haluat linkittää ensimmäisen painikkeen.
    Käytä ääriviivallista painiketyyliä Säätää painikkeen muotoilua ääriviivamaiseksi sen sijaan, että painikkeen tausta olisi tasavärinen.
    Toinen tekstipainike Toisessa painikkeessa näkyvä teksti.
    Toinen painikelinkki URL-osoite, johon haluat toisen painikkeen linkittyvän
    Käytä ääriviivallista painiketyyliä Säätää painikkeen muotoilua ääriviivamaiseksi sen sijaan, että painikkeen tausta olisi tasavärinen.

Kuva tekstillä

Voit lisätä osion, joka sisältää kuvan ja tekstilohkon ja jossa on valinnainen painike asiakkaiden linkittämiseen uudelle sivulle. Yhdistä tekstiin kuva, joka kiinnittää huomion valitsemaasi tuotteeseen, kokoelmaan tai blogikirjoitukseen. Lisää saatavuuteen ja tyyliin liittyviä tietoja tai näytä vaikkapa arvostelu.

Osion asetukset

Kuva tekstillä -osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuva Valitse osiolle kuva klikkaamalla Valitse kuva. Vaihda tai poista kuva klikkaamalla Vaihda-painiketta.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä Aseta kuvalle vaihtoehtoinen teksti hakukoneoptimointia varten ja kuvaa kuva näytönlukijoita käyttäville asiakkaille klikkaamalla kuvaa.
    Kuvan korkeus Valitse kuvan korkeus:
    • Mukauta kuvaan (oletus)
    • Pieni
    • Suuri
    Työpöytäkuvan leveys Kuvan leveys:
    • Pieni
    • Keskikoko (oletus)
    • Suuri
    Työpöytäkuvan sijoitus Valitse, näytetäänkö kuva vai teksti ensin. Kuva ensin on oletusarvo mobiililaitteiden pohjissa:
    • Kuva ensin (oletusarvo mobiililaitteille)
    • Toinen kuva
    Työpöytäsisällön sijainti Sisällön pystysuora sijainti säilössä:
    • Yläosa (oletus)
    • Keskelle
    • Alas
    Työpöydän sisällön kohdistus Säilön tekstin tasaus:
    • Vasen (oletus)
    • Keskitetty
    • Oikea
    Sisällön pohja Antaa kuvan ja tekstiruutujen olla päällekkäin toistensa kanssa. Jos Ei päällekkäisyyttä -valintaa ole valittu, sisältö sovitetaan tekstin ja kuvan mukaan.
    • Päällekkäisyys
    • Ei päällekkäisyyttä (oletus)
    Värimalli Tekstiä sisältävän kuvan taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Mobiiliasettelu Valitse sisällön tasaus mobiililaitteille:
    • Vasen (oletus)
    • Oikea
    • Keskitetty
    Osion täyttö Lisää tilaa tekstiä sisältävän kuvan ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä tekstiä sisältävän kuvan ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Otsikkolohko

Kuva tekstillä -osion ylätunnisteen lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikkoteksti.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.

Tekstilohko

Kuva tekstillä -osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Sisältö Näyttää tekstiosiossa kappaletyylin tekstin.
    Tekstityyli Sisältötekstin tyyli:
    • Leipäteksti (oletus)
    • Alaotsikko

Painikelohko

Kuva tekstillä -osion painikelohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Tekstipainike Painikkeessa näkyvä teksti
    Painikelinkki URL-osoite, johon haluat painikkeen linkittyvän

Kuvatekstilohko

Kuva tekstillä -osion kuvatekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Teksti Lisää kuvaan iskulause tai kuvateksti. Teksti näkyy kuvan alaosassa tekstiosiossa.
    Tekstityyli Sisältötekstin tyyli:
    • Isot kirjaimet (oletus)
    • Alaotsikko
    Tekstin koko Sisältötekstin koko:
    • Pieni
    • Keskikoko (oletus)
    • Suuri

Monisarakkeinen

Voit näyttää sisältöä sarakeasettelussa monisarakkeisen osion avulla ja lisätä sarakkeiden alle painikkeen, joka vie asiakkaan uudelle sivulle. Korosta valitsemaasi tuotetta, kokoelmaa tai blogipostausta lisäämällä kuvaan suuri teksti. Lisää saatavuustiedot, määritä tyyli tai näytä arvostelu.

Osion asetukset

Usean sarakkeen osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Kuvan leveys

Sarakkeisiin lisättyjen kuvien leveys.

• Sarakkeen koko leveys (oletus) - Kuvan leveys on sarakkeen täysi koko.
    • Sarakkeen puolikas leveys - Kuvan leveys on puolet sarakkeen koosta.
    • Sarakkeen leveyden kolmannes - Kuvan leveys on yksi kolmannes sarakkeen koosta.
    Kuvasuhde

Kuvan kuvasuhde:

• Sovita kuvaan (oletus) - Käyttää kuvan kuvasuhdetta. Tämä estää kuvan rajaamisen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvan kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvan kuvasuhteeseen 1:1.
    • Ympyrä - Rajaa kuva ympyrän muotoiseksi
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Valitse säätimen avulla, kuinka monta saraketta tietokoneissa näkyy. Vähimmäismäärä on 1 ja enimmäismäärä 6.
    Sarakkeen tasaus

Kuvien ja tekstin tasaus sarakkeissa:

• Vasen (oletus) - Tasaa kuvat ja tekstit vasemmalle.
    • Keskitys - Keskittää kuvat ja tekstin.
    Toissijainen tausta Jos haluat piilottaa toissijaisen taustan, valitse Ei mitään tai muuta sarakkeiden säilön värejä valitsemalla Näytä sarakkeen taustana.
    Tekstipainike Painikkeessa näkyvä teksti
    Painikelinkki URL-osoite, johon haluat painikkeen linkittyvän
    Värimalli Usean sarakkeen osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Ota pyyhkäisy käyttöön mobiililaitteessa Muuttaa mobiiliasettelun sarakkeesta riviksi, jossa asiakkaat voivat pyyhkäistä sivuttain nähdäkseen useampia kokoelmalohkoja.
    Osion täyttö Lisää tilaa usean sarakkeen osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä usean sarakkeen osion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Sarakelohko

Yhdessä osiossa voi olla enintään 12 saraketta. Jos sinulla on yksi, kaksi tai kolme sarakelohkoa, ne näkyvät yhdellä rivillä tietokoneen näytössä. Jos sinulla on neljä tai useampia sarakelohkoja, ne näkyvät kahdessa sarakkeessa. Mobiililaitteessa sarakelohkot näkyvät yhdessä sarakkeessa, ellei Ota pyyhkäisy käyttöön mobiililaitteessa -asetus ole käytössä.

Usean sarakkeen sarakelohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuva Kuva, jonka haluat näyttää
    Otsikko Sarakkeen nimi.
    Kuvaus Sarakkeen kappaleteksti.
    Linkin otsikko [valinnainen] Sarakelohkon alle lisätyn linkin teksti. Jätä kohta tyhjäksi, jos et ole lisännyt linkkiä.
    Linkki Linkin URL-osoite. Jätä tyhjäksi, jos linkkiä ei ole.

Sivu

Voit valita, näytetäänkö mukautetun sivun sisältö osiossa. Tämä siirtää sivun koko sisällön osioon, mutta ei tuo Liquid-koodia mallista.

Osion asetukset

Sivuosion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Sivu Verkkokaupan sivu, jonka haluat näyttää.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Värimalli Kokoelmalohkon taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Osion täyttö Lisää tilaa sivuosion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä sivuosion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Rich text

Voit lisätä rich text -osion, jossa on otsikko, kuvateksti, teksti ja painike, joka ohjaa asiakkaat uudelle sivulle.

Osion asetukset

Rich text -osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Työpöytäsisällön sijainti Valitse rich text -säilön sijainti. Valitse pudotusvalikosta vasen, keskellä (oletus) tai oikea. Sisältö optimoidaan automaattisesti mobiililaitteita varten.
    Sisällön kohdistus Tämä asetus vaikuttaa kaikkien rich text -osion lohkojen tekstin tasaukseen. Valitse pudotusvalikosta vasen, keskellä (oletus) tai oikea.
    Värimalli Rich text -osion tausta. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Tee osiosta täysleveä Osiot ovat oletusarvoisesti täysleveitä.
    Osion täyttö Lisää tilaa tekstimuotoiluja tukevan osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä tekstimuotoiluja tukevan osion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Otsikkolohko

Rich text ‑osiossa voi olla enintään 3 otsikkolohkoa.

Rich text -osion ylätunnisteen lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion nimi. Painikkeiden avulla voit lihavoida tai kursivoida tekstin tai lisätä linkin. Klikkaa lähdepainiketta, jos haluat muodostaa linkin dynaamisiin lähteisiin.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen, suuri tai erittäin suuri.

Tekstilohko

Tekstilohko on hyvä tapa jakaa brändiisi liittyvää tietoa asiakkaillesi. Voit kuvata tuotteiden etuja, tehdä ilmoituksia, toivottaa asiakkaat tervetulleiksi kauppaan tai kertoa brändin arvoista.

Rich text -osiossa voi olla enintään kolme tekstilohkoa.

Rich text -osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvaus Osion pääsisällön kappaletyylinen teksti. Luo linkki dynaamisiin lähteisiin klikkaamalla lähdepainiketta.

Kuvatekstilohko

Rich text ‑osiossa voi olla enintään 3 kuvatekstilohkoa.

Rich text -osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Teksti Lisää lyhyt iskulause rich text -osioon.
    Tekstityyli Valitse pudotusvalikosta tekstin tyyliksi Alaotsikko (oletus) tai Isot kirjaimet.
    Tekstin koko Määritä kuvatekstin koko pudotusvalikosta. Valitse pieni, keskisuuri (oletus) tai suuri.

Painikelohko

Rich text ‑osiossa voi olla enintään 2 painikelohkoa.

Rich text -osion painikelohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Tekstipainike Painikkeessa näkyvä teksti
    Painikelinkki URL-osoite, johon haluat painikkeen linkittyvän
    Käytä ääriviivallista painiketyyliä Säätää painikkeen muotoilua ääriviivamaiseksi sen sijaan, että painikkeen tausta olisi tasavärinen.

Diaesitys

Voit lisätä diaesitysosion, jossa näkyy enintään viiden kuvan kuvakavalkadi kaupan sivulla.

Osion asetukset

Diaesityksen asetukset
    Määrite Kuvaus
    Asettelu Valitse vaihtoehdoista Täysleveä (oletus) tai Ruudukko. Täysleveä diaesityksen koko leveydeltään, Ruudukko puolestaan näyttää diaesityksen, jossa on täytettä kummallakin puolella.
    Dian korkeus

Diaesityksen korkeus:

• Mukauta ensimmäisen kuvan mukaan (oletus) – kaikki kuvat ovat samankorkuisia kuin kuvakavalkadin ensimmäinen kuva.
    • Pieni
    • Keskisuuri
    • Suuri
    Sivunumerointityyli

Kuvien alla näkyvä diaesityksen navigoinnin tyyli.

• Pisteet
    • Laskuri (oletus)
    • Numerot
    Käännä diat automaattisesti

Valitse tämä valintaruutu, jos haluat, että diaesityksen kuvat vaihtuvat automaattisesti. Jos et valitse tätä ruutua, diaesityksessä näkyy staattinen kuva, kunnes asiakas siirtää esitystä manuaalisesti eteenpäin.

Vaihda diojen ajastin Määritä diaesityksen automaattinen vaihtumisen aikapalkkia käyttämällä. Minimi on 3 sekuntia, maksimi 9 sekuntia.
    Mobiiliasettelu Valitse valintaruutu, jos haluat näyttää kuvien alla olevan sisällön mobiililaitteella.
    Esteettömyys Lisää diaesitykseen kuvaukseen näkövammaisille asiakkaille.

Kuvadian asetukset

Diaesitysosion kuvien asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuva Valitse diaesitykseen staattinen tai dynaaminen kuva. Näytä mediakirjasto klikkaamalla Valitse kuva tai yhdistä dynaaminen lähde klikkaamalla lähdepainiketta. Kun kuva on valittu, voit poistaa tai vaihtaa kuvan klikkaamalla Vaihda-painiketta.
    Muokkaa vaihtoehtoista tekstiä

Kuvaile diaesityksen kuvaa ja anna konteksti näytönlukijoita käyttäville asiakkaille.

Otsikko

Kuvan valinnainen otsikkoteksti. Teksti lisätään jokaiseen kuvaan erikseen.

Otsikon koko

Valitse joko pieni, keskikokoinen (oletus) tai suuri otsikko.

Alaotsikko Kuvan valinnainen alaotsikkoteksti. Teksti lisätään jokaiseen kuvaan erikseen.
    Tekstipainike Syötä painikkeen teksti tai jätä teksti tyhjäksi, jos haluat piilottaa painikkeen kokonaan.
    Painikelinkki URL-osoite, johon haluat painikkeen ohjaavan. Lisää dynaaminen lähde URL-osoitteeksi klikkaamalla lähdepainiketta.
    Käytä ääriviivallista painiketyyliä Klikkaa valintaruutua vaihtaaksesi sitä yhtenäisen tai ääriviivaisen painikkeen välillä.
    Työpöytäsisällön sijainti Sisältöruudun sijainti kuvan päälle. Valitse joko ylhäällä, keskellä, alhaalla, vasemmalla, keskellä tai oikealla. Keskellä on oletusasetus.
    Näytä säilö pöytäkoneella Näytä valintaruutu valitsemalla sisältöruutu.
    Työpöydän sisällön kohdistus Tasaa säilön tekstin. Valitse joko vasen, keskellä (oletus) tai oikea.
    Peittokuvan läpikuultavuus Säädä peittokuvan läpikuultavuutta liukusäätimellä.
    Värimalli Sisältöruudun taustavärin muuttaminen. Valitse Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1 (oletus), Tausta 2 tai Käänteinen. Tämä asetus edellyttää, että säiliö on näkyvissä, jotta se vaikuttaisi diaesityksen kuviin.
    Mobiiliasettelu Valitse, miten sisältö näkyy mobiililaitteessa. Valitse vasemmalle, keskelle (oletus) tai oikealle.

Video

Voit lisätä video-osion, jonka avulla voit upottaa YouTube- tai Vimeo-videon kauppasi sivulle.

Osion asetukset

Video-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Kansikuva Kuva, joka näkyy ennen kuin asiakas toistaa videon.
    URL-osoite YouTube- tai Vimeo-linkki videoon. Videon on oltava julkisesti saatavilla.
    Videon vaihtoehtoinen teksti Tämä on videon vaihtoehtoinen teksti. Se kuvaa videon kontekstia ja tarkoitusta näytönlukijoita käyttäville asiakkaille.
    Tee osiosta täysleveä Poistaa oletusarvoisen täytteen ja muuttaa osion koko sivun levyiseksi.
    Värimalli Kokoelmalohkon taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Osion täyttö Lisää tilaa videon ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä videon ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.