Funktioner i webshop

Du kan føje funktioner til alle sider i din webshop ved hjælp af afsnit. Du kan vælge, tilføje og konfigurere afsnit med billeder, tekst, brandfarver og meget mere.

Nogle sider indeholder standardafsnit, som f.eks. meddelelseslinjen, sidehovedet og sidefoden. Disse afsnit vises på alle sider.

Meddelelseslinje

Meddelelseslinjen giver dig mulighed for at fortælle dine kunder om vigtige oplysninger på alle sider. Afsnittet har ikke nogen selvstændige indstillinger, men du kan tilpasse op til 12 forskellige meddelelsesblokke for at vise dem. Du kan føje et link til meddelelseslinjen for at gøre den klikbar og videresende kunderne til en bestemt side.

Meddelelsesblok

Indstillingerne for meddelelsesblokken i afsnittet med meddelelseslinjen
Indstilling Beskrivelse
Tekst Den meddelelse, du vil vise til dine kunder.
Farveskema Det farveskema, der skal bruges til meddelelseslinjen.
Link Det link, du vil have dine kunder til at navigere til, hvis de klikker på meddelelseslinjen.

Sidehoved

Sidehovedet vises på alle sider i dit tema.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for overskriftsafsnittet
Indstilling Beskrivelse
Logobillede Logoet for din butik.
Tilpasset logobredde Logoets bredde. Kan være et hvilket som helst multiplum af 10, fra 50 pixel til 250 pixel. Standard er 100 pixel.
Placering af logo på store skærme

Logoets placering i sidehovedet, når en kunde ser websitet på en stor skærm, f.eks. en computer.

• Midt på til venstre – Viser logoet integreret i hovedmenuen. Det er centreret lodret og justeret til venstre.
  • Øverst til venstre – Viser logoet over hovedmenuen. Logoet og menupunkterne er justeret til venstre.
  • Midt på til venstre (standard) – Viser logoet over hovedmenuen. Logoet og menupunkterne er justeret i midten.
Menu Den menu, du bruger til hovedmenu.
Vis adskillelseslinje Viser en linje for visuelt at adskille sidehovedet fra sidens indhold.
Aktivér fastgjort sidehoved Viser sidehovedet igen, når kunden opad. Forsvinder, når kunden ruller nedad.

Sidefod

Sidefoden vises på alle sider i dit tema.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for sidefodsafsnittet
Indstilling Beskrivelse
Farveskema Du kan vælge baggrunden for sidefoden. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
Vis tilmelding med mail Indeholder en formular til tilmelding med mail, hvor kunder kan abonnere på nyhedsbreve og markedsføring fra dig.
Overskrift Titlen for formularen Vis tilmelding med mail. Formularen vises ikke, hvis Vis tilmelding med mail ikke er aktiveret.
Ikoner for sociale medier Viser ikoner for alle platforme på sociale medier, du har angivet et profillink til i dine temaindstillinger.
Aktivér land/område-vælger Tilføjer en vælger, som en kunde kan bruge til at vælge de lande og områder, du har aktiveret i dine betalingsindstillinger, så han eller hun kan se dine produktpriser i sin foretrukne valuta.
Aktivér sprogvælger Tilføjer en vælger, som en kunde kan bruge til at vælge de lande og områder, du har aktiveret i dine sprogindstillinger, så han eller hun kan se din butik på sit foretrukne sprog.
Vis betalingsikoner Viser ikonerne for betalingsmetoder, som er aktiveret i din butik. Når en kunde besøger din butik, er disse ikoner filtreret, så det kun er de betalingsmetoder, der understøttes i den aktuelle kundes område og valuta, der vises.
Indstillingerne for menublokken i sidefodsafsnittet
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på blokken.
Menu Menuen, der skal vises i blokken.

Tekstblok

Du kan bruge Tekstblokken til at fremhæve vigtige oplysninger, f.eks. butikkens oplysninger, kampagner eller kontaktoplysninger.

Indstillingerne for tekstblokken i sidefodsafsnittet
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på blokken.
Undertekst Teksten, der skal vises i blokken.

Billedblok

Indstillingerne for billedblokken i afsnittet med sidefoden
Indstilling Beskrivelse
Billede Det billede, der vises i blokken.
Billedbredde Angiver billedets bredde. Kan være et hvilket som helst multiplum af 5, fra 50 pixel til 200 pixel. Standard er 100 pixel.
Billedjustering på en stor skærm

Justerer billedet i blokken:

• Venstre – Justerer billedet til venstre side i blokken.
  • Centreret (standard) – Justerer billedet midt i blokken.
  • Højre – Justerer billedet til højre side i blokken.

Blogopslag

Hvis du har en blog i din Shopify-butik, kan du fremhæve opslag fra denne ved hjælp af afsnittet Blogopslag. Alle blogopslag i afsnittet Blogopslag viser de første 55 ord af opslagets uddrag. Hvis dit blogopslaget ikke har et uddrag, vises de første 30 ord af blogopslaget i stedet.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med blogopslag
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på afsnittet.
Blog Den blog, du vil vise blogopslag fra. Standard er den første blog på siden Blogs (i alfabetisk rækkefølge).
Blogopslag Det antal blogopslag, du vil vise i afsnittet. Du kan højst vise tre opslag.
Vis udvalgt billede Viser blogopslagets udvalgte billede. Det anbefalede højde-bredde-forhold er: 2:3.
Vis dato Viser den dato, hvor blogopslaget blev oprettet.
Vis forfatter Viser forfatteren af blogopslaget.
Vis sekundær baggrund Justerer baggrundsfarven, så den baseres på Tekstfarven.
Aktivér knappen “Se alle”, hvis bloggen indeholder flere blogopslag, end der vises Hvis bloggen indeholder flere blog, end der er angivet i feltet Blogopslag, vises knappen “Se alle”. Den sender kunderne til blogsiden.

Vælg en blog

1. Klik på titlen på afsnittet Blogopslag i temaeditoren.
  2. Klik på Skift i afsnittet Blog.
  3. Vælg bloggen.
  4. Klik på Vælg, og klik derefter på Gem

Kollage

Du kan oprette en kollage med videoer, billeder, produkter og kollektioner. Alle afsnit med Kollage indeholder tre blokke. Afsnittet indeholder som standard en video-, produkt- og kollektionsblok.

Hvis du vil oprette en kollage med mere end tre blokke, skal du tilføje yderligere afsnit med kollager under den første. Du skal ikke inkludere værdien Overskrift i de efterfølgende afsnit med kollager. Afsnittene med kollager ser ud som om, at de smelter sammen til ét afsnit.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for kollageafsnittet
Indstilling Beskrivelse
Overskrift Titlen på afsnittet.
Skrivebordslayout

Sådan vises blokke på computerskærme.

• Stor blok til venstre (standard) – Den første blok i afsnittet vises til venstre og er større end de andre blokke.
  • Stor blok til højre – Den sidste blok i afsnittet vises til højre og er større end de andre blokke.
  • Mobillayout

Sådan vises blokke på mobiltelefoner.

• Kollage – Viser billederne i et kollagelayout:
      • Hvis Stor blok til venstre er aktiveret i Skrivebordslayout, vises den første blok i afsnittet øverst. Den vil også være større end andre blokke.
      • Hvis Stor blok til højre er aktiveret i Skrivebordslayout, vises den sidste blok i afsnittet nederst. Den vil også være større end de andre blokke.
    • Kolonne – Viser alle billeder i samme størrelse og i en kolonne.

Videoblok

Indstillingerne for videoblokken i kollageafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Coverbillede Det billede, der vises, før kunden afspiller videoen.
    Link YouTube- eller Vimeo-linket til videoen. Videoen skal være offentlig tilgængelig.
    Alternativ tekst til video Den alternative tekst til videoen. Beskriver videoen for kunder med en skærmlæser.
    Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads, der sikrer, at dit billede ikke beskæres. Upload et Coverbillede med et højde-bredde-forhold på 16:9 for at undgå, at billedet beskæres.

Produktblok

Indstillingerne for produktblokken i kollageafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Produkt Det produkt, du vil vise.
    Vis sekundær baggrund Justerer baggrundsfarven, så den baseres på Tekstfarven.
    Vis sekundær baggrund, når der peges Når en kunde holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
    Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads, der sikrer, at dit billede ikke beskæres. Upload produktbilleder med et højde-bredde-forhold på 16:9 for at undgå, at de beskæres.

Kollektionsblok

Indstillingerne for kollektionsblokken i kollageafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Kollektion Den kollektion, du vil vise.
    Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads, der sikrer, at dit billede ikke beskæres. Upload produktbilleder med et højde-bredde-forhold på 16:9 for at undgå, at de beskæres.
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med kollektionsblokken. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

Billedblok

Indstillingerne for billedblokken i kollageafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Billede Det billede, du vil vise.
    Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads, der sikrer, at dit billede ikke beskæres. Upload produktbilleder med et højde-bredde-forhold på 16:9 for at undgå, at de beskæres.
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for billedblokken. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

Indhold, der kan skjules

Det afsnit med indhold, der kan skjules, understøtter rækker, der kan skjules eller udvides, så brugerne kan se indholdet i dem. Du kan placere et billede til venstre eller højre for indholdet, der kan skjules.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med indhold, der kan skjules
    Indstilling Beskrivelse
    Billedtekst En valgfri billedtekst for afsnittet med indhold, der kan skjules. Vises over afsnittets overskrift.
    Overskrift Overskriften på et afsnit med indhold, der kan skjules.
    Justering af overskrift Vælg justeringen af afsnittets overskrift. Vælg mellem venstre, centreret (standard) eller højre.
    Layout

Vælg et layout til indholdet, der kan skjules:

• Ingen objektbeholder (standard)
    • Objektholder til række – Alle rækker, der kan skjules, opbevares i et skyggelagt felt
    • Objektbeholder til afsnit – Indeholder hele afsnittet med indhold, der kan skjules, i et skyggelagt felt
    Farveskema Baggrundsfarven på afsnittet med indhold, der kan skjules. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Objektbeholder til farveskema Baggrundsfarven på objektbeholderen med indhold, der kan skjules. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 eller Omvendt. Det valgte farveskema er kun synligt, når valgmuligheden Layout er indstillet til objektbeholderen Række eller Afsnit.
    Åbn første række, der kan skjules Når dette markeres, vil den første række i indholdet, der kan skjules, være udvidet som standard.
    Billede Afsnittets billede. Klik på knappen Skift for at skifte eller fjerne billedet.
    Rediger alternativ tekst Tilføj en kort beskrivelse af billedet for at forbedre din SEO og for at beskrive billedet for kunder, der bruger en skærmlæser.
    Billedforhold Afsnitsbilledets højde-bredde-forhold:
    • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Lille
    • Stor
    Skrivebordslayout Vælg om billedet eller rækkerne, der kan skjules, skal vises først. Med standardindstillingen vises teksten først. På mobilenheder vises billedet altid først.
    Maksimumbredde Vælg maksimumbredden på afsnittet, der kan skjules. Denne værdi skal være mellem 1200 px og 1600 px (standard).
    Markeringsikoner Skift farven på de markeringsikoner, som starter alle rækker, der kan skjules. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Kontur eller Tekst (standard).

Blok med rækker, der kan skjules

Indstillingerne for blokken med rækken, der kan skjules
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift En overskrift for rækken, der kan skjules.
    Rækkeindhold Indhold til rækken, der kan skjules. Indholdet kan formateres eller indeholde links til webadresser. Denne funktion kan bruges sammen med Rækkeindhold fra side.
    Rækkeindhold fra side Du kan indsætte eksisterende indhold fra andre sider i en række, der kan skjules. Klik på Skift for at vælge eller fjerne en side. Denne funktion kan bruges sammen med Rækkeindhold.
    Ikon Vælg et ikon i rullemenuen, som skal vises inden indholdet, der kan skjules. Fluebensikonet er valgt som standard.

Kollektionsliste

Du kan tilføje en liste over de kollektioner, du vil fremhæve. Du kan føje op til 16 kollektionsblokke til en kollektionsliste.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med kollektionslisten
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet
    Billedforhold Højde-bredde-forholdet for de udvalgte billeder i kollektionerne:
    • Tilpas til billede – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat (standard) – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med kollektionslisten og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Aktivér swipe på mobilen Ændrer mobilvisningen fra en kolonne fra en række, hvor kunderne kan swipe til højre og venstre for at se flere kollektionsblokke.
    Tilføj billedmargen Tilføjer ekstra plads, der sikrer, at dit billede ikke beskæres. Upload produktbilleder med et højde-bredde-forhold på 16:9 for at undgå, at de beskæres.
    Aktivér knappen “Se alle”, hvis en liste indeholder flere kollektioner, end der vises Hvis kollektionslisten indeholder flere afsnit, end der er angivet i feltet Højeste antal viste kollektioner, vises knappen “Se alle”. Denne knap sender kunderne til listen over kollektioner.

Vælg kollektioner

1. Klik på den Kollektionsblok, du vil føje en kollektion til, i temaeditoren.
    2. Klik på Vælg kollektion.
    3. Klik på en kollektion, og klik derefter på Vælg.

Kontaktformular

Din kontaktformular sender alle indsendelser til din butiks Mailadresse for afsender. Du kan redigere afsenders mailadresse på indstillingssiden Butiksoplysninger i din Shopify-administrator.

Formularen indeholder følgende felter:

• Navn
    • Mail (skal angives)
    • Telefonnummer
    • Kommentar

Kontaktformularen bruger følgende farveskema:

• Baggrundsfarven er samme farve som Baggrund 1.
    • Farverne på teksten og tekstfeltets kontur er samme farve som Tekst.
    • Farven på knappen “Send” er samme farve som Markering 1.

Tilpasset Liquid

Du kan tilføje din egen Liquid-kode for at oprette et tilpasset afsnit.

• Tilføj de appkodestykker, der er angivet i vejledningerne fra dine downloadede apps, så du nemt kan indføre apps på dine sider.
    • Tilføj tilpasset Liquid-kode direkte i editoren.

Du kan føje et afsnit til din adgangskodeside, hvor kunder kan angive deres mailadresse for at blive kontaktet, når din butik åbner. Hvert mailabonnement opretter en kundekonto.

Afsnittet indeholder tre standardblokke:

• Overskrift
    • Underoverskrift
    • Mailformular

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med banneret for tilmelding med mail
    Indstilling Beskrivelse
    Baggrundsbillede Baggrundsbilledet for banneret med tilmelding med mail. Klik på Skift for at erstatte eller fjerne billedet. Når billedet fjernes, vises det billede, der leveres med temaet. Du kan skjule dette billede ved at fravælge afkrydsningsfeltet Vis baggrundsbillede.
    Rediger alternativ tekst Klik for at angive en alternativ billedtekst til søgemaskineoptimering og for at beskrive billedet for de kunder, der bruger en skærmlæser.
    Billedoverlejringens uigennemsigtighed Dæmper bannerbilledet for tilmelding med mail med en overlejring. Brug skyderen til at indstille overlejringens uigennemsigtighed. Standard er 0 %.
    Vis baggrundsbillede Markér dette felt for at vise baggrundsbilledet på dit banner til tilmelding med mail.
    Bannerhøjde

Angiv højden på bannerbilledet for tilmelding med mail ved hjælp af rullemenuen. Vælg mellem Tilpas til billede, lille, medium (standard) eller stor.

Placering af indhold på computer Angiv placeringen af banneret for tilmelding med mail på computer. Vælg mellem øverst, i midten eller bund samt højre, venstre eller centreret. Centreret i midten er standardindstillingen.

På computer: Tekstfeltet dækker delvist billedet. På mobil: Tekstfeltet vises under billedet.

Vis container på skrivebord Placerer billedteksten for banneret for tilmelding med mail i et tekstfelt over billedet for kunder, der bruger en computer.
    Justering af indhold på computer Indstil justeringen af teksten for billedbanneret (computer). Vælg mellem højre, venstre eller centreret (standard).
    Farveskema Baggrundsfarven i afsnittet med banneret for tilmelding med mail samt billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1 (standard), Baggrund 2 eller Omvendt.

På computer: Det valgte farveskema er kun synligt, når valgmuligheden Vis container på skrivebord er valgt. På mobil: Det valgte farveskema er kun synligt, når Vis indhold under billede på mobiltelefon er valgt.

Justering af indhold på mobil Indstil justeringen af teksten for billedbanneret (mobilenheder). Vælg mellem højre, venstre eller centreret (standard).
    Vis indhold nedenfor på mobiltelefon Indholdet vises under bannerbilledet for tilmelding med mail på mobilenheder.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i afsnittet med tilmelding med mail
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.

Underoverskriftsblok

Indstillingerne for underoverskriftsblokken i afsnittet med tilmelding med mail
    Indstilling Beskrivelse
    Beskrivelse Beskrivelsen af afsnittet.
    Teksttypografi Ændrer tekstens typografi i afsnittet for tilmelding med mail. Vælg mellem Brødtekst (standard) eller Undertitel.

Tilmelding med mail

Du kan tilføje et afsnit, hvor kunderne kan angive deres mailadresse og abonnere på nyhedsbreve og markedsføring fra dig. Der oprettes en kundekonto i din Shopify-administrator, når en kunde tilmelder sig.

Afsnittet indeholder tre standardblokke:

• Overskrift
    • Underoverskrift
    • Mailformular

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med tilmelding med mail
    Indstilling Beskrivelse
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med tilmelding med mail. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Gør afsnittet til fuld bredde Gør afsnittet til browservinduets fulde bredde.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i afsnittet med kollektionslisten
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.

Underoverskriftsblok

Indstillingerne for underoverskriftsblokken i afsnittet med kollektionslisten
    Indstilling Beskrivelse
    Beskrivelse Beskrivelsen af afsnittet.

Mailformular

Blokken med mailformularen viser et felt, hvor kunden kan angive en mailadresse for at tilmelde sig markedsføring fra dig. Blokken har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Fremhævet produkt

Du kan tilføje et afsnit, der fremhæver et specifikt produkt.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med udvalgt produkt
    Indstilling Beskrivelse
    Produkt Produktet, du vil fremhæve i afsnittet.
    Vis sekundær baggrund Viser det fremhævede produkt på din sekundære baggrundsfarve.
    Aktivér looping af videoer Giver mulighed for at afspille videoen igen. Kunden skal klikke for at genstarte afspilningen.

Afsnitsblokke

Du kan tilføje følgende blokke i afsnittet Fremhævet produkt.

De blokke, der er tilgængelige i afsnittet med udvalgt produkt
    Blok Indstillinger
    Tekst Skriv teksten til dit fremhævede produkt:
    • Tekst: Accepterer tekst eller dynamisk kilde.
    • Teksttypografi: Vælg mellem Brødtekst, Undertitel eller Store bogstaver.
    Titel Denne blok har ingen indstillinger, der kan tilpasses.
    Pris Denne blok har ingen indstillinger, der kan tilpasses.
    Variantvælger Vælg mellem knapper eller en rullemenu.
    Antalsvælger Denne blok har ingen indstillinger, der kan tilpasses.
    Vis dynamiske betalingsknapper Viser alle dynamiske betalingsmuligheder, du har aktiveret i dine indstillinger for Betalinger.
    Del Klikbar tekst, der giver kunderne mulighed for at dele produktet på deres sociale medier.
    Produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
    Tilpasset Liquid Tilføj tilpasset Liquid- eller HTML-kode.

Udvalgt kollektion

Du kan tilføje et afsnit, der viser produkter i én kollektion.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med udvalgt kollektion
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.
    Kollektion Den kollektion, du vil vise produkter fra.
    Maksimalt antal produkter, der skal vises Det antal af produkter fra kollektionen, du vil vise. Skal være et lige tal. Mindst: 2 produkter. Højst: 12 produkter.
    Aktivér knappen "Se alle", hvis kollektionen indeholder flere produkter, end der vises Hvis kollektionen indeholder flere produkter, end der er angivet i feltet Højeste antal viste produkter, vises knappen “Se alle”. Denne knap sender kunderne til kollektionssiden.
    Aktivér swipe på mobilen Ændrer mobilvisningen fra en kolonne til en række, hvor kunderne kan swipe til højre eller venstre for at se flere produkter.
    Billedforhold Produktbilledernes højde-bredde-forhold:
    • Tilpas til billede – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
    Tilføj margen Tilføjer margen om billedet for at sikre, at billedet ikke beskæres.
    Vis billedramme Føjer en tynd ramme til produktbillederne.
    Vis forhandler Viser forhandlere af produkterne.
    Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.

Billedbanner

Afsnittet Billedbanner understøtter ét eller to billeder samt et tekstfelt med knapper. Hvis du anvender to billeder, vises de ved siden af hinanden på en computerskærm. Du kan vælge, om billederne skal vises ved siden af hinanden eller i en kolonne på mobiltelefoner.

På computer: Tekstfeltet dækker billedet delvist. På mobil: Tekstfeltet vises under billedet. Du kan redigere tekstjusteringen – vælg mellem højre, venstre eller centreret – både for computer og mobiltelefon.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med billedbanneret
    Indstilling Beskrivelse
    Første billede Bannerets hovedbillede. Hvis der føjes to billeder til afsnittet, vises dette billede til venstre eller øverst. Dette afhænger af, om kunden ser websitet på en computer eller mobil.
    Rediger alternativ tekst Klik for at angive en alternativ billedtekst til søgemaskineoptimering og for at beskrive billedet for de kunder, der bruger en skærmlæser.
    Andet billede Bannerets sekundære billede. Hvis der føjes to billeder til afsnittet, vises dette billede til højre eller på knappen. Dette afhænger af, om kunden ser websitet på en computer eller mobil.
    Billedoverlejringens uigennemsigtighed Føjer en overlejring til bannerbilleder. Brug skyderen til at indstille overlejringens uigennemsigtighed. Standard er 0 %.
    Højde på billedbanner

Angiv højden på dine bannerbilleder ved hjælp af rullemenuen.

• Lille – computer: 420 pixel, mobil: 280 pixel
    • Medium (standard) – computer: 560 pixel, mobil: 340 pixel
    • Stor – computer: 720 pixel, mobil: 390 pixel
    Tilpas afsnitshøjden til størrelsen af det første billede Indstiller højden på afsnittet til højden på det første billede. På mobil: Begge billeder justeres efter højden på det første billede. Hvis du markerer dette felt, overskrives indstillingen for højde på billedbannere.
    Placering af indhold på computer Angiv placeringen af billedbanneret på computer. Vælg mellem øverst, i midten eller bund samt højre, venstre eller centreret.
    Vis container på skrivebord Placerer teksten for dit bannerbillede i et tekstfelt over bannerbilledet for kunder, der bruger en computer.
    Justering af indhold på computer Indstil justeringen af teksten på billedbanneret (computer). Vælg mellem højre, venstre eller centreret.
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven på afsnittet med bannerbilledet og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt. Det valgte farveskema er kun synligt, når valgmuligheden Vis tekstfelt på skrivebord vælges.
    Justering af indhold på mobil Indstil justeringen af teksten på billedbanneret (mobilenheder). Vælg mellem højre, venstre eller centreret.
    Stabl billeder på mobilenheder Hvis der føjes to billeder til et afsnit, vises billederne i en kolonne i stedet for ved siden af hinanden.
    Vis container på mobiltelefon Placerer teksten for dit bannerbillede i et tekstfelt over bannerbilledet for kunder, der bruger en mobilenhed.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsafsnittet i afsnittet med billedbanneret
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Stor tekst for titlen på tekstfeltet.
    Størrelse for overskrift Ændrer størrelsen på teksten i overskriften. Vælg mellem medium (computer: 40 pixel, mobil: 30 pixel) og stor (computer: 52 pixel, mobil: 40 pixel).

Tekstblok

Indstillingerne for tekstblokken i afsnittet med billedbanneret
    Indstilling Beskrivelse
    Beskrivelse Viser tekst i afsnitsstil.
    Teksttypografi Redigerer typografien for teksten på bannerbilledet. Vælg mellem Brødtekst, Undertitel eller Store bogstaver.

Knapblok

Indstillingerne for knapblokken i afsnittet med billedbanneret
    Indstilling Beskrivelse
    Første knaptekst Den tekst, der vises på den første knap.
    Første knaplink Den webadresse, du vil have, at den første knap skal linke til.
    Brug rammeknaptypografi Justerer knaptypografien til at være en kontur af en knap i stedet for en udfyldt baggrund.
    Anden knaptekst Den tekst, der vises på den anden knap.
    Andet knaplink Den webadresse, du vil have, at den sekundære knap skal linke til.
    Brug rammeknaptypografi Justerer knaptypografien til at være en kontur af en knap i stedet for en udfyldt baggrund.

Billede med tekst

Du kan tilføje et afsnit, der indeholder et billede og en tekstblok med en valgfri knap, der videresender kunder til en ny side via et link. Kombiner teksten med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din kollektion eller dit blogopslag. Tilføj oplysninger om tilgængelighed, stil og eventuelt også en anmeldelse.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med billede med tekst
    Indstilling Beskrivelse
    Billede Afsnittets billede. Klik på knappen Skift for at skifte eller fjerne billedet.
    Rediger alternativ tekst Klik for at angive en alternativ billedtekst til søgemaskineoptimering og for at beskrive billedet for de kunder, der bruger en skærmlæser.
    Billedhøjde Vælg højden på billedet:
    • Tilpas til billede (standard)
    • Lille
    • Stor
    Billedbredde på computer Bredden på billedet:
    • Lille
    • Medium (standard)
    • Stor
    Billedplacering på computer Vælg om billedet eller teksten skal vises først. Billedet vises som standard først på mobillayouts:
    • Billede først (standard for mobiltelefoner)
    • Andet billede
    Placering af indhold på computer Placeringen af billedet på computer:
    • Øverst (standard)
    • I midten
    • Bund
    Justering af indhold på computer Justering af teksten på computer:
    • Venstre (standard)
    • Centreret
    • Højre
    Indholdslayout Giver mulighed for, at billedet og tekstfelterne kan overlappe hinanden. Hvis du har valgt Ingen overlapning, justeres indholdet efter teksten og billedet.
    • Overlapning
    • Ingen overlapning (standard)
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for billedet med tekst og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Mobillayout Vælg justeringen af indholdet på mobilenheder:
    • Venstre (standard)
    • Højre
    • Centreret

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i afsnittet med billede med tekst
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titeltekst for afsnittet.
    Størrelse for overskrift Størrelsen på teksten i overskriften:
    • Lille
    • Medium (standard)
    • Stor

Tekstblok

Indstillingerne for tekstblokken i afsnittet med billede med tekst
    Indstilling Beskrivelse
    Indhold Viser tekst i afsnitsstil i afsnittet med tekst.
    Teksttypografi Typografi for indholdsteksten:
    • Brødtekst (standard)
    • Underoverskrift

Knapblok

Indstillingerne for knapblokken i afsnittet med billede med tekst
    Indstilling Beskrivelse
    Knaptekst Teksten, der vises på knappen.
    Knaplink Den webadresse, du vil have, at knappen skal linke til.

Billedtekstblok

Indstillingerne for billedtekstblokken i afsnittet med billede med tekst
    Indstilling Beskrivelse
    Tekst Føj et slogan eller en billedtekst til dit billede. Teksten vises nederst i afsnittet for billede med tekst.
    Teksttypografi Stil for indholdsteksten:
    • Store bogstaver (standard)
    • Underoverskrift
    Tekststørrelse Størrelse på indholdsteksten:
    • Lille
    • Medium (standard)
    • Stor

Flere kolonner

Du kan bruge afsnittet med flere kolonner til at vise indhold i et kolonnelayout. Du kan også tilføje en knap under kolonnerne, der videresender kunderne til en ny side. Kombiner teksten med et billede for at fokusere på dit valgte produkt, din kollektion eller dit blogopslag. Tilføj oplysninger om tilgængelighed, stil eller angiv en anmeldelse.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med flere kolonner
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.
    Billedbredde

Bredden på de billeder, der er føjet til kolonnerne.

• Hele kolonnens bredde – Billedets bredde svarer til hele kolonnens størrelse.
    • Halvdele af kolonnens bredde – Billedets bredde svarer til halvdelen af kolonnens størrelse.
    • En tredjedel af kolonnens bredde – Billedets bredde svarer til en tredjedel af kolonnes størrelse.
    Billedforhold

Billedets højde-bredde-forhold:

• Tilpas til billede – Bruger billedets højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billedet bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billedet til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billedet til et forhold på 1:1.
    • Cirkel – Beskærer billedet, så det vises i en cirkel
    Kolonnejustering

Justering af billeder og tekst i kolonner:

• Venstre (standard) – Justerer billeder og tekst til venstre.
    • Centreret – Justerer billeder og tekst til midten.
    Sekundær baggrund

Justerer afsnittets formatering ud fra baggrunden:

• Ingen – Baggrunden i kolonnen og afsnittet forbliver samme farven som din Baggrund. Kolonnen har ingen margen.
    • Vis som kolonnebaggrund – Baggrunden i kolonnerne er den samme uigennemsigtige farve som teksten. Kolonnerne får tilføjet margen.
    • Vis som afsnitsbaggrund – Baggrunden i dette afsnit er den samme uigennemsigtige farve som teksten. Baggrunden i kolonnerne er Baggrund 1, og der føjes margen til kolonnerne.
    Knaptekst Teksten, der vises på knappen.
    Knaplink Den webadresse, du vil have, at knappen skal linke til.
    Aktivér swipe på mobilen Ændrer mobilvisningen fra en kolonne til en række, hvor kunderne kan swipe til højre eller venstre for at se flere kolonneblokke.

Kolonneblok

Du må højst have 12 kolonner i ét afsnit. Hvis du har en, to eller tre kolonneblokke, vises de i én række på computer. Hvis du har fire eller flere kolonneblokke, vises de i et layout med to kolonner. På mobilen vises kolonneblokke i én enkelt række, medmindre Aktivér swipe på mobilen er aktiveret.

Indstillingerne for kolonneblokken i afsnittet med flere kolonner
    Indstilling Beskrivelse
    Billede Det billede, du vil vise.
    Overskrift Kolonnens titel.
    Beskrivelse Afsnitsteksten i kolonnen.

Side

Du kan vælge at vise indholdet på en tilpasset side i et afsnit. Dette tilføjer alt indholdet fra siden ind i afsnittet, men det tilføjer ikke Liquid-kode fra nogen skabeloner.

Afsnittets farveskema bruger følgende indstillinger:

• Teksten er som standard farven for Tekst. Alle specifikke typografier, der anvendes på teksten på siden, overføres til afsnittet.
    • Hyperlinks er farven Markering 1.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for sideafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Side Den side i din webshop, du vil vise.

RTF

Du kan tilføje et RTF-afsnit med et sidehoved, afsnitsindhold og en knap, der fører kunderne til en ny side.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for RTF-afsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Farveskema Du kan vælge baggrunden på afsnittet med RTF. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Gør afsnittet til fuld bredde Afsnittene er fuld bredde som standard.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i RTF-afsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.
    Skriftstørrelse til overskrifter

Størrelsen på teksten i overskriften:

• Lille – computer: 24 pixel, mobil: 20 pixel
    • Medium – computer: 40 pixel, mobil: 30 pixel
    • Stor – computer: 52 pixel, mobil: 40 pixel

Tekstblok

Tekstblokken er en god måde at dele oplysninger om dit brand med dine kunder. Du kan beskrive fordelene ved dine produkter, dele meddelelser, byde kunder velkommen i din butik eller tale om dit brands værdier.

Indstillingerne for tekstblokken i RTF-afsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Beskrivelse Tekst i afsnitsstil til afsnittets primære indhold.

Knapblok

Indstillingerne for knapblokken i RTF-afsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Knaptekst Teksten, der vises på knappen.
    Knaplink Den webadresse, du vil have, at knappen skal linke til.
    Brug rammeknaptypografi Justerer knaptypografien til at være en kontur af en knap i stedet for en udfyldt baggrund.

Diasshow

Du kan tilføje et afsnit med et diasshow for at vise en karrusel med op til 5 billeder på en side i din butik.

Indstillinger for afsnit

Indstillingerne for afsnittet med diasshow
    Indstilling Beskrivelse
    Layout Vælg mellem Fuld bredde (standard) eller Gitter. Fuld bredde viser diasshowet i afsnittets fulde bredde, mens Gitter viser diasshowet med margen på hver side.
    Diashøjde

Højden på diasshowet:

• Tilpas til første billede (standard) – alle billeder er samme højde som det første billede i karrusellen.
    • Lille
    • Medium
    • Stor
    Sideinddeling – stil

Stilen for diasnavigationen, der vises under billederne.

• Prikker
    • Tæller (standard)
    • Tal
    Roter automatisk slides

Markér dette felt for automatisk at rotere billederne i diasshowet. Hvis dette felt ikke markeres, vil diasshowet vise et statisk billede, indtil kunden manuelt trykker videre i diasshowet.

Skift timer for diasshow Brug bjælken til at angive den automatiske rotationstid for diasshowet: Mindst 3 sekunder, højst 9 sekunder.
    Mobillayout Markér feltet for at vise indholdet under billeder på mobiltelefoner.
    Tilgængelighed Tilføj en beskrivelse af dit diasshow for svagsynede kunder.

Indstillinger for billeddias

Indstillingerne for billeder i afsnittet med diasshow
    Indstilling Beskrivelse
    Billede Statisk billede for dit diasshow. Klik på billedet for at vælge et nyt billede, eller brug menuen Skift til at skifte eller fjerne billedet.
    Rediger alternativ tekst

Beskriv diasshowet for kunder med en skærmlæser.

Overskrift

Valgfri overskriftstekst for billedet. Teksten føjes til hvert enkelt billede separat.

Størrelse for overskrift

Vælg mellem en lille, medium (standard) eller stor overskrift.

Underoverskrift Valgfri underoverskriftstekst for billedet. Teksten føjes til hvert enkelt billede separat.
    Knaptekst Angiv teksten til en knap, eller lad feltet stå tomt for at skjule knappen helt.
    Knaplink Den webadresse, du vil have, at knappen skal linke til.
    Brug rammeknaptypografi Klik på afkrydsningsfeltet for at skifte fra og tilbage mellem en udfyldt eller omridset knap.
    Placering af indhold på computer Placeringen af indholdsfeltet over billedet. Vælg mellem øverst, i midten eller bund samt venstre, centreret eller højre. Centreret i midten er standardindstillingen.
    Vis container på skrivebord Markér feltet for at vise indholdsfeltet.
    Justering af indhold på computer Placeringen af indholdet over billedet. Vælg mellem venstre, centreret (standard) og højre.
    Billedoverlejringens uigennemsigtighed Brug skyderen til at indstille uigennemsigtigheden af billedoverlejringen.
    Farveskema Skift baggrundsfarven for indholdsfeltet. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1 (standard), Baggrund 2 eller Omvendt. Denne indstilling kræver, at objektbeholderen vises, hvis diasbilledet skal påvirkes.
    Mobillayout Vælg, hvordan indholdet skal vises på en mobilenhed. Vælg mellem venstre, centreret (standard) og højre.

Video

Du kan tilføje et videoafsnit for at integrere en video fra YouTube eller Vimeo på en side i din butik.

Indstillinger for afsnit

Indstillinger for videoafsnittet
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.
    Coverbillede Det billede, der vises, før kunden afspiller videoen.
    Webadresse YouTube- eller Vimeo-linket til videoen. Videoen skal være offentlig tilgængelig.
    Alternativ tekst til video Alternativ tekst for videoen.
    Gør afsnittet til fuld bredde Fjerner standardmargenen og gør afsnittet til sidens fulde bredde.