Opret poster

Metaobjektposter lagrer dine tilpassede data for dine Shopify-ressourcer. De tilpassede data bestemmes af felterne i din metaobjektdefinition. Når du har oprettet en metaobjektdefinition, kan du derefter tilføje oplysninger i hver post for felterne fra definitionen.

Du kan f.eks. tilføjet en metafeltdefinition med navnet "Produkthøjdepunkter" med en overskrift, en billedtekst, et billede og en beskrivelse. Denne definition skaber struktur for hver metaobjektpost. Du kan foretage flere "Produkthøjdepunkter" for at blive vist med specifikke produkter.

Metafelter for kategorier indeholder standardmetaobjektposter, der er baseret på standardproduktkategorien. Hvis du f.eks. tilføjer produktkategorien Apparel & Accessories > Clothing > Shirts & Tops, kan du tilføje metafelter for kategorier for clothing size, neckline, sleeve length type, length type, age group, material og color. Alle disse metafelter har standardmetaobjektposter, som du enten kan bruge, som de er, eller tilpasse yderligere. Du kan bruge farveposten, der hedder black , eller tilpasse navnet til graphite, så det passer bedre til dit brand.

Opret metaobjektposter

1. Gå til Indhold > Metaobjekter i Shopify-administrator.
  2. Klik på den metaobjektdefinition, som du vil føje poster til.
  3. Klik på Tilføj post.
  4. Udfyld felterne for din post. Disse felter bestemmes af metaobjektdefinitionen. Det felt, der er markeret som Visningsnavn, kan bruges til at søge efter posten.
  5. Hvis du opretter et standardmetaobjekt, skal du justere basisværdierne efter behov. Disse værdier er forudindstillet af Shopifys standardiserede liste over værdier.
  6. Valgfrit: Angiv status for dit metaobjekt. Nye poster indstilles som standard til Aktiv. Aktiv betyder, at posten er klar til at blive vist i din butik, men at den ikke vil blive vist for dine kunder, før du udgiver den. Hvis en post er angivet som kladde, kan du ikke udgive den i butikken.
  7. Valgfrit: Vælg en temaskabelon, hvis du udvikler en webside med posten. Du kan klikke på øjeikonet for at se en forhåndsvisning af skabelonen med din metaobjektpost.
  8. Klik på Gem.

Når du har oprettet din post, skal du oprette en metafeltreference til dine tilpassede poster, hvis du vil bruge den dynamisk i en del af din butik. Du kan derefter tilknytte poster på individuelle produkter eller vise dem i dit butikslayout ved hjælp af dynamiske kilder i dit tema.

Postens handle

Din post har et genereret handle, som er et læsbart, entydigt id, der kan bruges sikkert i webadresser, og som er specifikt for en enkelt post. Du kan redigere postens handle, efter du er begyndt at bruge poster i din butik, men vi anbefaler ikke, at du gør det. Hvis du redigerer postens handle, og det bruges i andre dele af din butik, vil dette påvirke alle manuelt opsatte referencer i din butik, herunder i Liquid. Hvis du redigerer postens handle, kan det medføre Liquid-fejl eller at posten ikke knyttes til dit produkt, din kollektion eller andre områder af Shopify-administrator.

Rediger en post

Du kan til enhver tid redigere poster ved at klikke på en metaobjektdefinition i kontrolpanelet under Indhold > Metaobjekter.

Hvis posten udgives et sted i din butik, vil dine redigeringer automatisk blive afspejlet de steder, hvor posten anvendes.

Hvis du ønsker at foretage ændringer af de felter, som posten bruger, skal du redigere metaobjektdefinitionen – ikke den enkelte post.

Trin:

1. Gå til Indhold > Metaobjekter i Shopify-administrator.
  2. Klik på en metaobjektdefinition, som indeholder en post, du vil redigere.
  3. Klik på en post for at indlæse oplysningerne.
  4. Foretag de krævede ændringer af posten.
  5. Brug rullemenuen til at angive statussen til Kladde eller Aktiv.
  6. Klik på Gem.

Tilføj eller rediger poster for metafelter for kategorier på produktsiden

Metafelter for kategorier bruger metaobjekter og har standardposter, der indeholder metafeltreferencer. Du kan redigere dem eller tilføje dine egne poster og knytte dem til en produktkategori i Shopify-produktklassificeringen.

Trin:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på produktet med de poster, du vil redigere eller tilføje.
  3. Klik på metafeltet for kategorien i afsnittet Kategori, og klik derefter på den post, du vil redigere, eller klik på Tilføj for at tilføje en ny post. Hvis du bruger metafeltet kategori til dine varianter, skal du i afsnittet Varianter klikkeRediger ud for varianten. Derefter kan du enten klikke på den post, du vil redigere, og derefter klikke på Rediger eller klikke på Tilføj for at tilføje en ny post.
  4. Rediger eller tilføj felterne. Du kan redigere eventuelle basisværdier, der er knyttet til klassificeringsværdierne. Hvis du f.eks. vil ændre black til graphite, skal du vælge Grundfarve black og derefter redigere labelen til graphite.
  5. Klik på Gem.

Slet en post

Hvis du sletter en post, kan handlingen ikke fortrydes.

Trin:

1. Gå til Indhold > Metaobjekter i Shopify-administrator.
  2. Klik på en metaobjektdefinition, som indeholder en post, du vil slette.
  3. Klik på en post, du vil slette.
  4. Klik på Slet. En bekræftelsestekst vises for at bekræfte, at du vil slette posten.
  5. Klik på Slet for at fjerne posten.