Sidetyper

Alle sider har sine egne standardafsnit og -indstillinger.

Produktsider

Produktsider har som standard et afsnit med Produktoplysninger og et afsnit med Produktanbefalinger.

Afsnittet Produktoplysninger indeholder følgende standardblokke:

• Tekst (standard viser vendor-attributten)
  • Titel
  • Tekst (standard viser product subtitle-attributten)
  • Pris
  • Variantvælger
  • Antalsvælger
  • Køb-knapper
  • Beskrivelse
  • Del

Du kan tilføje følgende blokke:

• Tekst
  • Tilpasset Liquid
  • Produktbedømmelser
  • Fane, der kan skjules
  • Pop-op
  • Komplementære produkter

Afsnittet Produktoplysninger kan indeholde op til 16 blokke.

Indstillinger for afsnittet Produktoplysninger

Indstillingerne for afsnittet med produktoplysninger
Indstilling Beskrivelse
Aktivér klæbende indhold på computer Når du ruller ned ad en side, begynder kolonnen med produktoplysninger først at rulle, når der er rullet gennem alle billeder.
Placering af medie på computer Vælg, om produktmediet skal være i venstre eller højre side. Denne indstilling gælder kun for brugere, der får adgang til siden på en computer. Medieplaceringen optimeres automatisk til mobilenheder.
Skrivebordslayout

Sådan vises produktmedier på computerskærme.

• Miniaturekarrusel – Hvis produktet har mere end én medietype, vises de resterende medier som miniaturer i en karrusel under det primære produktmedie. Kunden kan klikke på en miniature for at indlæse den eller bruge karrusellens navigationspile til at se andre medier.
  • Miniaturer – Hvis produktet har mere end én medietype, vises de resterende medier som miniaturer under det primære produktmedie. Kunden kan klikke på en miniature for at indlæse den.
  • Stablet – Viser alle produktmedier stablet ovenpå hinanden. Hvis kunden klikker på en stablet medietype, åbnes et pop op-vindue med en større visning af det valgte medie.
  • Mediestørrelse til computer Vælg mellem lille, medium eller stor mediestørrelse. Mediet optimeres automatisk til mobiltelefoner.
    Mobillayout Vælg for at skjule eller vise miniaturebilleder på mobiltelefoner.
    Skjul andre varianters medier, når der vælges en variant Når der vælges en variant, skjules billeder af andre varianter fra visningen. Billederne vises igen, når varianten fravælges.
    Aktivér looping af videoer Får videoen til at afspille i en løkke, så videoen automatisk afspilles igen, når den er færdig.
    Indre margen, afsnit Tilføj afstand øverst eller nederst i afsnittet Produktoplysninger. Brug intervalskyderen til at tilføje 0-100 px afstand over eller under Produktoplysninger.

Blokke med produktoplysninger

Du kan føje følgende blokke til afsnittet Produktoplysninger.

Tekstblok

Tekstblokken kan bruges til at vise statisk tekst eller variabel data ved hjælp af dynamiske kilder. Du kan f.eks. tilføje en tekst med en markedsføringsbesked som “Gratis levering over 100 USD”, der vises ens på alle produkter. Du kan også tilføje en dynamisk kilde, som f.eks. feltet Forhandler for produktet, som ændres afhængigt af det viste produkt.

Indstillingerne for tekstblokken i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Tekst Føjer oplysninger til produktside. Understøtter tekst eller dynamiske kilder.
    Teksttypografi

Ændrer tekstens typografi:

• Brødtekst – Ændrer teksten til tekst i afsnitsstil.
    • Undertitel – Ændrer teksten til en undertiteltekst, som er en smule større end teksten i afsnitsstil.
    • Store bogstaver – Ændrer teksten, så den er mindre end tekst i afsnitsstil, og ændrer alle tegn til store bogstaver.

Titelblok

Denne blok viser produktets titel. Den har ingen justerbare indstillinger.

Prisblok

Denne blok viser produktets prisoplysninger såsom prisen og sammenligningsprisen. Den har ingen justerbare indstillinger.

Blok med variantvælger

Denne blok viser produktets eventuelle variantmuligheder.

Indstillingerne for blokken med variantvælger i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Type

Ændrer, hvordan varianter vises for kunderne:

• Etiketter – Viser varianter som klikbare knapper.
    • Rullemenu – Viser varianterne i en udvidelig rullemenu.

Blok med Køb-knapper

Denne blok viser knappen “Læg i indkøbskurv samt eventuelle oplysninger om afhentning i butik. Den kan også vise eventuelle dynamiske betalingsknapper.

Indstillingerne for blokken med køb-knapper i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Vis dynamiske betalingsknapper Viser alle dynamiske betalingsmuligheder, du har aktiveret i dine indstillinger for Betalinger.

Beskrivelsesblok

Denne blok viser produktets beskrivelse. Den har ingen justerbare indstillinger.

Blok for produktbedømmelser

Denne blok viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8).

Hvis du vil vise produktbedømmelser, skal du have en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelterfor reviews.rating_count og reviews.rating.

Blok med komplementære produkter

Denne blok viser komplementære produkter, der skal opsættes med Shopify Search & Discovery-appen.

Indstillingerne for blokken med komplementære produkter i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift

Titlen på blokken.

Vis som række, der kan skjules

Når du vælger denne indstilling, vises indhold skjult under en rækkefane. Fanen udvides med mere indhold, når en kunde klikker på en titel.

Ikon

Vælg et ikon, som du vil parre med din overskrift, når komplementære produkter vises som en række, der kan skjules.

Maksimalt antal produkter, der skal vises

Vælg det maksimale antal komplementære produkter, der skal vises. Vælg et antal mellem 1 (minimum) og 10 (maksimum).

Antal produkter pr. side

Antallet af komplementære produkter, som du vil vise pr. skyderside. Vælg en værdi mellem 1-4.

Sideinddeling – stil

Stilen for diasnavigationen, der vises under billederne.

• Prikker
    • Tæller (standard)
    • Tal
    Billedforhold

Bestemmer højde-bredde-forholdet for billederne på produktkortene.

• Stående
    • Kvadratisk (standard)
    Vis knappen til hurtig tilføjelse

Knappen “Hurtig tilføjelse” giver kunder mulighed for at lægge en vare i indkøbskurven fra produktkortet. Hvis produktet har varianter, viser knappen Vælg muligheder og de relevante produktoplysninger i et pop op-vindue. Kunder kan vælge de varianter, de vil lægge i indkøbskurven, og betale med det samme ved hjælp af valgmuligheden Køb nu. De kan også klikke for at se alle oplysninger om varen. Du skal opsætte valgmuligheden Køb nu særskilt fra produktsiden, hvis den skal vises i mulighederne for hurtig tilføjelse. Kunder kan stadig lægge varer i indkøbskurven, selvom du ikke har opsat valgmuligheden Køb nu.

Delingsblok

Denne blok viser et klikbart link, som kunderne kan bruge til at dele produktet på deres sociale medier.

Indstillinger for delingsblokken i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Tekst Den klikbare tekst, som kunderne klikke på for at dele produktet på deres sociale medier.

Blok for antalsvælger

Denne blok viser en antalsvælger, som kunderne kan bruge til ændre, hvor mange enheder af produktet, de vil købe. Den har ingen justerbare indstillinger. Standardantallet er 1.

Tilpasset Liquid-blok

Denne blok viser tilpasset Liquid- eller HTML-kode, du kan føje til blokken.

Indstillingerne for den tilpassede Liquid-blok i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Tilpasset Liquid Viser det indhold, du angive som Liquid- og HTML-kode.

Faneblok, der kan skjules

Denne blok viser en fane med titel, som kan skjules. Fanen udvides med mere indhold, når en kunde klikker på titlen.

Indstillingerne for faneblokken med skjulning i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Fanens titel. Vises, når den er skjult eller udvidet.
    Fanens indhold Fanens indhold. Vises kun, når fanen er udvidet.
    Faneindhold fra side Viser indholdet fra en side i fanen. Viser kun sideindholdet fra sideeditoren. Der vises ikke Liquid-formatering fra sidens skabelon i denne blok. Alt indhold, der angives i Fanens indhold vises over sideindholdet.

Blok for pop-op

Denne blok viser den klikbare tekst, der åbner et pop op-vindue, når der klikkes på den. Denne pop-op viser indholdet fra en af dine sider.

Indstillingerne for pop op-blokken i afsnittet med produktoplysninger
    Indstilling Beskrivelse
    Navn på link Den klikbare tekst, som kunderne klikker på for at vise pop op-vinduet.
    Side Den side, du vil vise indhold fra i pop op-vinduet. Viser kun sideindholdet fra sideeditoren. Pop op-vinduet viser ikke Liquid-formatering fra sidens skabelon.

Indstillinger for afsnittet Produktanbefalinger

Dette afsnit viser lignende produkter, produkter med en lignende beskrivelse eller produkter, der ofte købes sammen med dette produkt, baseret på det viste produkt.

Indstillingerne for afsnittet med produktanbefalinger
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet. Du kan bruge en dynamisk kilde til afsnittets overskrift.
    Størrelse for overskrift Skift størrelsen på overskriftsteksten. Vælg mellem lille, medium eller stor.
    Maksimalt antal produkter, der skal vises Brug intervalskyderen til at vælge det maksimale antal anbefalede produkter, der skal vises. Minimum: 2. Maksimum: 10.
    Antallet af kolonner på computer Antallet af kolonner, der skal vises på computer. Minimum: 1. Maksimum: 4.
    Farveskema Baggrundsfarven på afsnittet med produktanbefalinger. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Billedforhold Højde-bredde-forholdet for billeder for de anbefalede produkter:
    • Tilpas til billede – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billedet bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over billedet, vises produktets sekundære billede, hvis produktet har et sådant.
    Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
    Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
    Antallet af kolonner på mobil Angiv et specifikt kolonnelayout for mobilenheder. Vælg mellem 1 og 2 kolonner.
    Indre margen, afsnit Tilføj afstand øverst eller nederst i afsnittet. Brug intervalskyderen til at tilføje 0-100 pixel afstand over eller under afsnittet.

Få mere at vide om produktanbefalinger under Forstå produktanbefalinger.

Kollektionssider

Kollektionssider har som standard afsnittene Kollektionsbanner og Produktgitter.

Indstillinger for afsnit Kollektionsbanner

Indstillingerne for afsnittet med kollektionsbanner
    Indstilling Beskrivelse
    Vis kollektionsbeskrivelse Viser kollektionens beskrivelse.
    Vis kollektionsbillede Viser kollektionens billede.
    Farveskema Baggrundsfarven på afsnittet med flere kolonner. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

Indstillinger for afsnittet Produktgitter

Indstillingerne for afsnittet med produktgitter
    Indstilling Beskrivelse
    Produkter pr. side Det antal produkter, du vil vise på hver side. Kan være et hvilket som helst multiplum af 4 – fra 8 til 24. Standarden er 16.
    Antallet af kolonner på computer Brug intervalskalaen til at vælge det antal kolonner, der skal vises på computer. Minimum 1, maksimum 5.
    Billedforhold Produktbilledernes højde-bredde-forhold:
    • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Vis sekundær baggrund, når der peges Når kunden holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
    Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
    Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
    Aktivér knap til hurtig tilføjelse Knappen Hurtig tilføjelse giver kunderne mulighed for at lægge en vare i deres indkøbskurv fra produktkortet. Hvis produktet har varianter, vil knappen læse Vælg valgmuligheder og vise produktoplysningerne i et pop op-vindue, hvor kunden kan vælge de ønskede varianter, lægge varen i indkøbskurven, betale med det samme med Køb nu eller klikke for at se varens fulde oplysninger. Bemærk: Denne indstilling er aktiveret på din produktside, når knappen Køb nu er aktiveret.Hvis knappen Køb nu ikke er aktiveret for produktskabelonen, har kunderne mulighed for at lægge produktet i deres indkøbskurv, men workflowet for betalingsprocessen for Køb nu vises ikke. Indstillingen for placering af medie på computer for siden afgør, hvilken side mediet vises på i modus for hurtig tilføjelse.
    Aktivér filtrering Giver kunderne mulighed for at filtrere produkterne i kollektionen baseret på filtrene i dine indstillinger for Navigation.
    Layout til computerfilter Vælg mellem et vandret (standard), lodret eller skuffelayout.
    Aktivér sortering Giver kunderne mulighed for at sortere søgeresultater.
    Antallet af kolonner på mobil Angiv et specifikt kolonnelayout for mobilenheder. Vælg mellem 1 og 2 kolonner.
    Indre margen, afsnit Tilføj afstand øverst eller nederst i produktgitteret. Brug intervalskyderen til at tilføje 0-100 pixel afstand over eller under produktgitteret.

Siden Kollektionsliste

Siden med kollektionslisten viser alle de tilgængelige kollektioner i salgskanalen Webshop.

Indstillingerne for siden med kollektionsliste
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Sidens titel.
    Sortér kollektioner efter

Afgør hvilken rækkefølge dine kollektioner vises i:

• Alfabetisk, A-Å – Viser kollektionerne i alfabetisk rækkefølge.
    • Alfabetisk, Å-A – Viser kollektionerne i omvendt alfabetisk rækkefølge.
    • Dato, nyere til ældre – Viser kollektionerne fra nyest til ældst baseret på, hvornår den enkelte kollektion blev oprettet i butikken.
    • Dato, ældre til nyere – Viser kollektionerne fra ældst til nyest baseret på, hvornår hver enkelte kollektion blev oprettet i butikken.
    • Produktantal, høj til lav – Viser kollektionerne baseret på, hvor mange produkter de indeholder – fra højst til lavest.
    • Produktantal, lav til høj – Viser kollektionerne baseret på, hvor mange produkter de indeholder – fra lavest til højst.
    Billedforhold Kollektionsbilledernes højde-bredde-forhold:
    • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Antallet af kolonner på computer Antallet af kolonner, der skal vises på computer. Minimum: 1. Maksimum: 5.
    Antallet af kolonner på mobil Angiv et specifikt kolonnelayout for mobilenheder. Vælg mellem 1 og 2 kolonner.

Sider

Du kan oprette tilpassede sider i din Shopify-administrator for at oprette indhold til dine kunder, f.eks. siden Om os eller ekstra oplysninger om dine produkter. Disse sider har ingen ekstra indstillinger i temaeditoren.

Blogsider

Blogsider er startsiden for alle de blogs, du opretter i din Shopify-administrator. De indeholder som standard afsnittet Blogopslag.

Indstillinger for afsnittet Blogopslag

Afsnittet Blogopslag viser de seneste blogopslag på bloggen. Alle blogopslag viser et eventuelt blogbillede, bloggens titel samt et uddrag eller de første par ord af blogopslaget. Du kan vælge at vise dine blogopslag i et gitter- eller kollageformat på større skærme.

Indstillingerne for afsnittet med blogopslag
    Indstilling Beskrivelse
    Layout på store skærme Viser blogopslag i et gitter eller en kollage.
    Vis udvalgt billede Viser blogopslagets udvalgte billede.
    Højde på udvalgt billede Brug rullemenuen til at vælg mellem standard Tilpas til billede, Lille, Medium og Stor.
    Vis dato Viser den dato, hvor det enkelte blogopslag blev udgivet.
    Vis forfatter Viser forfatteren af det enkelte blogopslag.

Sider med blogopslag

Siderne med blogopslag viser blogopslagets indhold. De indeholder som standard afsnittet Blogopslag. Afsnittet Blogopslag har ikke selv indstillinger, der kan tilpasses, men det indeholder følgende standardblokke:

• Udvalgt billede
    • Titel
    • Del
    • Indhold

Blok for udvalgt billede

Indstillingerne for blokken med udvalgte billeder på siden med blogopslag
    Indstilling Beskrivelse
    Højde på udvalgt billede

Afgør højden på blogopslagets udvalgte billede:

• Tilpas til billede (standard) – Bevarer billedets oprindelige højde-bredde-forhold.
    • Billedets specifikationer er angivet nedenfor. Vælg mellem et lille, mellemstort eller stort udvalgt billede.

Størrelser for udvalgte billeder

Størrelserne for blokken med udvalgte billeder på siden med blogopslag
    Små kort Store kort
    Højde på små udvalgte billeder

• Computer – 177 pixel
    • Tablet – 143 pixel
    • Mobil – I/R
    Højde på udvalgte store billeder

• Computer – 275 pixel
    • Tablet – 220 pixel
    • Mobil – 110 pixel
    Højde på mellemstore udvalgte billeder

• Computer – 307 pixel
    • Tablet – 219 pixel
    • Mobil – I/R
    Højde på mellemstore udvalgte billeder

• Computer – 550 pixel
    • Tablet – 440 pixel
    • Mobil – 220 pixel
    Højde på udvalgte store billeder

• Computer – 407 pixel
    • Tablet – 275 pixel
    • Mobil – I/R
    Højde på udvalgte store billeder

• Computer – 825 pixel
    • Tablet – 660 pixel
    • Mobil – 330 pixel

Titelblok

Indstillingerne for titelblokken på siden med blogopslag
    Indstilling Beskrivelse
    Vis dato Viser den dato, hvor blogopslaget blev udgivet.
    Vis forfatter Viser forfatteren af blogopslaget.

Delingsblok

Denne blok viser et klikbart link, som kunderne kan bruge til at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indstillingerne for delingsblokken på siden med blogopslag
    Indstilling Beskrivelse
    Tekst Den klikbare tekst, som kunderne klikker på for at dele blogopslaget på deres sociale medier.

Indholdsblok

Indholdsblokken viser blogopslagets indhold. Den har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Side med indkøbskurv

Siden med indkøbskurv har som standard afsnittene Varer og Subtotal.

Indstillinger for afsnittet Varer

Afsnittet Varer viser de produkter og det antal af produkterne, som en kunde har lagt i sin indkøbskurv.

Indstillingerne for afsnittet med varer på siden med indkøbskurven
    Indstilling Beskrivelse
    Vis forhandler Viser forhandlere af hvert produkt i indkøbskurven.

Indstillinger for afsnittet Subtotal

Afsnittet Subtotal har blokkene Subtotal og Betalingsknap. Ingen af blokkene har indstillinger, der kan tilpasses.

Indstillingerne for afsnittet med subtotalen på siden med indkøbskurven
    Indstilling Beskrivelse
    Aktivér bemærkning til indkøbskurv Viser feltet Bemærkning til indkøbskurv, hvor kunderne kan angive yderligere oplysninger.

Siden Adgangskode

Adgangskodesiden viser, når en kunde forsøger at besøge dit website, mens adgangskodebeskyttelse er aktiveret i webshoppen. Denne side har sit eget sidehoved og sin egen sidefod. Den indeholder som standard afsnittet Tilmelding med mail.

Sidehovedafsnittet Adgangskode

Indstillingerne for sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
    Indstilling Beskrivelse
    Logobillede Det logo, du vil vise.
    Tilpasset logobredde Logoets bredde. Kan være et hvilket som helst multiplum af 10, fra 50 pixel til 250 pixel. Standard er 100 pixel.
    Baggrundsskema Du kan vælge baggrunden for sidehovedafsnittet med adgangskoden og billedmargenen. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

Afsnittet Tilmelding med mail

Dette afsnit er beregnet til at give dine kunder mulighed for at tilmelde sig e-mailmarkedsføring fra dig, så de kan få mere at vide om din virksomhed, f.eks. hvornår den åbner for salg.

Indstillingerne for afsnittet med tilmelding med mail på adgangskodesiden
    Indstilling Beskrivelse
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for afsnittet med tilmelding med mail. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.
    Gør afsnittet til fuld bredde Udvider afsnittet til browservinduets bredde.

Overskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
    Indstilling Beskrivelse
    Overskrift Titlen på afsnittet.

Underoverskriftsblok

Indstillingerne for overskriftsblokken i sidehovedafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
    Indstilling Beskrivelse
    Beskrivelse Afsnittets tekstindhold.

Blok for mailformular

Denne blok viser feltet med mailformularen, hvor kunder kan angive deres mailadresser. Denne blok har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Sidefodsafsnittet Adgangskode

Indstillingerne for sidefodsafsnittet med adgangskode på adgangskodesiden
    Indstilling Beskrivelse
    Farveskema Du kan vælge baggrundsfarven for sidefodsafsnittet med adgangskode. Vælg mellem Markering 1, Markering 2, Baggrund 1, Baggrund 2 og Omvendt.

404-side

404-siden viser, når en kunde forsøger at besøge et link til dit website, som ikke eksisterer såsom en produktside for et produkt, du har slettet i din butik. Denne side har ingen indstillinger, der kan tilpasses.

Siden Søg

Søgesiden er der, hvor kunder kan søge efter specifikke produkter eller sider i din webshop. Siden indeholder som standard afsnittet Søgeresultater.

Indstillinger for afsnittet Søgeresultater

Indstillingerne for afsnittet med søgeresultater
    Indstilling Beskrivelse
    Antallet af kolonner på computer Antallet af kolonner, der skal vises på computer. Minimum: 1. Maksimum: 5.
    Billedforhold Højde-bredde-forholdet for billeder for de anbefalede produkter:
    • Tilpas til billede (standard) – Bruger billedernes højde-bredde-forhold. Dette forhindrer, at billederne bliver beskåret.
    • Stående – Beskærer billeder til et forhold på 2:3.
    • Kvadrat – Beskærer billeder til et forhold på 1:1.
    Vis sekundær baggrund, når der peges Når en kunde holder sin markør over produktbilledet, vises det sekundære produktbillede, hvis produktet har et sådant.
    Vis forhandler Viser forhandleren af hvert produkt.
    Vis produktbedømmelser Viser den gennemsnitlige produktbedømmelse med stjerner, og antallet af bedømmelser vises i parentes, f.eks.: ★★★★★ (8). Kræver også en app til produktanmeldelser, f.eks. Shopify Product Reviews samt definitioner for metafelter for reviews.rating_count og reviews.rating.
    Aktivér filtrering Klik for at aktivere filtrering af søgeresultater.
    Layout til computerfilter Vælg mellem et vandret (standard), lodret eller skuffelayout.
    Aktivér sortering Klik for at aktivere sortering af søgeresultater.
    Vis dato Viser den dato, hvor det enkelte blogopslag blev udgivet.
    Vis forfatter Viser forfatteren af det enkelte blogopslag.
    Antallet af kolonner på mobil Angiv et specifikt kolonnelayout for mobilenheder. Vælg mellem 1 og 2 kolonner.
    Indre margen, afsnit Tilføj afstand øverst eller nederst i søgeresultaterne. Brug intervalskyderen til at tilføje 0-100 pixel afstand over eller under søgeresultaterne.