Sivutyypit

Jokaisella sivulla on omat oletusarvoiset osiot ja asetukset.

Tuotesivut

Oletusarvoisesti tuotesivuilla on Tuotetiedot- ja Tuotesuositukset-osio.

Tuotetiedot-osio sisältää seuraavat oletuslohkot:

• Teksti (oletuksena vendor-määrite)
  • Otsikko
  • Teksti (oletuksena product subtitle-määrite)
  • Hinta
  • Versionvalitsin
  • Määrän valitsin
  • Osta-painikkeet
  • Kuvaus
  • Jaa

Voit myös lisätä seuraavat lohkot:

• Teksti
  • Mukautettu liquid
  • Tuotearvio
  • Pienennettävä välilehti
  • Ponnahdusikkuna
  • Täydentävät tuotteet

Tuotetiedot-osiossa voi olla enintään 16 lohkoa.

Tuotetiedot-osion asetukset

Tuotetieto-osion asetukset
Määrite Kuvaus
Ota käyttöön kiinnitettävä sisältö tietokoneella Kun vierität sivua alas, tuotetietosarake ei siirry alaspäin, ennen kuin kaikki kuvat on vieritetty läpi.
Työpöytämedian sijainti Valitse, sijoitetaanko tuotemedia vasemmalle vai oikealle puolelle. Tämä asetus koskee vain työpöytäversion käyttäjiä. Mobiililaitteilla median sijainti optimoidaan automaattisesti.
Työpöytäasettelu

Miten tuotemedia näkyy tietokoneella.

• Pikkukuvien karuselli – Jos tuotteessa on useampi kuin yksi mediatyyppi, muut mediat näkyvät pikkukuvina karusellissa päätuotemedian alapuolella. Asiakas voi ladata minkä tahansa pikkukuvan klikkaamalla sitä tai katsoa muuta mediaa karusellin navigointinuolia käyttämällä.
  • Pikkukuvat – Jos tuotteessa on useampi kuin yksi mediatyyppi, muut mediat näkyvät pikkukuvina päätuotemedian alapuolella. Asiakas voi ladata minkä tahansa pikkukuvan klikkaamalla sitä.
  • Pinottu – Näyttää kaikki tuotemediat toistensa päällä. Pinotun mediatyypin klikkaaminen klikkaaminen avaa ponnahdusikkunan, jossa valittu media näkyy suurempana.
  • Median koko tietokoneella Valitse joko pieni, keskikokoinen tai suuri median koko. Media optimoidaan automaattisesti mobiilia varten.
    Mobiiliasettelu Piilota tai näytä pikkukuvat mobiililaitteilla.
    Piilota muiden versioiden media, kun jokin versio on valittu Kun yksi versio on valittu, muiden versioiden kuvat piilotetaan näkymästä. Kuvat tulevat uudelleen näkyviin, kun versio on valittu.
    Ota videosilmukka käyttöön Ottaa käyttöön videon silmukkatoiston, jolloin videon toisto alkaa automaattisesti uudelleen videon loppumisen jälkeen.
    Osion täyttö Lisää tilaa tuotetieto-osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimellä voit lisätä tuotetieto-osion ylä- tai alapuolelle 0–100 pikseliä tilaa.

Tuotetietolohkot

Seuraavat lohkot voidaan lisätä Tuotetiedot-osioon.

Tekstilohko

Tekstilohkoa voidaan käyttää staattisen tekstin tai muuttujatietojen näyttämiseen dynaamisten lähteiden avulla. Voit esimerkiksi lisätä markkinointiviestiin tekstiä, kuten "Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille", joka näkyy samanlaisena kaikissa tuotteissa. Voit myös lisätä dynaamisen lähteen, kuten tuotteen Myyjä-kentän, joka muuttuu katseltavan tuotteen mukaan.

Tuotetieto-osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Teksti Lisää tietoja tuotesivulle. Tukee tekstiä tai dynaamisia lähteitä.
    Tekstityyli

Muuttaa tekstin tyyliä:

• Leipäteksti - Muuttaa tekstin kappaletyyliseksi.
    • Alaotsikko - Muuttaa tekstin alaotsikkotekstiksi, joka on hieman kappaletyyliä suurempaa.
    • Isot kirjaimet - Muuttaa tekstin kappaletyyliä pienemmäksi ja kirjaimet isoiksi kirjaimiksi.

Nimilohko

Tässä lohkossa näkyy tuotteen nimi. Ei sisällä säädettäviä asetuksia.

Hintalohko

Tässä lohkossa näkyvät tuotteen hinnoittelutiedot, kuten hinta ja vertailuhinta. Siinä ei ole säädettäviä asetuksia.

Versionvalitsinlohko

Tässä lohkossa näkyy tuotteen mahdolliset versiovaihtoehdot.

Tuotetieto-osion versionvalitsinlohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Tyyppi

Muuttaa tapaa, miten versiot näytetään asiakkaille:

• Kuvakkeet - Näyttää versiot klikattavina painikkeina.
    • Pudotusvalikko - Näyttää versiot avattavassa pudotusvalikossa

Osta-painikkeiden lohko

Tässä lohkossa näkyy "Lisää ostoskoriin" -painikkeet ja mahdolliset myymälänoutojen tiedot. Lohkossa voidaan myös näyttää dynaamiset kassapainikkeet.

Tuotetieto-osion Osta-painikkeiden lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Näytä dynaamiset kassapainikkeet Tämä näyttää kaikki dynaamiset maksuvaihtoehdot, jotka olet ottanut käyttöön Maksut-asetuksistasi.

Kuvauslohko

Tässä lohkossa näkyy tuotteen kuvaus. Se ei sisällä säädettäviä asetuksia.

Tuotearvioiden lohko

Tässä lohkossa näkyy tuotearvioiden keskiarvo tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8).

Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää tuotearvostelusovelluksen, kuten Shopify Product Reviewsin käyttöä ja metakenttien määritelmiä reviews.rating_count- ja reviews.rating-kentille.

Täydentävät tuotteet -lohko

Tässä lohkossa näytetään täydentäviä tuotteita, jotka määritetään Shopify Search & Discovery -sovelluksen avulla.

Täydentävät tuotteet -lohkon asetukset tuotetiedot-osiossa
    Määrite Kuvaus
    Otsikko

Lohkon nimi.

Näytä pienennettävänä rivinä

Kun tämä valinta on käytössä, sisältö näkyy pienennettynä rivivälilehden alla. Kun asiakas klikkaa otsikkoa, välilehti laajenee ja näyttää enemmän sisältöä.

Kuvake

Valitse kuva, joka näytetään otsikon rinnalla, kun täydentävät tuotteet esitetään pienennettävänä rivinä.

Näytettävien tuotteiden enimmäismäärä

Valitse näytettävien täydentävien tuotteiden enimmäismäärä. Pienin mahdollinen arvo on 1 ja suurin 10.

Tuotteiden määrä sivulla

Liukusäätimen yhdellä sivulla näytettävien täydentävien tuotteiden määrä. Valitse arvo väliltä 1–4.

Sivunumerointityyli

Kuvien alla näkyvän liukusäätimen navigoinnin tyyli.

• Pisteet
    • Laskuri (oletus)
    • Numerot
    Kuvasuhde

Määrittää tuotekorttien kuvien kuvasuhteen.

• Muotokuva
    • Neliö (oletus)
    Näytä pikalisäyspainike

Pikalisäyspainikkeen avulla asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin suoraan tuotekortista. Jos tuotteesta on olemassa tuoteversioita, painikkeessa lukee Valitse vaihtoehdot ja tarvittavat tuotetiedot aukeavat ponnahdusikkunaan. Asiakkaat voivat valita ostoskoriin lisättävät tuoteversiot ja maksaa heti Osta nyt -vaihtoehdon avulla tai tarkastella kaikkia tuotteen tietoja klikkaamalla. Osta nyt -vaihtoehto täytyy ottaa erikseen käyttöön tuotesivulta, jotta se näkyy pikalisäysvaihtoehtojen joukossa. Vaikka Osta nyt -vaihtoehtoa ei olisi otettu käyttöön, asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostokoriinsa.

Jakamisen lohko

Tässä lohkossa on klikattava linkki, jonka avulla asiakkaat voivat jakaa tuotteen sosiaalisessa mediassa.

Tuotetieto-osion tekstilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Teksti Klikattava teksti, jota asiakas klikkaa, jos hän haluaa jakaa tuotteen sosiaalisessa mediassa.

Määrän valitsimen lohko

Tässä lohkossa näkyy määrän valitsin, jonka avulla asiakkaat voivat muuttaa ostettavan tuotteen yksikköä. Siinä ei ole mitään muutettavia asetuksia. Oletusmäärä on 1.

Mukautettu liquid-lohko

Tässä lohkossa näkyy mukautettu Liquid- tai HTML-koodi, jonka voit lisätä lohkoon.

Tuotetieto-osion mukautetun liquid-lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Mukautettu liquid Näyttää sisällön, jonka voit syöttää Liquid- tai HTML-koodina.

Pienennettävän välilehden lohko

Tässä lohkossa on pienettävä välilehti, jossa on ylätunniste. Kun asiakas klikkaa ylätunnistetta, välilehti laajenee näyttämään lisäsisältöä.

Tuotetieto-osion pienennettävän välilehtilohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Välilehden nimi. Näkyy, kun välilehti pienennetään ja laajennetaan.
    Välilehden sisältö Välilehden sisältö. Näkyy vain, kun välilehti on laajennettu.
    Välilehden sisältö sivulta Näyttää sivun sisällön välilehdellä. Näyttää vain sivun sisällön sivueditorista. Tässä lohkossa ei näytetä Liquid-muotoilua sivun mallista. Kaikki välilehden sisältöön syötetty sisältö näkyy sivun sisällön yläpuolella.

Ponnahdusikkunan lohko

Tässä lohkossa näkyy klikattava teksti, joka avaa ponnahdusikkunan klikattaessa. Tässä ponnahdusikkunassa näytetään jonkin sivusi sisältöä.

Tuotetieto-osion ponnahdusikkunan lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Linkin otsikko Klikattava teksti, jota klikkaamalla asiakkaat saavat ponnahdusikkunan näkyviin.
    Sivu Sivu, jonka sisältöä haluat näyttää ponnahdusikkunassa. Näyttää vain sivun sisällön sivueditorista. Ponnahdusikkunassa ei näy sivumallin Liquid-muotoilua.

Tuotesuositusosion asetukset

Tällä hetkellä tarkasteltavan tuotteen perusteella tässä osiossa näytetään samankaltaisia tuotteita, tuotteita, joilla on samankaltainen kuvaus, tai tuotteita, jotka ostetaan usein kyseisen tuotteen kanssa.

Tuotesuositukset-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko. Voit käyttää osion otsikossa dynaamista lähdettä.
    Otsikon koko Muuta otsikon tekstin kokoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suuri.
    Näytettävien tuotteiden enimmäismäärä Valitse alueen liukusäätimellä, kuinka monta suositeltavaa tuotetta näytetään. Vähintään: 2. Enintään: 10.
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 4.
    Värimalli Tuotesuositus-osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Kuvasuhde Suositeltujen tuotteiden kuvien kuvasuhde:
    • Mukauta kuvaan - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvan rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin kuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.
    Näytä myyjä Näyttää kunkin tuotteen myyjän.
    Näytä tuotteen luokitus Tässä lohkossa näkyy tuotearvioiden keskiarvo tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelusovelluksen käyttöä ja metakenttien määritelmiä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Osion täyttö Lisää tilaa osion ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä osion ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Lisätietoja tuotesuosituksista on kohdassa Tuotesuositusten ymmärtäminen.

Kokoelman sivut

Oletusarvoisesti kokoelmasivuilla on Kokoelmabanneri- ja Tuoteruudukko-osio.

Kokoelmabanneriosion asetukset

Kokoelmabanneri-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Näytä kokoelman kuvaus Näyttää kokoelman kuvauksen.
    Näytä kokoelman kuva Näyttää kokoelman kuvan.
    Värimalli Usean sarakkeen osion taustaväri. Voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.

Tuoteruudukko-osion asetukset

Tuoteruudukko-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Tuotteita sivulla Tuotteiden määrä, jotka haluat näyttää kullakin sivulla. Voi olla mikä tahansa 4:n kerrannainen välillä 8–24. Oletusarvo on 16.
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Valitse säätimen avulla, kuinka monta saraketta tietokoneissa näkyy. Minimi on 1, maksimi on 5.
    Kuvasuhde Tuotekuvien kuvasuhde:
    • Mukauta kuvaan - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin tuotekuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.
    Näytä myyjä Näyttää kunkin tuotteen myyjän.
    Näytä tuotteen luokitus Tässä lohkossa näkyy tuotearvioiden keskiarvo tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelusovelluksen käyttöä ja metakenttien määritelmiä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
    Ota pikalisäyspainike käyttöön Pikalisäyspainikkeella asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin tuotekortista.Jos tuotteella on eri versioita, painikkeessa lukee Valitse vaihtoehdot, ja tuotetiedot näytetään ponnahdusikkunassa, jossa asiakas voi valita haluamansa vaihtoehdot, lisätä tuotteen ostoskoriin ja maksaa heti Osta nyt -painikkeella tai katsoa kaikkia tuotteen tietoja klikkaamalla.Huomaa, että tämä asetus on riippuvainen siitä, onko Osta nyt -painike käytössä tuotesivullasi.Jos Osta nyt -painike ei ole käytössä tuotemallissa, asiakkaat voivat lisätä tuotteen ostoskoriin, mutta heille ei näytetä nopeutettua Osta nyt -maksamisen työnkulkua.Sivun Median sijainti työpöytäversiossa -asetus määrittää, kummalla puolella pikavalintaikkunaa media näytetään.
    Ota suodatus käyttöön Asiakkaat voivat suodattaa kokoelmassa olevia tuotteita Navigointi-asetusten suodattimilla.
    Suodatinasettelu tietokoneella Valitse asetteluksi vaakasuuntainen (oletus), pystysuuntainen tai valikkoasettelu.
    Ota lajittelu käyttöön Antaa asiakkaille mahdollisuuden lajitella hakutuloksia.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Osion täyttö Lisää tilaa tuoteruudukon ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä tuoteruudukon ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.

Kokoelmaluettelosivu

Kokoelmaluettelosivulla näkyy kaikki kokoelmat, jotka ovat käytettävissä verkkokaupan myyntikanavassa.

Kokoelmaluettelosivun asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Sivun nimi.
    Lajittele kokoelmat seuraavien perusteella:

Määrittää, missä järjestyksessä kokoelmasi näytetään:

• Aakkosjärjestys A–Z - Näyttää kokoelmat aakkosjärjestyksessä.
    • Aakkosjärjestys Z–A - Tämä näyttää kokoelmat käänteisessä aakkosjärjestyksessä.
    • Päivämäärä uusimmasta vanhimpaan - Näyttää kokoelmat uusimmasta vanhimpaan sen perusteella, milloin kokoelma on luotu kaupassasi.
    • Päivämäärä vanhimmasta uusimpaan - Tämä näyttää kokoelmat vanhimmasta uusimpaan sen perusteella, milloin kokoelma on luotu kaupassasi.
    • Tuotteiden määrä suurimmasta pienimpään - Näyttää kokoelmat sen perusteella, kuinka monta tuotetta ne sisältävät järjestettynä suurimmasta pienimpään.
    • Tuotteiden määrä pienimmästä suurimpaan - Tämä näyttää kokoelmat sen perusteella, kuinka monta tuotetta ne sisältävät pienimmästä suurimpaan järjestettynä.
    Kuvasuhde Kokoelmakuvien kuvasuhde:
    • Mukauta kuvaan - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 5.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.

Sivut

Voit luoda Shopify Adminissa mukautettuja sivuja, jotta voit luoda asiakkaillesi sisältöä, kuten Tietoja-sivun tai kertoa lisätietoja tuotteistasi. Näillä sivuilla ei ole ylimääräisiä asetuksia teemaeditorissa.

Blogisivut

Blogisivut ovat kaikkien Shopify Adminissa luotujen blogitekstien etusivu. Oletusarvoisesti ne sisältävät Blogipostaukset-osion.

Blogipostaukset-osion asetukset

Blogipostaukset-osiossa näkyy blogin viimeisimmät blogipostaukset. Jokaisessa blogipostauksessa näkyy blogikuva, blogin otsikko ja joko blogipostauksen katkelma tai sen muutama ensimmäinen sana. Voit valita, näkyvätkö blogipostauksesi suuremmilla näytöillä ruudukko- tai kollaasimuodossa.

blogipostaus-osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Pohja suurilla näytöillä Näyttää blogipostaukset joko ruudukossa tai kollaasissa.
    Näytä esittelykuva Näyttää blogipostauksen esittelykuvan.
    Esittelykuvan korkeus Valitse pudotusvalikosta oletusarvo Mukauta kuvaan, Pieni, Keskikokoinen tai Suuri.
    Näytä päivämäärä Näyttää jokaisen blogipostauksen julkaisupäivän.
    Näytä tekijä Näyttää jokaisen blogipostauksen kirjoittajan.

Blogipostaussivut

Blogipostaussivuilla näkyy blogipostauksen sisältö. Ne sisältävät oletusarvoisesti Blogipostaus-osion. Blogipostaus-osiossa ei ole itse mukautettavia asetuksia, mutta se sisältää seuraavat oletuslohkot:

• Esittelykuva
    • Otsikko
    • Jaa
    • Sisältö

Esittelykuvan lohko

Blogipostaussivun esittelykuvalohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Esittelykuvan korkeus

Määrittää blogipostauksen esittelykuvan korkeuden:

• Sovita kuvaan (oletusarvo) - Säilyttää kuvan alkuperäisen kuvasuhteen.
    • Lisätietoa kuvanmäärityksestä alla. Valitse joko pieni, keskikokoinen tai suuri esittelykuva.

Esittelykuvan koot

Blogipostaussivun esittelykuvalohkon koot
    Pienet kortit Suuret kortit
    Pienen esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 177 pikseliä
    • Tabletti – 143 pikseliä
    • Mobiili – ei käytössä
    Suuren esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 275 pikseliä
    • Tabletti – 220 pikseliä
    • Mobiili – 110 pikseliä
    Keskikokoisen esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 307 pikseliä
    • Tabletti – 219 pikseliä
    • Mobiili – ei käytössä
    Keskikokoisen esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 550 pikseliä
    • Tabletti – 440 pikseliä
    • Mobiili – 220 pikseliä
    Suuren esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 407 pikseliä
    • Tabletti – 275 pikseliä
    • Mobiili – ei käytössä
    Suuren esittelykuvan korkeus

• Tietokone – 825 pikseliä
    • Tabletti – 660 pikseliä
    • Mobiili – 330 pikseliä

Nimilohko

Blogipostaussivun ylätunnisteen lohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Näytä päivämäärä Näyttää blogipostauksen julkaisupäivän.
    Näytä tekijä Näyttää blogipostauksen kirjoittajan.

Jakamisen lohko

Tässä lohkossa on klikattava linkki, jonka avulla asiakkaat voivat jakaa blogipostauksen sosiaalisessa mediassa.

Blogipostaussivun jakolohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Teksti Klikattava teksti, jota asiakas klikkaa, jos hän haluaa jakaa blogipostauksen sosiaalisessa mediassa

Sisältölohko

Sisältölohko näyttää blogipostauksen sisällön. Siinä ei ole mukautettavia asetuksia.

Ostoskorisivu

Ostoskorisivulla on oletusarvoisesti Tuotteet- ja Välisumma-osio.

Tuoteosion asetukset

Tuotteet-osiossa näytetään tuotteet ja määrät, jotka asiakas on lisännyt ostoskoriinsa.

Tuotteet-osion asetukset ostoskorisivulla
    Määrite Kuvaus
    Näytä myyjä Näyttää kunkin tuotteen myyjät ostokorissa.

Välisummaosion asetukset

Välisumma-osiossa on Välisumma yhteensä- ja Kassapainike-lohko. Kummassakaan lohkossa ei ole mukautettavia asetuksia.

Välisumma-osion asetukset ostoskorisivulla
    Määrite Kuvaus
    Ota tilauskommentit käyttöön Näyttää Tilauskommentti-kentän, johon asiakkaat voivat kirjoittaa lisätietoja.

Salasanasivu

Salasanasivu tulee näkyviin, kun salasanasuojaus on otettu käyttöön verkkokaupassasi ja asiakas yrittää vierailla verkkosivustollasi. Tällä sivulla on oma ylä- ja alatunniste, ja se sisältää oletusarvoisesti Sähköpostitilaaja-osion.

Salasanan ylätunniste -osio

Salasanasivun salasanan ylätunnisteen osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Logokuva Logo, jonka haluat näyttää.
    Mukautetun logon leveys Logon leveys. Voi olla mikä tahansa 10:n kerrannainen välillä 50–250 pikseliä. Oletusarvo on 100 pikseliä.
    Taustamalli Salasanaylätunnisteosion tausta ja kuvan täyttö voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.

Sähköpostitilaajaosio

Tämän osion tarkoituksena on tarjota asiakkaille tapa tilata sähköpostimarkkinointia, jotta he saavat lisätietoja yrityksestäsi esimerkiksi sen avautumiseen liittyen.

Salasanasivun sähköpostitilaajan osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Värimalli Sähköpostitilaaja-osion taustaväri Alatunnisteen tausta voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.
    Tee osiosta täysleveä Laajentaa osion koko selainikkunan leveydelle.

Otsikkolohko

Salasanasivun salasanan ylätunnisteen osion otsikkolohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Otsikko Osion otsikko

Alaotsikkolohko

Salasanasivun salasanan ylätunnisteen osion otsikkolohkon asetukset
    Määrite Kuvaus
    Kuvaus Osion tekstisisältö.

Sähköpostilomakkeen lohko

Tässä lohkossa näkyy sähköpostilomakekenttä, johon asiakkaat voivat syöttää sähköpostiosoitteensa. Tässä lohkossa ei ole mukautettavia asetuksia.

Salasanan alatunniste -osio

Salasanasivun salasanan alatunnisteen osion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Värimalli Salasanan alatunnisteen osion taustaväri Alatunnisteen tausta voidaan valita seuraavista: Korostus 1, Korostus 2, Tausta 1, Tausta 2 tai Käänteinen.

404-sivu

404-sivu tulee näkyviin, kun asiakas yrittää vierailla sivustosi linkissä, jota ei ole olemassa, kuten kaupastasi poistetun tuotteen tuotesivulla. Tällä sivulla ei ole mukautettavia asetuksia.

Hakusivu

Hakusivulla asiakkaat voivat etsiä tiettyjä tuotteita tai sivuja verkkokaupastasi. Sivu sisältää oletusarvoisesti Hakutulos-osion.

Hakutulososion asetukset

Hakutulososion asetukset
    Määrite Kuvaus
    Sarakkeiden määrä työpöydällä Pöytäkoneilla näytettävien sarakkeiden lukumäärä. Vähintään: 1. Enintään: 5.
    Kuvasuhde Suositeltujen tuotteiden kuvien kuvasuhde:
    • Mukauta kuvaan - Käyttää kuvien kuvasuhdetta. Tämä estää kuvien rajauksen.
    • Muotokuva - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 2:3.
    • Neliö - Tämä rajaa kuvat kuvasuhteeseen 1:1.
    Näytä toinen kuva hiirellä osoittaessa Kun asiakas siirtää hiiren kursorin tuotekuvan päälle, näytetään tuotteen toinen kuva, mikäli tuotteella on sellainen.
    Näytä myyjä Näyttää kunkin tuotteen myyjän.
    Näytä tuotteen luokitus Tässä lohkossa näkyy tuotearvioiden keskiarvo tähtinä ja arvioiden lukumäärä sulkeissa, esimerkiksi: ★★★★★ (8). Tuotearvioiden näyttäminen edellyttää myös Shopify Product Reviewsin kaltaisen tuotearvostelusovelluksen käyttöä ja metakenttien määritelmiä kohteille reviews.rating_count ja reviews.rating.
    Ota suodatus käyttöön Ota hakutulosten suodatus käyttöön klikkaamalla.
    Suodatinasettelu tietokoneella Valitse asetteluksi vaakasuuntainen (oletus), pystysuuntainen tai valikkoasettelu.
    Ota lajittelu käyttöön Ota hakutulosten lajittelu käyttöön klikkaamalla.
    Näytä päivämäärä Näyttää jokaisen blogipostauksen julkaisupäivän.
    Näytä tekijä Näyttää jokaisen blogipostauksen kirjoittajan.
    Sarakkeiden määrä mobiililaitteessa Määritä oma sarakeasettelu mobiililaitteita varten. Valitse yksi tai kaksi saraketta.
    Osion täyttö Lisää tilaa hakutulosten ylä- tai alaosaan. Liukusäätimen avulla voit lisätä hakutulosten ylä- tai alaosaan 0–100 pikseliä tilaa.