Paginatypen

Elke pagina heeft zijn eigen standaardsecties en instellingen.

Productpagina's

Productpagina's hebben standaard een sectie Productgegevens en een sectie Productaanbevelingen.

De sectie Productgegevens bevat de volgende standaardblokken:

• Tekst (geeft standaard het kenmerk vendor weer)
  • Titel
  • Tekst (geeft standaard het kenmerk product subtitle weer)
  • Prijs
  • Variantkiezer
  • Hoeveelheidskiezer
  • Koopknoppen
  • Beschrijving
  • Delen

Je kunt ook de volgende blokken toevoegen:

• Tekst
  • Aangepaste liquid
  • Productbeoordeling
  • Inklapbaar tabblad
  • Pop-up

Het gedeelte met Productgegevens mag maximaal 16 blokken bevatten.

Instellingen sectie productinformatie

De instellingen voor de sectie met productgegevens
Instellingen Beschrijving
Sticky content op desktop inschakelen Wanneer je door een pagina naar beneden scrolt, begint de kolom met productinformatie pas met scrollen wanneer alle afbeeldingen zijn doorgescrold.
Opmaak bureaublad

Hoe productmedia op desktop worden weergegeven.

• Carrousel van miniatuur - Als het product meer dan één mediatype heeft, worden de resterende media als miniaturen in een carrousel weergegeven onder de hoofdproductmedia. De klant kan op een miniatuurafbeelding klikken om deze te laden of de navigatiepijlen van de carrousel gebruiken om andere media te zien.
  • Miniatuurafbeeldingen - Als het product meer dan één mediatype heeft, worden de resterende media als miniatuurafbeeldingen weergegeven onder de hoofdproductmedia. De klant kan op een miniatuurafbeelding klikken om deze te laden.
  • Gestapeld - Geeft alle productmedia op elkaar gestapeld weer. Als je op een gestapeld mediatype klikt, wordt er een pop-upvenster geopend met een grotere weergave van de geselecteerde media.
  • Mediagrootte desktop Kies uit kleine, middelgrote of grote mediaformaten. De media worden automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
    Opmaak voor mobiel Kies ervoor om miniatuurafbeeldingen op mobiele apparaten te verbergen of weer te geven.
    Verberg de media van andere varianten wanneer een variant is geselecteerd Wanneer een variant is geselecteerd, worden afbeeldingen van andere varianten verborgen. Afbeeldingen worden opnieuw weergegeven wanneer de variant is gedeselecteerd.
    Video-looping inschakelen Stelt de video in om in een loop af te spelen, zodat de video automatisch wordt afgespeeld wanneer deze eindigt.
    Opvulling voor sectie Voeg spatiëring aan de boven- of onderkant van de sectie Productgegevens toe. Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om maximaal 100 pixels aan ruimte boven of onder de productgegevens toe te voegen.

Blokken met productgegevens

Je kunt de volgende blokken aan de sectie Productgegevens toevoegen.

Tekstblok

Het tekstblok kan worden gebruikt om statische tekst of variabele gegevens weer te geven met behulp van dynamische bronnen. Je kunt bijvoorbeeld tekst toevoegen met een marketingbericht, zoals 'Gratis verzending boven USD 100', die voor elk product hetzelfde zou zijn. Je kunt ook een dynamische bron toevoegen, zoals het veld Verkoper van het product, die afhankelijk van het product wordt bekeken.

De instellingen voor het tekstblok in de sectie met productgegevens
    Instellingen Beschrijving
    Tekst Voegt informatie toe aan de productpagina. Ondersteunt tekst of dynamische bronnen.
    Tekststijl

Wijzigt de stijl van de tekst:

• Tekst - Wijzigt de tekst in de tekst in de stijl van de alinea.
    • Ondertitel - Wijzigt de tekst in ondertiteling, die iets groter is dan tekst in alineastijl.
    • Hoofdletters - Wijzigt de tekst om kleiner te zijn dan tekst in alineastijl en plaatst alle tekens in hoofdletters.

Titelblok

Dit blok geeft de titel van het product weer. Het heeft geen aanpasbare instellingen.

Prijsblok

Dit blok geeft de prijsgegevens van het product weer, zoals prijs en prijsvergelijking. Het heeft geen aanpasbare instellingen.

Blok voor variantkiezer

Dit blok geeft alle keuzevarianten voor het product weer.

De instellingen voor de variantkiezer in de sectie met productgegevens
    Instellingen Beschrijving
    Type

Wijzigt de manier waarop de varianten aan klanten worden weergegeven:

• Keuzeopties: geeft de varianten weer als klikbare knoppen.
    • Vervolgkeuzelijst - Geeft de varianten weer in een uitvouwbaar vervolgkeuzemenu.

Blok voor koopknoppen

Dit blok geeft de knop 'Aan winkelwagen toevoegen' en eventuele gegevens over afhalen in de winkel weer. Het kan ook dynamische checkout-knoppen tonen.

De instellingen voor het blok koopknoppen in de sectie met productgegevens
    Instellingen Beschrijving
    Dynamische checkout-knoppen weergeven Toont alle dynamische checkout-opties die je in je instellingen Betalingen hebt ingeschakeld.

Beschrijving blok

Dit blok toont de beschrijving van het product. Er zijn geen aanpasbare instellingen.

Blok productbeoordeling

Dit blok geeft de gemiddelde productbeoordeling in sterren weer, met het aantal beoordelingen in haakjes, bijvoorbeeld: ★★★★★ (8).

Voor het weergeven van productbeoordelingen heb je een speciale app nodig, zoals Shopify Productbeoordelingen, en metavelddefinities voor reviews.rating_count en reviews.rating.

Blok voor delen

Dit blok geeft een klikbare link weer waarmee klanten het product op hun social media kunnen delen.

De instellingen voor het blok voor delen in de productinformatiesectie
    Instellingen Beschrijving
    Tekst De klikbare tekst waar klanten op klikken om het product met hun social media te delen.

Blok voor hoeveelheidskiezer

Dit blok geeft een hoeveelheidskiezer weer die klanten kunnen gebruiken om het aantal eenheden te wijzigen van het product dat ze willen kopen. Het heeft geen instellingen voor het herstellen van de instellingen. De standaardhoeveelheid is 1.

Aangepast liquid-blok

Dit blok geeft aangepaste Liquid- of HTML-code weer die je aan het blok kunt toevoegen.

De instellingen voor het aangepaste Liquid-blok in de sectie met productgegevens
    Instellingen Beschrijving
    Aangepaste liquid Toont content die je kunt invoeren als Liquid- of HTML-code.

Blok voor uitvouwbaar tabblad

Dit blok geeft een uitklapbaar tabblad met een titel weer. Wanneer een klant op de titel klikt, wordt het tabblad uitgevouwen om extra content weer te geven.

De instellingen voor het uitvouwbare tabbladblok in de sectie met productgegevens
    Instellingen Beschrijving
    Opschrift De titel van het tabblad. Wordt weergegeven wanneer ingeklapt en uitgevouwen.
    Content tabblad De content van het tabblad. Wordt alleen weergegeven wanneer het tabblad is uitgevouwen.
    Content tabblad vanaf pagina Toont content van een pagina op het tabblad. Toont alleen de pagina-content van de pagina-editor. Er wordt in dit blok geen Liquid-styling van de template van de pagina weergegeven. Content die is ingevoerd in Tabblad-content wordt boven de pagina-content weergegeven.

Pop-upblok

In dit blok wordt de klikbare tekst weergegeven die een pop-upvenster opent wanneer er op wordt geklikt. In deze pop-up wordt content van een van je pagina's weergegeven.

De instellingen voor het pop-upblok in de productinformatiesectie
    Instellingen Beschrijving
    Link-label De klikbare tekst waar klanten op klikken om het pop-upvenster weer te geven.
    Pagina De pagina waarin je content wilt weergeven in het pop-upvenster. Toont alleen de pagina-content van de pagina-editor. De pop-up geeft geen Liquid-styling weer van het paginatemplate.

Sectie-instellingen voor productaanbevelingen

Op basis van het product dat momenteel wordt bekeken, toont deze sectie soortgelijke producten of producten die vaak samen met dit product worden gekocht.

De instellingen voor de sectie met productaanbevelingen
    Instellingen Beschrijving
    Opschrift De titel van de sectie. Je kunt een dynamische bron gebruiken voor de sectiekop.
    Grootte hoofdtekst Wijzig de grootte van de koptekst. Kies uit klein, gemiddeld of groot.
    Maximum aantal producten om te tonen Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om het maximale aantal aanbevolen producten te selecteren. Minimum: 2. Maximum: 10.
    Aantal kolommen op desktop Aantal kolommen dat wordt weergegeven op desktopcomputers. Minimum: 1. Maximum: 4.
    Kleurschema De achtergrondkleur van de sectie met productaanbevelingen. Kies uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.
    Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen De afbeeldingsverhoudingen voor de afbeeldingen van de aanbevolen producten:
    • Aanpassen aan afbeeldingen: gebruikt de breedteverhouding van de afbeelding. Hiermee voorkom je dat de afbeelding wordt bijgesneden.
    • Portret: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 2:3 te gebruiken.
    • Square: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 1:1 te gebruiken.
    Tweede afbeeldingen tonen als je de aanwijzer erboven houdt Als de klant met zijn cursor over het plaatje zweeft, verschijnt het tweede plaatje voor het product, als er een aanwezig is.
    Verkoper weergeven Toont de verkoper voor elk product.
    Geef productbeoordeling weer Geeft de gemiddelde productbeoordeling in sterren weer, met het aantal recensies tussen haakjes, bijvoorbeeld: ★★★★★ (8). Er is ook een app voor productrecensies nodig, zoals Shopify Product Reviews en metavelddefinities voor reviews.rating_count en reviews.rating.
    Aantal kolommen op mobiel Stel een specifieke kolomopmaak in voor mobiele apparaten. Kies voor 1 of 2 kolommen.
    Opvulling voor sectie Voeg spatiëring aan de boven- of onderkant van de sectie toe. Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om boven of onder de sectie maximaal 100 pixels aan ruimte toe te voegen.

Voor meer informatie over productaanbevelingen, ga je naar Productaanbevelingen begrijpen.

Collectiepagina's

Collectiepagina's hebben standaard een Collectiebanner en een Productgridsectie.

Sectie-instellingen voor collectiebanner

De instellingen voor de sectie collectiebanner
    Instellingen Beschrijving
    Collectiebeschrijving weergeven Toont de beschrijving van de collectie.
    Collectieafbeelding weergeven Toont de afbeelding van de collectie.
    Kleurschema De achtergrondkleur van de sectie met meerdere kolommen. Kies uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.

Sectie-instellingen productgrid

De instellingen voor de sectie productgrid
    Instellingen Beschrijving
    Producten per pagina Het aantal producten dat je op elke pagina wilt weergeven. Kan een veelvoud van 4 zijn, van 8 naar 24. Standaardwaarden op 16.
    Aantal kolommen op desktop Gebruik de bereikschaal om het aantal kolommen te selecteren dat op desktopcomputers wordt weergegeven. Het minimum is 1, het maximum 5.
    Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen De afbeeldingsverhoudingen voor de productafbeeldingen:
    • Aanpassen aan afbeelding (standaard): gebruikt de breedteverhouding van de afbeeldingen. Hiermee voorkom je dat de afbeelding wordt bijgesneden.
    • Portret: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 2:3 te gebruiken.
    • Square: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 1:1 te gebruiken.
    Tweede afbeeldingen tonen als je de aanwijzer erboven houdt Als de klant met zijn cursor over de productafbeelding zweeft, verschijnt de tweede productafbeelding, als er een aanwezig is.
    Verkoper weergeven Toont de verkoper voor elk product.
    Geef productbeoordeling weer Geeft de gemiddelde productbeoordeling in sterren weer, met het aantal recensies tussen haakjes, bijvoorbeeld: ★★★★★ (8). Er is ook een app voor productrecensies nodig, zoals Shopify Product Reviews en metavelddefinities voor reviews.rating_count en reviews.rating.
    Knop Snel toevoegen inschakelen Met de knop Snel toevoegen kunnen klanten vanaf de productkaart een artikel in hun winkelwagen leggen. Als het product varianten heeft, staat er 'Opties kiezen' op de knop en worden de productgegevens in een pop-up weergegeven. Daar kan de klant de gewenste varianten selecteren, artikelen aan de winkelwagen toevoegen, direct afrekenen met 'Nu kopen' of de volledige details van het artikel bekijken door erop te klikken. Let op: voor deze instelling moet de knop 'Nu kopen' zijn ingeschakeld op je [productpagina]](/manual/online-store/dynamic-checkout). Als de knop 'Nu kopen' niet is ingeschakeld op de producttemplate, kunnen klanten wel het product in hun winkelwagen leggen, maar zien ze de snelle checkout-workflow 'Nu kopen' niet.
    Filteren inschakelen Hiermee kunnen klanten de producten in de collectie filteren op basis van de filters in je Navigatie-instellingen.
    Opmaak voor desktopfilter Kies tussen een horizontale (standaard),verticale of lade-opmaak.
    Sortering inschakelen Hiermee kunnen klanten zoekresultaten sorteren.
    Aantal kolommen op mobiel Stel een specifieke kolomopmaak in voor mobiele apparaten. Kies voor 1 of 2 kolommen.
    Opvulling voor sectie Voeg spatiëring aan de boven- of onderkant van de productgrid toe. Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om boven of onder de productgrid maximaal 100 pixels aan ruimte toe te voegen.

Pagina collectielijst

Op de pagina collectielijst worden al je collecties weergegeven die beschikbaar zijn in het verkoopkanaal van de onlinewinkel.

De instellingen voor de pagina collectielijst
    Instellingen Beschrijving
    Opschrift De titel van de pagina.
    Collecties sorteren op

Bepaalt in welke volgorde je collecties worden weergegeven:

• Alfabetisch: A-Z - Geeft de collecties in alfabetische volgorde weer.
    • Alfabetisch (z-a): toont de collecties in omgekeerde alfabetische volgorde.
    • Datum, nieuw naar oud - Geeft de collecties weer van het nieuwste naar het oudste, gebaseerd op het moment waarop elke collectie in je winkel is gemaakt.
    • Datum (oud naar nieuw): toont de collecties van oud naar nieuw, gebaseerd op het moment waarop elke collectie in je winkel is aangemaakt.
    • Aantal producten, van hoog naar laag - Geeft de collecties weer op basis van het aantal producten dat ze bevatten, van hoog naar laag.
    • Productaantal (laag naar hoog): toont de collecties gebaseerd op hoeveel producten ze bevatten, van hoog naar laag.
    Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen De afbeeldingsverhouding voor de collectie-afbeeldingen:
    • Aanpassen aan afbeelding (standaard): gebruikt de breedteverhouding van de afbeeldingen. Hiermee voorkom je dat de afbeelding wordt bijgesneden.
    • Portret: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 2:3 te gebruiken.
    • Square: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 1:1 te gebruiken.
    Aantal kolommen op desktop Aantal kolommen dat wordt weergegeven op desktopcomputers. Minimum: 1. Maximum: 5.
    Aantal kolommen op mobiel Stel een specifieke kolomopmaak in voor mobiele apparaten. Kies voor 1 of 2 kolommen.

Pagina's

Je kunt aangepaste pagina's aanmaken in je Shopify-beheercentrum om content voor je klanten te maken, zoals een pagina Over ons of extra informatie over je producten. Deze pagina's hebben geen extra instellingen in de themabewerker.

Blogpagina's

Blogpagina's zijn de homepage van alle blogs die je in je Shopify-beheercentrum maakt. Ze bevatten standaard een sectie Blogposts.

Sectie-instellingen voor blogposts

In de sectie blogposts worden de nieuwste blogposts in de blog weergegeven. Bij elke blogpost worden een blogafbeelding, de blogtitel en het uittreksel of de eerste woorden van de blogpost weergegeven. Voor grotere schermen kun je ervoor kiezen om je blogposts weer te geven in een raster of een collage-indeling.

De instellingen voor de blogpostsectie
    Instellingen Beschrijving
    Opmaak op grote schermen Geeft blogposts weer in een raster of een collage.
    Uitgelichte afbeelding weergeven Toont de uitgelichte afbeelding van de blogpost.
    Hoogte van uitgelichte afbeelding Gebruik de vervolgkeuzelijst om te kiezen tussen de standaardinstelling Aanpassen aan afbeelding, Klein, Medium of Groot.
    Datum weergeven Geeft voor elke blogpost de datum weer waarop de blogpost is gepubliceerd.
    Auteur weergeven Geeft voor elke blogpost de auteur van de blogpost weer.

Pagina's met blogposts

Op blogpostpagina's wordt de content van de blogpost weergegeven. Ze bevatten standaard een sectie Blogpost. De sectie Blogpost heeft op zichzelf geen aanpasbare instellingen, maar bevat de volgende standaardblokken:

• Uitgelichte afbeelding
    • Titel
    • Delen
    • Inhoud

Uitgelicht afbeeldingsblok

De instellingen voor het uitgelichte afbeeldingsblok op de blogpostpagina
    Instellingen Beschrijving
    Hoogte van uitgelichte afbeelding

Bepaalt de hoogte van de uitgelichte afbeelding van de blogpost:

• Aanpassen aan afbeelding (standaard): behoudt de oorspronkelijke beeldverhouding van de afbeelding.
    • Afbeeldingsspecificaties staan hieronder. Kies tussen een kleine, medium of grote uitgelichte afbeelding.

Uitgelichte afbeeldingsformaten

Afmetingen van het uitgelichte afbeeldingsblok op de pagina met blogpost
    Kleine kaarten Grote kaarten
    Kleine uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop - 177 px
    • Tablet - 143 px
    • Mobiel - N/A
    Grote uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop: 275 px
    • Tablet: 220 px
    • Mobiel - 110 px
    Medium uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop: 307 px
    • Tablet - 219 px
    • Mobiel - N/A
    Medium uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop - 550 px
    • Tablet: 440 px
    • Mobiel: 220 px
    Grote uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop: 407 px
    • Tablet: 275 px
    • Mobiel - N/A
    Grote uitgelichte afbeeldingshoogte

• Desktop: 825 px
    • Tablet: 660 px
    • Mobiel: 330 px

Titelblok

De instellingen voor het titelblok op de blogpostpagina
    Instellingen Beschrijving
    Datum weergeven Toont de datum waarop de blogpost is gepubliceerd.
    Auteur weergeven Toont de auteur van de blogpost.

Blok voor delen

Dit blok toont een klikbare koppeling waarmee klanten het blogbericht op hun social media kunnen delen.

De instellingen voor het blok voor delen op de blogpostpagina
    Instellingen Beschrijving
    Tekst De klikbare tekst waarop klanten klikken om het blogbericht naar hun social media te delen.

Contentblok

In het contentblok wordt de content van de blogpost weergegeven. Het heeft geen aanpasbare instellingen.

Winkelwagenpagina

Standaard heeft de winkelwagenpagina een sectie voor Artikelen en voor Subtotaal.

Instellingen sectie Artikelen

In de sectie Artikelen worden de producten en hoeveelheden weergegeven die een klant aan zijn winkelwagen heeft toegevoegd.

De instellingen voor de artikelensectie op de winkelwagenpagina
    Instellingen Beschrijving
    Verkoper weergeven Toont de verkopers van elk product in de winkelwagen.

Instellingen sectie Subtotaal

De sectie Subtotaal heeft een Subtotaalprijs en een blok voor de Checkoutknop. Geen van beide blokken heeft aanpasbare instellingen.

De instellingen voor de sectie met het subtotaal op de winkelwagenpagina
    Instellingen Beschrijving
    Opmerking voor winkelwagen inschakelen Geeft het veld Notitie voor winkelwagen weer waar klanten aanvullende informatie kunnen invoeren.

Wachtwoordpagina

De wachtwoordpagina wordt weergegeven wanneer wachtwoordbeveiliging is ingeschakeld in je onlinewinkel en een klant je website probeert te bezoeken. Deze pagina heeft zijn eigen kop- en voettekst en bevat standaard een sectie Aanmelding voor het ontvangen van e-mail.

Sectie wachtwoordkoptekst

De instellingen voor de sectie wachtwoordkoptekst op de wachtwoordpagina
    Instellingen Beschrijving
    Afbeelding van logo Het logo dat je wilt weergeven.
    Aangepaste logo-breedte De breedte van het logo. Kan een veelvoud van 10 zijn, van 50 px tot 250 px. Standaardwaarde 100 px.
    Achtergrondschema De achtergrond van de koptekst van het wachtwoord en de opvulling van de afbeelding kan gekozen worden uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.

Sectie aanmelding(en) voor het ontvangen van e-mail

Dit gedeelte is bedoeld om een manier te bieden waarop klanten zich kunnen abonneren op je e-mailmarketing, zodat ze meer te weten kunnen komen over je bedrijf, bijvoorbeeld wanneer je bedrijf geopend is.

De instellingen voor de sectie aanmelding voor het ontvangen van e-mail op de wachtwoordpagina
    Instellingen Beschrijving
    Kleurschema De achtergrondkleur van de sectie voor het aanmelden voor het ontvangen van e-mail. Kan worden gekozen uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.
    Volledige breedte voor sectie gebruiken Breidt de sectie uit naar de breedte van het browservenster.

Blok met koptekst

De instellingen voor het blok met koptekst in de sectie wachtwoordkoptekst op de wachtwoordpagina
    Instellingen Beschrijving
    Opschrift De titel van de sectie.

Blok met subkop

De instellingen voor het blok met koptekst in de sectie wachtwoordkoptekst op de wachtwoordpagina
    Instellingen Beschrijving
    Beschrijving De tekstcontent van de sectie.

Blok e-mailformulier

Dit blok geeft het veld e-mailformulier weer waar klanten hun e-mailadres kunnen invoeren. Dit blok heeft geen aanpasbare instellingen.

Sectie wachtwoordvoettekst

De instellingen voor de sectie wachtwoordvoettekst op de wachtwoordpagina
    Instellingen Beschrijving
    Kleurschema De achtergrondkleur van de sectie wachtwoordvoettekst. Kan worden gekozen uit Accent 1, Accent 2, Achtergrond 1, Achtergrond 2 of Omgekeerd.

404-pagina

De 404-pagina wordt weergegeven wanneer een klant een link naar je site probeert te bezoeken die niet bestaat, zoals een productpagina voor een product dat je uit je winkel hebt verwijderd. Deze pagina heeft geen aanpasbare instellingen.

Zoekpagina

Op de zoekpagina kunnen klanten naar specifieke producten of pagina's in je onlinewinkel zoeken. De pagina bevat standaard een sectie Zoekresultaten.

Sectie-instellingen voor zoekresultaten

De instellingen voor de sectie met zoekresultaten
    Instellingen Beschrijving
    Aantal kolommen op desktop Aantal kolommen dat wordt weergegeven op desktopcomputers. Minimum: 1. Maximum: 5.
    Breedte-/hoogteverhouding van afbeeldingen De afbeeldingsverhoudingen voor de afbeeldingen van de aanbevolen producten:
    • Aanpassen aan afbeelding (standaard): gebruikt de breedteverhouding van de afbeeldingen. Hiermee voorkom je dat de afbeelding wordt bijgesneden.
    • Portret: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 2:3 te gebruiken.
    • Square: snijdt de afbeeldingen bij om een breedteverhouding van 1:1 te gebruiken.
    Tweede afbeeldingen tonen als je de aanwijzer erboven houdt Als een klant met zijn cursor over de productafbeelding zweeft, verschijnt de tweede productafbeelding, als er een aanwezig is.
    Verkoper weergeven Toont de verkoper voor elk product.
    Geef productbeoordeling weer Geeft de gemiddelde productbeoordeling in sterren weer, met het aantal recensies tussen haakjes, bijvoorbeeld: ★★★★★ (8). Er is ook een app voor productrecensies nodig, zoals Shopify Product Reviews en metavelddefinities voor reviews.rating_count en reviews.rating.
    Filteren inschakelen Klik hierop om de zoekresultaten te kunnen filteren.
    Opmaak voor desktopfilter Kies tussen een horizontale (standaard),verticale of lade-opmaak.
    Sortering inschakelen Klik hierop om de zoekresultaten te kunnen sorteren.
    Datum weergeven Geeft voor elke blogpost de datum weer waarop de blogpost is gepubliceerd.
    Auteur weergeven Geeft voor elke blogpost de auteur van de blogpost weer.
    Aantal kolommen op mobiel Stel een specifieke kolomopmaak in voor mobiele apparaten. Kies voor 1 of 2 kolommen.
    Opvulling voor sectie Voeg spatiëring aan de boven- of onderkant van de zoekresultaten toe. Gebruik de schuifregelaar voor het bereik om boven of onder de zoekresultaten maximaal 100 pixels aan ruimte toe te voegen.