Kokotaulukon lisääminen tuotesivuille

Jos myyt vaatekappaleita, jotka edellyttävät, että asiakas tietää oman kokonsa ennen oston suorittamista, voit lisätä tuotesivullesi mukautetun kokotaulukon.

Kaikissa tuotteissa, jotka edellyttävät viittausta kokotaulukkoon, on oltava Koko-vaihtoehto:

size option example

Kokotaulukkosivun luominen

1. Klikkaa Lisää sivu.

2. Syötä sivun otsikko.

• Jos haluat luoda koko sivuston laajuisesti näkyvän kokotaulukon, syötä sivun otsikoksi Size Chart. Hakukoneiden luettelon esikatselu ‑osiossa sivun URL-osoitteen loppuosan tulisi olla /size-chart.
  • Jos haluat luoda taulukon, joka näkyy vain tietyn myyjän tuotteissa, syötä myyjän nimi ja sen perään Size Chart.
    Jos esimerkiksi myyjäsi nimi on Great Owls, syötä sivun otsikoksi Great Owls Size Chart. Hakukoneiden luettelon esikatselu ‑osiossa sivun URL-osoitteen loppuosan tulisi olla /great-owls-size-chart.
  • Jos haluat luoda kaavion, joka näkyy vain tietyssä tuotetyypissä, syötä tuotetyyppi ja sen perään Size Chart.
    Jos esimerkiksi haluat näyttää kenkien kokotaulukon, syötä sivun otsikoksi Shoes Size Chart. Hakukoneiden luettelon esikatselu ‑osiossa sivun URL-osoitteen loppuosan tulisi olla /shoes-size-chart.
  1. Luo taulukko Sisältö-ruutuun, joka sisältää kokotaulukkosi tiedot. Mukauta taulukkoa niin, että se näyttää halutunlaiselta:

2. Varmista Näkyvyys-osiossa, että sivu on asetettu näkyväksi.

3. Klikkaa Tallenna.

Siirry koodieditoriin

Valitse jokin seuraavista ja luo kokotaulukon koodinpätkä