Taste

Taste on Shopifyn ilmainen Online Store 2.0 -teema, joka on suunniteltu erikoiselintarvikkeita ja -juomia varten. Tämä teema sopii erinomaisesti laadukkaista ainesosista valmistettujen ja laadukkaasti pakattujen premium-tuotteiden esittelemiseen.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Taste-teemaa

Taste tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Esittele tuotteidesi laatua suuremmilla tuotekorteilla, erikoistuotteiden korostuksilla ja mukautetuilla usein kysytyillä kysymyksillä, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä valistuneita päätöksiä.
  • Kiinnitä asiakkaiden huomio rohkeilla otsikoilla, ohuilla viivoilla, industriaalisilla fonteilla ja voimakaskontrastisella väripaletilla, jotka on optimoitu tien päällä olevia asiakkaita varten.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.

Tällä sivulla

Taste-teeman mukauttaminen

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja voit hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Taste-teeman verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Taste-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.