Ride

Ride on Shopifyn ilmainen Online Store 2.0 -teema. Se on erottuva ja dynaaminen teema, joka sopii erinomaisesti urheilukaupoille tuoteluettelon koosta riippumatta.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Ride-teemaa

Ride tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Tyylikäs, urheilullinen design, joka yhdistää tumman taustan, lihavoidun tekstin ja korostusvärit saaden urheilutuotteesi erottumaan joukosta.
  • Ainutlaatuiset sivumallit ja epäsymmetriset asettelut, joiden avulla voit esitellä esimerkiksi tuotteita tai tiimejä.
  • Tehokasta visuaalista tarinankerrontaa ja suuria mediasisältövaihtoehtoja, jotta asiakkaasi saavat käyttötuntuman brändistäsi ja tuotteistasi.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.

Tällä sivulla

Ride-teeman mukauttaminen

Ride-teemassa on ainutlaatuinen Tietoa meistä -sivu. Voit kertoa brändisi tarinan avaamalla Riden teemaeditorissa ja klikkaamalla sitten näytön yläreunassa olevaa pudotusvalikkoa. Valitse Sivut ja lataa sitten malli klikkaamalla Tietoja. Saat lisätietoja mallien käyttämisestä sivuilla tutustumalla malleja käsittelevään asiakirjaan.

Etsi teemaeditorista Ride-teeman ainutlaatuinen Tietoa meistä -sivu

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja voit hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Ride-teeman verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Ride-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.