Ride

Ride er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify. Ride er et distinkt, dynamisk tema som passer perfekt for butikker som selger sportsutstyr, uansett katalogstørrelse.

Eksempel på nettbutikk som bruker Ride

Ride gir følgende fordeler til nettbutikken:

• Et stilig sportssentrisk design som kombinerer mørk bakgrunn, dristig typografi og aksentfarger som sørger for at sportsforretningen din skiller seg ut.
  • Unike sidemaler og asymmetriske oppsett som fremhever produkter, team og alt annet du måtte ønske å vise frem.
  • Bruk visuell historiefortelling og alternativer for store medier til å gi kundene riktig utseende og følelse knyttet til merkevaren og produktene dine.
  • Tilgang til de nyeste funksjonene.

På denne siden

Tilpass Ride

Rise har et unikt design for «Om oss»-siden. Fortell historien bak merkevaren ved å åpne Ride i temaredigeringsprogrammet, og klikke rullegardinmenyen øverst på skjermen. Velg Sider, og klikk Om for å laste inn malen. Se maldokumentasjonen for mer informasjon om å bruke maler for sider.

Se den unike Om oss-siden i Ride i temaredigeringsprogrammet

Seksjoner og blokker gir økt fleksibilitet i oppsettet av butikkens innhold, og lar deg styre utseende og følelse i nettbutikken uten å redigere kode. Du kan forberede Ride for nettbutikken ved å legge til og tilpasse seksjoner og blokker, og endre temainnstillingene.

Finn ut mer om tilpassing av Rides seksjoner og temainnstillinger slik at du kan sette opp nettbutikken slik at den passer din bedrift, produkter og merkevare.