Dawn

Dawn er Shopifys første gratis OS 2.0-tema, fullt av nye funksjoner. Det er et fleksibelt tema som passer for alle butikker, uavhengig av lagerstørrelse. Med Dawn kan du raskt konfigurere en butikk og komme i gang med salget.

Eksempelnettbutikk som bruker Dawn

Dawn er ideelt hvis du ønsker å:

• begynn å selge med én gang: Dawns konfigurasjonstrinn er minimale, slik at du kommer raskt i gang
  • sørg for at butikken ser bra ut på nettbrett og smarttelefoner i tillegg til datamaskiner
  • bruk visuell historiefortelling og alternativer for store medier til å gi kundene riktig utseende og følelse knyttet til merkevaren og produktene dine
  • få tilgang til de nyeste funksjonene

Tilpass Dawn

Seksjoner og blokker gir deg mer fleksibilitet i oppsettet av butikkens innhold, og lar deg styre utseende og følelse i nettbutikken uten å måtte redigere kode. Du kan forberede Dawn for nettbutikken ved å tilpasse og legge til seksjoner og blokker, og endre temainnstillingene.

Finn ut mer om tilpassing av Dawns seksjoner og temainnstillinger slik at du kan sette opp nettbutikken slik at den passer din bedrift, produkter og merkevare.