Dawn

Dawn, het eerste gratis OS 2.0-thema van Shopify, zit boordevol nieuwe functies. Het is een flexibel thema dat geschikt is voor alle winkels, ongeacht de voorraadgrootte. Met Dawn kun je snel een winkel opzetten en beginnen met verkopen.

Voorbeeld van onlinewinkel met Dawn

Dawn is ideaal voor het volgende:

• meteen beginnen met verkopen: er zijn maar weinig stappen nodig om het Dawn-thema snel te installeren
  • ervoor zorgen dat je winkel goed wordt weergegeven op tablets, smartphones en desktopcomputers
  • visual storytelling gebruiken: opties voor grote media geven je klanten een look-and-feel voor je merk en producten
  • toegang krijgen tot de nieuwste functies

Dawn aanpassen

Secties en blokken bieden meer flexibiliteit in de manier waarop je de content van je winkel ordent, zodat je de look-and-feel van je onlinewinkel kunt beheren zonder dat je code hoeft te bewerken. Door het aanpassen en toevoegen van secties en blokken en het wijzigen van de thema-instellingen maak je Dawn klaar voor je onlinewinkel.

Kom meer te weten over het aanpassen van de secties en thema-instellingen van Dawn, zodat je je onlinewinkel kunt afstemmen op je bedrijf, producten en merk.