Colorblock

Colorblock is een gratis Online Store 2.0-thema van Shopify dat is ontworpen voor kleding- en accessoirewinkels met een grote catalogus en een eigenzinnige uitstraling.

Voorbeeld van webshop met Colorblock

Colorblock heeft de volgende voordelen voor je webshop:

• Een zelfverzekerd, krachtig thema dat je merk laat opvallen met bijzondere typografie en aanpasbare kleurblokken voor een trendy lookbook-feel.
  • Zet collecties van elke grootte in de schijnwerpers met uitgebreide menunavigatie en geavanceerde filtermogelijkheden.
  • Zet je merkpersoonlijkheid in de kijker en maak het leuker met felle kleuren en opvallende schaduwen die de aandacht van klanten trekken.
  • Toegang tot de nieuwste functies.

Op deze pagina

Colorblock aanpassen

Colorblock bevat een uniek design voor je 'Over ons'-pagina. Vertel het verhaal van je merk: open Colorblock in de themabewerker en klik op de vervolgkeuzelijst boven aan het scherm. Selecteer Pagina's en klik op Over ons om de template te laden. In de template-documentatie vind je meer informatie over het toepassen van templates op pagina's.

Je vindt de unieke Over ons-pagina met het thema Colorblock in de themabewerker

Met secties en blokken kun je de content van je winkel flexibeler ordenen, zodat je de look-and-feel van je webshop naar wens kunt inrichten zonder dat je hoeft te coderen. Door het toevoegen en aanpassen van secties en blokken en het wijzigen van de thema-instellingen maak je Colorblock klaar voor je webshop.

Kom meer te weten over het aanpassen van de secties en thema-instellingen van Colorblock, zodat je je webshop kunt afstemmen op je bedrijf, producten en merk.