Colorblock

Colorblock er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify, som er utviklet for kles- og tilbehørsforhandlere med store kataloger og mye personlighet.

Eksempel på nettbutikk som bruker Colorblock

Colorblock gir følgende fordeler til nettbutikken:

• Et tillitsfullt og dristig tema som gjør at butikken skiller seg ut med atypisk typografi og tilpasningsbare blokker for å skape en trendy lookbook-følelse.
  • Fremhev samlinger av alle størrelser med utvidet menynavigasjon og avanserte filtreringsmuligheter.
  • Vis frem merkevarens personlighet og skap litt moro med sterke farger og distinkte skygger som krever oppmerksomhet fra kundene.
  • Tilgang til de nyeste funksjonene.

På denne siden

Tilpass Colorblock

Colorblock har et unikt design for «Om oss»-siden. Fortell historien bak merkevaren ved å åpne Colorblock i temaredigeringsprogrammet og klikke rullegardinmenyen øverst på skjermen. Velg Sider, og klikk Om for å laste inn malen. Se gjennom maldokumentasjonen for mer informasjon om å bruke maler for sider.

Se den unike Om oss-siden i Colorblock i temaredigeringsprogrammet

Seksjoner og blokker gir økt fleksibilitet i oppsettet av butikkens innhold, og lar deg styre utseende og følelse i nettbutikken uten å redigere kode. Du kan forberede Colorblock for nettbutikken ved å legge til og tilpasse seksjoner og blokker, og endre temainnstillingene.

Finn ut mer om tilpassing av Colorblocks seksjoner og temainnstillinger slik at du kan sette opp nettbutikken slik at den passer din bedrift, produkter og merkevare.