Colorblock

Colorblock är ett gratis Online Store 2.0-tema från Shopify som är utformat för butiker med kläder och accessoarer som har en stor katalog och en stor personlighet.

Exempel på webbshop som använder Colorblock

Colorblock har följande fördelar för din webbshop:

• Ett självsäkert, djärvt tema som får ditt varumärke att sticka ut med atypisk typografi och anpassningsbara färgblock som skapar en trendig lookbook-känsla.
  • Markera kategorier av valfri storlek med utökad menynavigering och avancerade filtreringsfunktioner.
  • Visa upp din varumärkespersonlighet och gör det roligt med djärva färger och distinkta skuggor som kräver uppmärksamhet från kunder.
  • Tillgång till de senaste funktionerna.

På den här sidan

Anpassa färgblock

I Colorblock ingår en unik design för din ”Om oss”-sida. Berätta historien om ditt varumärke genom att öppna Colorblock i din temaredigerare och sedan klicka på rullgardinsmenyn högst upp på skärmen. Välj Sidor och klicka sedan på Om för att ladda mallen. Mer information om hur du tillämpar mallar på sidor finns i malldokumentationen.

Hitta den unika Colorblock Om oss-sidan i temaredigeraren

Avsnitt och block ger mer flexibilitet i hur du sorterar din butiks innehåll, vilket gör det möjligt för dig att kontrollera utseendet och känslan i din webbshop utan att behöva redigera kod. Du kan förbereda Colorblock för din webbshop genom att lägga till och anpassa avsnitt och block och ändra temainställningarna.

Läs om hur du anpassar Colorblocks avsnitt och temainställningar så att du kan bygga din webbshop för att passa ditt företag, dina produkter och ditt varumärke.