Om teman

Gratis Shopify-teman i temabutiken har alla funktioner som släppts som en del av Online Store 2.0, inklusive avsnitt på varje sida, appblock, metafält m.m. Dessa teman ger flexibilitet att bygga dina butiker exakt som du vill ha dem, utan att du behöver skriva någon kod.

Tematypers

Det finns tre typer av teman som du kan använda till din webbshop:

• Teman från Shopify kan användas gratis och innehåller alla funktioner som är kompatibla med Online Store 2.0. Du kan se dessa teman i Shopifys temabutik.
  • Tredjepartsteman är teman som skapats av en annan utvecklare än Shopify. Dessa teman är kompatibla med Online Store 2.0 och varierar i pris och funktion.
  • Vintage-teman är Shopifys ursprungliga gratisteman. Dessa teman har inte funktionerna som ingår i Shopifys Online Store 2.0-teman och får inte uppdateringar utöver säkerhetsfixar. Vintage-teman kommer inte att komma upp när du söker i temabutiken om du inte specifikt avmarkerar Online Store 2.0-filter från din sökning.

Uppgradera ditt tema

Du kan när som helst uppgradera din webbshop till ett Online Store 2.0-kompatibelt tema. Alla gratis Shopify OS2.0-teman har samma funktioner och får regelbundna uppdateringar med nya funktioner.