Om teman

Gratis Shopify-teman i temabutiken har alla funktioner som släppts som en del av Online Store 2.0, inklusive avsnitt på varje sida, appblock, metafält m.m. Dessa teman ger flexibilitet att bygga dina butiker exakt som du vill ha dem, utan att du behöver skriva någon kod.

På den här sidan

Tematyper

Det finns tre typer av teman som du kan använda till din webbshop:

• Teman från Shopify kan användas gratis och innehåller alla funktioner som är kompatibla med Online Store 2.0. Du kan se dessa teman i Shopifys temabutik.
  • Tredjepartsteman är teman som skapats av en annan utvecklare än Shopify. Dessa teman är kompatibla med Online Store 2.0 och varierar i pris och funktion.
  • Vintage-teman är teman som använder det ursprungliga temats arkitektur. Dessa teman har inte funktionerna som finns i Shopifys Online Store 2.0-teman. Shopifys kostnadsfria Vintage-teman får inte uppdateringar utöver säkerhetsfixar. Vintage-teman är inte tillgängliga i temabutiken.

Uppgradera ditt tema

Du kan när som helst uppgradera din webbshop till ett Online Store 2.0-kompatibelt tema. Alla gratis Shopify OS2.0-teman har samma funktioner och får regelbundna uppdateringar med nya funktioner.