Om temaer

Gratis Shopify-temaer i temabutikken har alle de funktioner, der udgives som en del af Online Store 2.0, herunder afsnit på alle sider, appblokke, metafelter og meget mere. Disse temaer giver dig fleksibilitet til at udvikle din butik præcis, som du ønsker, uden at skulle skrive kode.

Tematyper

Der er tre typer af temaer, som du kan bruge i din webshop:

• Temaer fra Shopify r gratis at bruge og indeholder alle funktioner, der er kompatible med Online Store 2.0. Du kan se disse temaer i Shopifys temabutik.
  • Temaer fra tredjepart er temaer, der er udviklet af andre udviklere end Shopify. Disse temaer er kompatible med Online Store 2.0 og varierer i pris og funktionalitet.
  • Ældre temaer er temaer, der bruger den oprindelige temaarkitektur. Disse temaer har ikke de funktioner, der er inkluderet i Shopifys Webshop 2.0-temaer. Shopifys gratis Ældre temaer modtager ikke opdateringer ud over sikkerhedsrettelser. Ældre temaer er ikke tilgængelige i temabutikken.

Opgradering af dit tema

Du kan opgradere din webshop til et Online Store 2.0-kompatibelt tema når som helst. Alle gratis Shopify OS2.0-temaer har samme funktioner og har regelmæssige opdateringer med nye funktioner.