Om temaer

Gratis Shopify-temaer i temabutikken har alle de funktioner, der udgives som en del af Online Store 2.0, herunder afsnit på alle sider, appblokke, metafelter og meget mere. Disse temaer giver dig fleksibilitet til at udvikle din butik præcis, som du ønsker, uden at skulle skrive kode.

Tematyper

Der er tre typer af temaer, som du kan bruge i din webshop:

• Temaer fra Shopify r gratis at bruge og indeholder alle funktioner, der er kompatible med Online Store 2.0. Du kan se disse temaer i Shopifys temabutik.
  • Temaer fra tredjepart er temaer, der er udviklet af andre udviklere end Shopify. Disse temaer er kompatible med Online Store 2.0 og varierer i pris og funktionalitet.
  • Ældre temaer er Shopifys oprindelige gratis temaer. Disse temaer indeholder ikke de samme funktioner som Shopifys Online Store 2.0-temaer og får ikke andre opdateringer end sikkerhedsrettelser. Ældre temaer vises ikke, når du søger i temabutikken, medmindre du specifikt fravælger filteret Online Store 2.0 i din søgning.

Opgradering af tema

Du kan opgradere din webshop til et Online Store 2.0-kompatibelt tema når som helst. Alle gratis Shopify OS2.0-temaer har samme funktioner og har regelmæssige opdateringer med nye funktioner.