Crave

Crave er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify, som er perfekt til butikker med alle katalogstørrelser inden for mad og drikke. Craves mobilvenlige layouts og dynamiske betalingsmuligheder er designet til shopping på farten.

Eksempel på webshop, der bruger Crave

Crave giver din webshop følgende fordele:

• Sælg til kunder på farten med mobilvenlige layouts og dynamiske betalingsmuligheder, der gør det interessant for kunder at gennemføre deres køb på tablets og smartphones samt computere.
  • Brug nye afsnit og blokke til at skabe visuelle historiefortællinger, der skiller dig ud fra mængden.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Crave

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette giver mulighed for at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Crave til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Craves afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.