Sense

Sense er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify, som er designet til at være rent og elegant – perfekt til butikker med alle katalogstørrelser inden for sundhed og skønhed. Det omfatter produktoplysninger og bedømmelser for at etablere tillid til dine kunder.

Eksempel på webshop, der bruger Sense

Sense giver din webshop følgende fordele:

• Giv din webshop et professionelt udtryk med nye stile og afsnit til visning af detaljerede produktoplysninger.
  • Begynd at sælge hurtigt med forhåndskonfigurerede skabeloner og afsnit.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Sense

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette giver mulighed for at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Sense til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Senses afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.