Studio

Studio er et Online Store 2.0-tema fra Shopify, der er udviklet til kunst, kunstnere og kunstgallerier. Dette tema er udviklet til at give inspiration og skabe nysgerrighed – og det er perfekt til fremvisning af kunstsamlinger og kunstnere i alle størrelser og stilarter.

Eksempel på webshop, der bruger Studio

Studio giver din webshop følgende fordele:

• Produkter og kollektioner indrammes af stilfuld typografi og farveringe markeringer.
  • Kollektionsbaseret navigation, værktøjsfiltre, udvalgte kollektioner til gallerier og nyheder samt kunstnerprofiler.
  • Justerbart layout og opstilling med fleksibelt design og indstillinger til tilpasning, så du kan opdatere din brandoplevelse efter din brandvision.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Studio

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette giver mulighed for at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Studio til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Studios afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.