Trade

Trade er et gratis tema i Online Store 2.0 fra Shopify, som er designet og optimeret til butikker, der sælger engros. Trades professionelle og rene design kræver minimale tilpasninger.

Et eksempel på en webshop, der bruger Trade

Trade har følgende fordele for din webshop:

• Effektive layouts og funktioner til massekøb optimeret til engroskunder.
  • Et tidløst design, der er nemt at tilpasse, så det matcher dit brand, uden at skulle bruge kode.
  • Shopify Plus-shopejere kan vise antalsregler og mængderabat på deres produkter.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Trade

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette gør det muligt for dig at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan forberede Trade til din webshop ved at tilføje og tilpasse sektioner og blokke, og modificere temaindstillingerne.

Få mere at vide om, hvordan du tilpasser Trades sektioner og temaindstillinger, så du kan opbygge din webshop, der passer til din forretning, produkter og brand.