Dawn

Dawn er Shopifys første gratis OS 2.0-tema og fyldt med nye funktioner. Det er et fleksibelt tema, der passer til alle butikker, uanset størrelsen på deres lagerbeholdning. Med Dawn kan du hurtigt opsætte en butik og begynde at sælge.

Eksempel på webshop, der bruger Dawn

Dawn er ideelt, hvis du vil kunne gøre følgende:

• begynde at sælge med det samme: Dawn har kun få opsætningstrin, hvilket giver en hurtig lancering
  • sørge for, at din butik vises korrekt på tablets og smartphones samt computere
  • bruge visuel historiefortælling og mange medieløsninger for at give kunderne en fornemmelse af dit brand og dine produkter
  • have adgang til de nyeste funktioner

Tilpas Dawn

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette giver mulighed for at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Dawn til din webshop ved at tilpasse og tilføje afsnit og blokke samt ved at redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Dawns afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.