Oprindelse

Origin er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify, som er designet til kreatører med et lille katalog med unikt fremstillede dele.

Eksempel på webshop, der bruger Origin

Origin giver din webshop følgende fordele:

• Et flot, men stilfuldt tema med en neutral farvepalet og en legesyg typografi.
  • Et struktureret layout, der giver dig mulighed for at gå i detaljer, når du deler kundehistorier.
  • Fleksibelt design, som er nemt at tilpasse, så det matcher dit brand, uden at du behøver at bruge kode.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Origin

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette gør det muligt for dig at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Origin til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Origins afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.