Rise

Rise er et gratis tema i Online Store 2.0 fra Shopify, som er designet og optimeret til butikker i Japan. Det professionelle og rene design hos Rise kræver minimale tilpasninger.

Eksempel på webshop, der bruger Rise

Rise giver din webshop følgende fordele:

• Populære japanske skrifttyper medfølger som standard.
  • Føj flere dias/slides til karruseller.
  • Indholdsstrukturen er optimeret til japansk tekst med standardværdier på japansk.
  • Produkter kan vises i op til 6 pr. række.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Rise

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette gør det muligt for dig at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Rise til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om, hvordan du tilpasser Rises sektioner og temaindstillinger, så du kan opbygge din webshop, så den passer til din forretning, dine produkter og dit brand.