Rise

Rise on Shopifyn ilmainen Online Store 2.0 -teema, joka on suunniteltu ja optimoitu Japanissa myyville kaupoille. Rise-teeman ammattimainen ja selkeä tyyli vaatii vain vähän mukauttamisia.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Rise-teemaa

Rise tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Sisältää oletusarvoisesti suositut japanilaiset fontit.
  • Voit lisätä useita dioja karuselliin.
  • Sisältörakenne on optimoitu japaninkieliselle tekstille, ja oletusarvot ovat japaniksi.
  • Voit näyttää enintään kuusi tuotetta rivillä.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.

Tällä sivulla

Rise-teeman mukauttaminen

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja voit hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Rise-teeman verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Rise-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit luoda liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.