Crave

Crave on Shopifyn ilmainen Online Store 2.0 -teema, joka sopii täydellisesti kaiken kokoisille ruoka- ja juomakaupoille. Craven mobiilioptimoidut asettelut ja dynaamiset kassavaihtoehdot on suunniteltu mahdollistamaan shoppailu myös liikkeellä oltaessa.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetä Crave-teemaa

Crave tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Voit tehdä myyntiä asiakkaidesi ollessa liikkeellä käyttämällä mobiilioptimoituja asetteluja ja dynaamisia kassavaihtoehtoja, joiden ansiosta asiakkaat voivat tehdä ostoksia niin tablettitietokoneilla, älypuhelimilla kuin tietokoneillakin.
  • Voit käyttää uusia osioita ja lohkoja, joiden avulla voit luoda visuaalista tarinankerrontaa ja erottua joukosta.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.

Tällä sivulla

Crave-teeman mukauttaminen

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja voit hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Crave-teeman verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Crave-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.