Dawn

Dawn on moneen muuntuva teema, joka soveltuu kaikkiin kauppoihin varaston koosta riippumatta. Dawn tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Voit aloittaa myymisen heti. Dawn-teemassa on vain vähän määritysvaiheita, joten voit julkaista kauppasi nopeasti.
  • Voit huomioida laitteet, joita asiakkaasi haluavat käyttää ja varmistaa, että kauppasi näkyy hyvin tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla.
  • Tehokasta visuaalista tarinankerrontaa ja suuria mediasisältövaihtoehtoja, jotta asiakkaasi saavat käyttötuntuman brändistäsi ja tuotteistasi.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.
  • Salli asiakkaidesi seurata kauppaasi Shop-sovelluksessa.

Tällä sivulla

Dawn-teeman mukauttaminen

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Dawn-teeman verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Dawn-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.