Dawn

Dawn on Shopifyn ensimmäinen ilmainen OS 2.0 ‑teema, joka on täynnä uusia ominaisuuksia. Se on joustava teema, joka sopii kaikille kaupoille varaston koosta riippumatta. Dawn-teeman avulla voit nopeasti määrittää kaupan ja alkaa myydä.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Dawn-teemaa

Dawn on ihanteellinen teema, jos haluat

• aloittaa myymisen heti: Dawn-teeman määritysvaiheet ovat minimaaliset, jotta saat kauppasi nopeasti julkaistuksi
  • varmistaa, että kaupassasi näkyy hyvin tableteilla, älypuhelimilla ja tietokoneilla
  • käyttää visuaalista tarinankerrontaa ja suuria mediasisältövaihtoehtoja, jotta asiakkaasi saavat käyttötuntuman brändistäsi ja tuotteistasi
  • saada pääsyn uusimpiin ominaisuuksiin.

Dawn-teeman mukauttaminen

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Dawn-teeman verkkokauppaasi varten mukauttamalla ja lisäämällä osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Dawn-teeman osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.