Dawn

Da är Shopifys första gratis OS 2.0-tema, fullt av nya funktioner. Det är ett flexibelt tema som passar alla butiker, oavsett lagerstorlek. Med hjälp av Dawn kan du snabbt skapa en butik och börja sälja.

Exempel på webbutik som använder Dawn

Dawn är perfekt om du vill:

• börja sälja med en gång: konfigurationsstegen för Dawn är minimala för att möjliggöra en snabb lansering
  • se till att din butik ser bra ut i surfplattor och smartphones samt stationära datorer
  • använd visuellt berättande och stora mediaalternativ ger dina kunder ett utseende och en känsla för ditt varumärke och dina produkter
  • få tillgång till de senaste funktionerna

Anpassa Dawn

Avsnitt och block ger mer flexibilitet i hur du sorterar din butiks innehåll, vilket gör det möjligt för dig att kontrollera utseendet och känslan i din webbutik utan att behöva redigera kod. Du kan förbereda Dawn för din webbutik genom att anpassa och lägga till avsnitt och block och ändra temainställningarna.

Läs om hur du anpassar Dawns avsnitt och temainställningar så att du kan bygga din webbutik för att passa ditt företag, dina produkter och ditt varumärke.