Näytettävien maksukuvakkeiden valitseminen

Kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa on mahdollisuus näyttää alatunnisteessa maksukuvakkeita. Näytettävät kuvakkeet määräytyvät kauppasi maksuasetusten mukaan, sekä asiakkaan alueen ja valuutan mukaan. Voit ottaa maksukuvakkeita käyttöön teemaeditorissa. Jos haluat lisätä tai poistaa maksukuvakkeita maksuasetuksiasi muuttamatta, voit tehdä sen muokkaamalla teeman koodia.

Alatunnisteen luottokorttikuvakkeet

Maksukuvakkeiden ottaminen käyttöön alatunnisteissa

Mukautuksen ensimmäinen vaihe on ottaa alatunnisteen maksukuvakkeet käyttöön:

1. Siirry teemaeditoriin.

2. Klikkaa Alatunniste.

3. Valitse Näytä maksukuvakkeet ‑valintaruutu.

4. Klikkaa Tallenna.

Maksukuvakkeiden koodin muokkaaminen

Tässä vaiheessa muutat tapaa, jolla maksukuvakkeet määritetään alatunnisteeseesi. Oletusarvoisesti teemassa näytetään kuvakkeet, jotka liittyvät siihen maksuportaaliin, jonka olet ottanut ylläpitäjäsi maksuasetuksista käyttöön ja jotka ovat käytettävissä nykyisen asiakkaan alueella ja valuutassa. Tämän mukautuksen avulla lisäät tai poistat näytettävät maksukuvakkeet manuaalisesti.