Pikanäppäimet

Voit navigoida Shopify Adminissa nopeammin käyttämällä pikanäppäimiä.

Pikanäppäimet

Jotkin pikanäppäimet toimivat kaikkialla tietokoneessa.

Kopioi

Kun kopioit, tietokone ottaa muistiin tiedot (tekstin tai tiedostot), jotka voit sitten sijoittaa johonkin muualle, siirtää tai monistaa.

Jos haluat kopioida, valitse teksti tai tiedosto ja paina ctrl + C PC:llä tai command + C Macilla.

Liitä

Kun liität, tietokone toisintaa aiemmin kopioidut tiedot (tekstit tai tiedostot). Tekstit tai tiedostot sijoitetaan ikkunaan tai tekstikenttään, jossa työskentelet.

Liitä painamalla ctrl + V PC:llä tai command + V Macilla.

Etsi

Monissa sovelluksissa voit etsiä tiettyä tekstiä etsi-komennolla. Tämä komento on käytettävissä useimmissa verkkoselaimissa ja tekstinkäsittelyohjelmissa.

Etsi painamalla ctrl + F PC:llä tai command + F Macilla.

Admin-pikanäppäimet

Voit käyttää pikanäppäimiä Shopify Adminissa siirtyäksesi nopeasti sivujen välillä tai lisätäksesi eri kohteita, kuten tuotteita, sivuja ja alennuksia. Voit tutustua kaikkiin Shopifyssa toimiviin pikanäppäimiiin Admin-sivulla – pikanäppäinluettelo avautuu painamalla ?-näppäintä selatessasi Shopify Adminia.

Voit sulkea pikanäppäinten luettelon painamalla esc-näppäintä. Pikanäppäimet toimivat, vaikka luettelo ei olisi avoinna. Luettelo sulkeutuu myös klikkaamalla Shopify Adminin mitä tahansa kohtaa ponnahdusikkunan ulkopuolella.

Useimmat pikanäppäimet edellyttävät, että painat useita näppäimiä. Voit varmistaa, että pikanäppäimet toimivat oikein painamalla pikanäppäimiä näin:

• Pikanäppäimien näppäimiä on painettava siinä järjestyksessä, jossa ne luetellaan vasemmalta oikealle. Jos esimerkiksi haluat lisätä tuotteen (pikanäppäin A P), näppäinten painaminen järjestyksessä P A ei toimi.
  • Näppäinyhdistelmä on suoritettava noin yhden sekunnin sisällä.

Teemaeditorin pikanäppäinten käyttäminen

Teemaeditorin pikanäppäimet on tällä hetkellä jaettu seuraaviin luokkiin:

• yleiset
  • työkalut
  • navigointi
  • osiot ja lohkot.

Pikanäppäinten avulla voit liikkua nopeasti vasemmanpuoleisessa sivupalkissa ja käyttää työkaluja, kuten esikatselun tarkistustoimintoa ja esikatseluikkunan leveyden säätöä.

Katso kaikki käytettävissä olevat pikanäppäimet painamalla ctrl + / PC-tietokoneella tai command + / Mac-tietokoneella. Voit sulkea pikanäppäinten luettelon painamalla esc tai klikkaamalla mitä tahansa teemaeditorin kohtaa ponnahdusikkunan ulkopuolella. Pikanäppäimet toimivat riippumatta siitä, onko luettelo avoinna.

Kaikki pikanäppäimet edellyttävät, että painat useita näppäimiä. Voit varmistaa, että pikanäppäimet toimivat oikein käyttämällä seuraavia muuntonäppäimiä laitteesi tyypistä riippuen:

• PC-tietokoneella muuntonäppäimiä ovat esimerkiksi Control, Shift, Alt, Windows
  • Jos käytät Macia, muokkausäppäimiä ovat esimerkiksi Command, Control, Shift, Option