Tulevat julkaisut

Tulevien julkaisujen avulla voit piilottaa verkkokaupan osia tiettyyn päivämäärään ja kellonaikaan asti. Voit määrittää tulevia julkaisuja tuotteille, kokoelmille blogipostauksille ja sivuille. Verkkokauppasi julkaisee sisällöt sinun valitsemanasi päivänä ja valitsemaasi aikaan.

Tuotteen julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Tuotteet.

2. Klikkaa tuotteen nimeä.

3. Tee Tuotteen tila ‑osiossa seuraavat toimet:

4. Napauta Tallenna.

Kokoelman julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.

2. Klikkaa kokoelman nimeä.

3. Klikkaa Kokoelman saatavuus ‑osiossa Verkkokaupan vierellä olevaa Aseta julkaisupäivä ‑kuvaketta.

4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että kokoelma julkaistaan verkkokaupassasi.

5. Napauta Tallenna.

Blogipostauksen tai sivun julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan MYYNTIKANAVAT > Verkkokauppa.

2. Klikkaa joko Blogipostaukset tai Sivut.

3. Klikkaa Näkyvyys-osiossa Aseta näkyvyyspäivä.

4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että tuote julkaistaan verkkokaupassasi.

5. Napauta Tallenna.