Tulevat julkaisut

Tulevien julkaisujen avulla voit piilottaa verkkokaupan osia tiettyyn päivämäärään ja kellonaikaan asti. Voit määrittää tulevia julkaisuja tuotteille, kokoelmille, sivuille tai blogijulkaisuille, ja verkkokauppa julkaisee sisällön valittuina päivinä ja kellonaikoina.

Tuotteen tai kokoelman julkaisupäivän määrittäminen

Toimintovaiheet:

1. Valitse tuote Tuotteet-sivulta tai kokoelma Kokoelmat-sivulta.

2. klikkaa Tuotteen saatavuus -osiossa verkkokaupan vieressä olevaa kalenterikuvaketta

3. Valitse päivä ja kellonaika, jona haluat verkkokaupan julkaisevan kohteen.

4. Vahvista kohteeseen tehdyt muutokset napauttamalla Tallenna.

Sivun tai blogijulkaisun julkaisupäivän määrittäminen

Toimintovaiheet:

1. Valitse sivu tai blogijulkaisu.

2. Valitse Näkyvyys-osiossa Piilotettu.

3. Klikkaa Määritä tietty julkaisupäivä.

4. Valitse päivä ja kellonaika, jona haluat verkkokaupan julkaisevan kohteen.

5. Vahvista kohteeseen tehdyt muutokset napauttamalla Tallenna.

Kohde julkaistaan verkkokaupassa määrittämäsi päivämäärän ja kellonajan mukaan.