Tulevat julkaisut

Tulevien julkaisujen avulla voit piilottaa verkkokaupan osia tiettyyn päivämäärään ja kellonaikaan asti. Voit määrittää tulevia julkaisuja tuotteille, kokoelmille blogijulkaisuille ja sivuille. Verkkokauppasi julkaisee sisällöt sinun valitsemanasi päivänä ja valitsemaasi aikaan.

Tuotteen julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.

2. Klikkaa tuotteen nimeä.

3. Tee Tuotteen tila ‑osiossa seuraavat toimet:

1. Varmista, että tilaksi on asetettu Aktiivinen.
    2. Klikkaa Verkkokauppa-kohdassa Ajasta saatavuus.
    3. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että tuote julkaistaan verkkokaupassasi.
  4. Napauta Tallenna.

Kokoelman julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.

2. Klikkaa kokoelman nimeä.

3. Klikkaa Kokoelman saatavuus ‑osiossa Verkkokaupan vierellä olevaa Aseta julkaisupäivä ‑kuvaketta.

4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että kokoelma julkaistaan verkkokaupassasi.

5. Napauta Tallenna.

Blogijulkaisun tai sivun julkaisupäivän asettaminen

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässäsi kohtaan MYYNTIKANAVAT > Verkkokauppa.

2. Klikkaa joko Blogijulkaisut tai Sivut.

3. Klikkaa Näkyvyys-osiossa Aseta näkyvyyspäivä.

4. Valitse päivä ja kellonaika, jolloin haluat, että tuote julkaistaan verkkokaupassasi.

5. Napauta Tallenna.