Fremtidig publisering

Med fremtidig publisering kan du skjule deler av nettbutikken frem til en spesifikk dag og klokkeslett. Du kan konfigurere fremtidig publisering for produkter, samlinger, sider eller blogginnlegg, så vil nettbutikken publisere innholdet på datoene og klokkeslettene du har angitt.

Velge en publiseringsdago for et produkt eller en samling

Steg:

1. Velg et produkt fra Produkter-siden eller en samling fra Samlinger-siden.

2. I Produkttilgjengelighet-delen klikker du på kalenderikonet ved siden av nettbutikken

3. Velg datoen og klokkeslettet du vil at nettbutikken skal publisere varen.

4. Klikk på Lagre for å bekrefte endringene i varen.

Angi en publiseringsdato for en side eller blogginnlegg

Steg:

1. Velg en side eller blogginnlegg.

2. I delen Synlighet velger du Skjult.

3. Klikk på Angi en bestemt publiseringsdato.

4. Velg datoen og klokkeslettet du vil at nettbutikken skal publisere varen.

5. Klikk på Lagre for å bekrefte endringene i varen.

Varen publiseres i nettbutikken på datoen og klokkeslettet du har angitt.