Fremtidig publisering

Med fremtidig publisering kan du skjule deler av nettbutikken frem til en spesifikk dag og klokkeslett. Du kan sette opp fremtidig publisering av produkter, samlinger, blogginnlegg og sider. Nettbutikken din publiserer innholdet på dagen og klokkeslettet du har angitt.

Angi en publiseringsdato for et produkt

Du kan angi en publiseringsdato for et produkt.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Produkter.
  2. Klikk på et produktnavn.
  3. Gjør følgende i Produktstatus-seksjonen:

1. Bekreft at statusen er satt til Aktiv.
    2. Klikk på kalenderikonet ved siden av Nettbutikk i seksjonen Publisering.
    3. Velg dato og klokkeslett for publisering av produktet i nettbutikken. Standardtiden er neste :00 eller :30 punkt på dagen, men du kan skrive inn en hvilken som helst gyldig kombinasjon av timer og minutter i tidsfeltet (for eksempel: 1:23 p.m.).
  4. Klikk på Planlegg publisering.

5. Klikk på Lagre.

Hvis du vil vise planlagt klokkeslett og dato for publisering, kan du gå til produktet og deretter klikke på Nettbutikk i Publishing-seksjonen. Herfra kan du også:

• Klikk på blyantikonet for å redigere planlagt dato og klokkeslett, og klikk på Lagre.
  • Klikke på søppelkurv-ikonet og slette planlagt dato og klokkeslett, og deretter klikke på Lagre.

Angi en publiseringsdato for en samling

Du kan angi en publiseringsdato for en samling.

Steg:

1. Gå til Produkter > Samlinger fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på et samlingsnavn.
  3. Klikk på kalenderikonet ved siden av Nettbutikk i seksjonen Publisering.
  4. Velg dato og tid for når du ønsker at samlingen skal publiseres i nettbutikken. Standardtiden er neste :00 eller :30 punkt på dagen, men du kan skrive inn en hvilken som helst gyldig kombinasjon av timer og minutter i tidsfeltet (for eksempel: 1:23 p.m.).
  5. Klikk på Planlegg publisering.
  6. Klikk på Lagre.

Hvis du vil vise planlagt klokkeslett og dato for publisering, kan du gå til samlingen og deretter klikke på Nettbutikk i Publisering-seksjonen. Herfra kan du også:

• Klikk på blyantikonet for å redigere planlagt dato og klokkeslett, og klikk på Lagre.
  • Klikke på søppelkurv-ikonet og slette planlagt dato og klokkeslett, og deretter klikke på Lagre.

Angi en publiseringsdato for et blogginnlegg eller side

Du kan angi en publiseringsdato for et blogginnlegg eller en side.

Steg:

1. Gå til Salgskanaler > Nettbutikk fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på enten Blogginnlegg eller Sider.
  3. Klikk på Angi synlighetsdato i Synlighet-seksjonen.
  4. Velg dato og tid for når du ønsker at elementet skal publiseres i nettbutikken. Standardtiden er neste :00 eller :30 punkt på dagen, men du kan skrive inn en hvilken som helst gyldig kombinasjon av timer og minutter i tidsfeltet (for eksempel: 1:23 p.m.).
  5. Klikk på Lagre.

Hvis du vil vise planlagt klokkeslett og dato for publisering, kan du gå til blogginnlegget eller siden og sjekke datoen og klokkeslettet oppført ved siden av Skjult i Synlighet-seksjonen. Herfra kan du også:

• Klikk på Angi synlighetsdato for å redigere planlagt dato og klokkeslett, og klikk på Lagre.
  • Klikk på Angi synlighetsdato > Fjern dato … for å slette planlagt dato og klokkeslett, og klikk på Lagre.