Osta-painikkeen UKK

Voinko lisätä Shopify-verkkokauppaani Osta-painikkeen?
Shopify-verkkokauppaan tai Shopify-blogiin ei ole suositeltavaa lisätä Osta-painiketta, koska ne voivat aiheuttaa ongelmia verkkokaupan ostoskorissa.

Miten voin poistaa Osta-painike-kanavan Shopify administa?
Klikkaa roskakorikuvaketta Myyntikanavat-sivulla kohdan Osta-painike vieressä.

Miten voin poistaa Osta-painikkeen verkkosivulta?
Poista upotuskoodi, jonka lisäsit verkkosivulle.

Voinko päivittää aiemmin luodun Osta-painikkeen näyttämään toisen tuotteen?
Kyllä, muokkaamalla upotuskoodia. Voit muuttaa upotuskoodin id-ominaisuuden vastaamaan toista tuotetta. Muussa tapauksessa sinun on luotava Shopifyssa uusi Osta-painike, jossa on haluamasi tuote, minkä jälkeen sinun on luotava uusi upotuskoodi, joka korvaa edellisen Osta-painikkeen upotuskoodin.

Mihin lisätietokenttää voidaan käyttää Osta-painiketta luotaessa?
Lisätietokentän avulla voit viestiä asiakkaillesi. Asiakkaat voivat nähdä viestin ostoskorissa. Voit esimerkiksi kertoa viestissä, että verot lasketaan kassalla.

Miten voin muuttaa aiemmin luodun Osta-painikkeen ulkoasua?
Yksinkertaisin tapa muuttaa aiemmin luodun Osta-painikkeen ulkoasua on luoda se uudelleen ja korvata olemassa oleva koodi uudella koodilla. Toinen vaihtoehto on palkata Shopify Expert -asiantuntija, tai tehdä muutokset seuraamalla tätä edistyneille käyttäjille tarkoitettua tutoriaalia.

Miksi Osta-painike ei toimi sovellukseni kanssa?
Osta-painikkeet eivät ole yhteensopivia Shopify App Storen sovellusten kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi tuotteiden arviointiin tarkoitettu sovellus, se ei toimi Osta-painikkeen kanssa.

Missä voin luoda kassalinkin?
Jos haluat luoda kassalinkin, sinun on oltava tuotteen tietosivulla. Lisätietoja kassalinkin luomisesta on kohdassa Maksu kassalle -linkit.