Osta-painikkeen UKK

Tällä sivulla

• Voinko lisätä Osta-painikkeen Shopify-verkkokauppaani?
  • Miten voin poistaa Osta-painikekanavan Shopify-ylläpitäjästä?
  • Miten voin poistaa Osta-painikkeen verkkosivultani?
  • Voinko päivittää olemassa olevan Osta-painikkeen toisen tuotteen näyttämiseksi?
  • Mihin lisätietokenttää voidaan käyttää Osta-painiketta luotaessa?
  • Mitä maksuportaaleja voin käyttää Osta-painikkeessa?
  • Miten voin muuttaa aiemmin luodun Osta-painikkeen ulkoasua?
  • Miksi Osta-painike ei toimi sovellukseni kanssa?
  • Missä voin luoda kassalinkin?

Voinko lisätä Osta-painikkeen Shopify-verkkokauppaani?

Shopify-verkkokauppaan tai Shopify-blogiin ei ole suositeltavaa lisätä Osta-painikkeita, koska ne voivat aiheuttaa ongelmia verkkokaupan ostoskorille.

Miten voin poistaa Osta-painikekanavan Shopify-ylläpitäjästä?

Klikkaa Myyntikanavat-sivun Osta-painikkeen vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Miten voin poistaa Osta-painikkeen verkkosivultani?

Poista upotuskoodi , jonka lisäsit verkkosivulle.

Voinko päivittää olemassa olevan Osta-painikkeen toisen tuotteen näyttämiseksi?

Kyllä voit, muokkaamalla upotuskoodia. Voit muuttaa id upotuskoodin määritteen vastaamaan toista tuotetta. Muussa tapauksessa sinun on luotava Shopifyssa uusi Osta-painike, jossa on haluamasi tuote, ja sen jälkeen luotava uusi upotuskoodi, joka korvaa edellisen Osta-painikkeen upotuskoodin.

Mihin lisätietokenttää voidaan käyttää Osta-painiketta luotaessa?

Lisätietokentän avulla voit kommunikoida haluamiasi asioita asiakkaille. Asiakkaat näkevät viestisi ostoskorissa. Viestissä voi esimerkiksi olla, että verot lasketaan kassalla.

Mitä maksuportaaleja voin käyttää Osta-painikkeessa?

Sinun on käytettävä tuettua maksuportaalia, jos käytät Osta-painiketta. Jos haluat nähdä maasi tai alueesi tuetut maksuportaalit, katso kohtaa Maa-tai aluekohtaiset maksutiedot.

Miten voin muuttaa aiemmin luodun Osta-painikkeen ulkoasua?

Yksinkertaisin tapa muuttaa aiemmin luodun Osta-painikkeen ulkoasua on luoda se uudelleen ja korvata olemassa oleva koodi uudella koodilla. Toinen vaihtoehto on palkata Shopify Expert -asiantuntija, tai tehdä muutokset seuraamalla tätä edistyneille käyttäjille tarkoitettua tutoriaalia.

Miksi Osta-painike ei toimi sovellukseni kanssa?

Osta-painikkeet eivät ole yhteensopivia Shopify App Storen sovellusten kanssa. Jos esimerkiksi sinulla on tuotearvostelusovellus, se ei toimi Osta-painikkeen kanssa.

Missä voin luoda kassalinkin?

Jos haluat luoda kassalinkin, sinun on oltava tuotteen tietosivulla. Lisätietoja kassasinkin luomisesta on kohdassa Kassalinkit.