Vanlige spørsmål om kjøp-knapp

På denne siden

• Kan jeg legge til en Kjøp-knapp i Shopify-nettbutikken min?
  • Hvordan fjerner jeg Kjøp-knapp-kanalen fra Shopify-administrator?
  • Hvordan fjerner jeg en Kjøp-knapp fra nettstedet mitt?
  • Kan jeg oppdatere en eksisterende Kjøp-knapp for å vise et annet produkt?
  • Når jeg oppretter en Kjøp-knapp, hva kan feltet for tilleggsinformasjon brukes til?
  • Hvilke betalingsgatewayer kan jeg bruke med Kjøp-knappen?
  • Hvordan kan jeg endre utseendet til en eksisterende Kjøp-knapp?
  • Hvorfor fungerer ikke Kjøp-knapp med appen min?
  • Hvor oppretter jeg en kassekobling?

Kan jeg legge til en Kjøp-knapp i Shopify-nettbutikken min?

Det er ikke anbefalt å legge til Kjøp-knapper i Shopify-nettbutikken eller en Shopify-blogg, da de kan skape problemer for handlekurven i nettbutikken.

Hvordan fjerner jeg Kjøp-knapp-kanalen fra Shopify-administrator?

Fra Salgskanaler-siden klikker du på søppelbøtte-ikonet ved siden av Kjøp-knapp.

Hvordan fjerner jeg en Kjøp-knapp fra nettstedet mitt?

Slett innbyggingskoden du har lagt til på nettstedet.

Kan jeg oppdatere en eksisterende Kjøp-knapp for å vise et annet produkt?

Ja, ved å redigere innbyggingskoden. Du kan endre id-attributten i innbyggingskoden slik at den passer med det annet produkt. Alternativt må du opprette en ny Kjøp-knapp i Shopify som inneholder produktet du ønsker, og deretter generere en ny innbyggsingskode som erstatter innbyggingskoden for den tidligere Kjøp-knappen.

Når jeg oppretter en Kjøp-knapp, hva kan feltet for tilleggsinformasjon brukes til?

Tilleggsinformasjon-feltet lar deg sende en melding til kundene dine. Kundene ser meldingen i handlekurven. Et eksempel på en melding kan være at avgifter beregnes i kassen.

Hvilke betalingsgatewayer kan jeg bruke med Kjøp-knappen?

Du må bruke en støttet betalingsgateway for å bruke Kjøp-knapp. For å se en liste over støttede betalingsgatewayer i ditt land eller område kan du se Betalingsinformasjon per land eller område.

Hvordan kan jeg endre utseendet til en eksisterende Kjøp-knapp?

Den enkleste måten å endre utseendet eller innstillingene til en eksisterende Kjøp-knapp på, er å opprett den på nytt og erstatte den eksisterende koden med den nye koden. Et annet alternativ er å leie inn en Shopify-ekspert eller følge denne avanserte opplæringen for å gjøre endringene.

Hvorfor fungerer ikke Kjøp-knapp med appen min?

Kjøp-knapper er ikke kompatible med apper fra Shopify App Store. Hvis du for eksempel har en app for produktomtaler, vil den ikke fungere med en Kjøp-knapp.

Hvor oppretter jeg en kassekobling?

For å opprette en kassekobling må du være på detaljsiden for produktet. Du finner mer informasjon om hvordan du oppretter en kassekobling i Kassekoblinger.