Opprette en Kjøp-knapp

Når du har lagt til Kjøp-knapp-salgskanalen i Shopify-administrator, kan du opprette en Kjøp-knapp for et produkt eller en samling.

Når du har opprettet en Kjøp-knapp, kopierer du den automatisk genererte koden og legger den til i nettstedet eller blogginnlegget der du vil at knappen skal stå. Du vil for eksempel kanskje legge til Kjøp-knappen på WordPress-bloggen eller Squarespace-nettstedet ditt.

Utseendet til Kjøp-knappen kan ikke endres når du har integrert den på nettstedet ditt. Hvis du vil endre den, må du opprette en ny knapp i kanalen og erstatte den opprinnelige koden med den nye koden.

Tilpassing av Kjøp-knapper

Du kan tilpasse utseendet til en Kjøp-knapp og hvordan den fungerer:

• fargen
  • størrelsen
  • skrifttypen
  • hva som skjer når noen klikker på knappen
  • hvorvidt kassen åpnes i et nytt nettleservindu

Når du tilpasser knappen, kan du forhåndsvise endringene dine. Du kan teste hva Kjøp-knappen gjør ved å klikke på forhåndsvisningen.

Layoutstil

Du kan velge Layouten på Kjøp-knappen.

Tilgjengelige oppsett for kjøp-knapper
Basic Velg denne layouten for å legge til en Kjøp-knapp uten produktbilde. Du vil kanskje gjøre dette hvis du allerede viser produktene dine andre steder på nettet, men bare vil legge til en knapp for kjøpets skyld.
Klassisk Velg denne layouten for å vise et produktbilde og pris ved siden av Kjøp-knappen. Denne Layouten er nyttig for en rask produktforhåndsvisning, for eksempel i et blogginnlegg.
Fullvisning Velg denne layouten for å vise et produktbilde, pris og beskrivelse ved siden av Kjøp-knappen. Denne layouten etterligner en produktdetaljside i nettbutikken.

Handlinger for Kjøp-knapp

Når du oppretter en Kjøp-knapp, kan du velge hva som skal skje når noen klikker på den.

Hvis Kjøp-knappen er for en samling, gjelder handlingen for hvert produkt i samlingen.

• Legg til produkt i handlekurven legger til produktet i en handlekurv. Kundene kan fortsette å handle og legge til flere produkter i handlekurven.
  • Direkte til kassen fører kunden direkte til kassen, der de kan kjøpe produktet. Kundene kan ikke legge til ytterligere produkter i bestillingen.
  • Åpne produktdetaljer viser en Vis produkt-knapp. Når kunden klikker på knappen, kan de se beskrivelsen av produktet, velge alle tilgjengelige produktvarianter og legge til produktet i handlekurven. Hvis et produkt har flere produktbilder, vises også disse.
    • Dette alternativet er ikke tilgjengelig når du velger layout med full visning ettersom layouten med full visning allerede viser alle produktdetaljene.

Du kan også velge om kassen skal åpnes i et nytt nettleservindu eller om den skal åpnes i samme fane som nettstedet ditt. Standardfunksjonen er at den åpnes i et nytt vindu.

Utseende på Kjøp-knapp

• Knappestil inkluderer form, farge og typografi for knappedelen av Kjøp-knappen.
  • Layout Avhengig av hvilken layoutstil du velger, kan du tilpasse innstillinger som knappejustering, bildestørrelse, knappetekst, skrifttype, farge og størrelse.
  • Handlekurv inkluderer tekst-og fargealternativer for den innebygde handlekurven. Du kan også aktivere og tilpasse etiketten for bestillingsmerknad-feltet. Du kan bruke bestillingsmerknader til å innhente spesielle instruksjoner fra kunder om hvordan du klargjør og leverer en bestilling. Tilleggsinformasjon-feltet lar deg sende en melding til kundene dine.

• Du kan kun redigere innstillingene for handlekurven hvis du har valgt Legg til produkt i handlekurven eller Åpne produktdetaljer som knappens handling.
  • Detaljert popup-vindu inkluderer innstillingene for popup-vinduet for produktdetaljer. Du kan tilpasse teksten på knappen, om det skal vise antallsfeltet, etikett- og bakgrunnsfargen og skrifttype og skriftstørrelse på etikettteksten. Du kan kun redigere disse innstillingene hvis du har valgt Åpne produktdetaljer som knappens handling.

Opprett en Kjøp-knapp for et enkelt produkt

Du kan opprette en Kjøp-knapp for et enkelt produkt. Kjøp-knappen kan inkludere én eller alle produktvariantene. Når du oppretter Kjøp-knappen, velger du en layoutstil og tilpasser knappens farge, tekst og utseende, i tillegg til handlingen som skjer når en kunde klikker på den. Finn ut mer om tilpassing av Kjøp-knapper.

Før du oppretter en Kjøp-knapp for et produkt, må du ha lagt til produktet i Shopify-administratoren din og gjort den tilgjengelig for salgskanalens Kjøp-knapp.

Steg:

Opprett en Kjøp-knapp for en samling

Når du oppretter en Kjøp-knapp for en samling, oppretter du faktisk en knapp for hvert produkt i samlingen.

Når du oppretter Kjøp-knappen, velger du en layoutstil og tilpasser knappens farge, tekst og utseende, i tillegg til handlingen som skjer når en kunde klikker på den. Finn ut mer om tilpassing av Kjøp-knapper.

Før du oppretter en Kjøp-knapp for en samling, må du ha: