Ofte stillede spørgsmål om Køb-knappen

På denne side

• Kan jeg tilføje en Køb-knap i min Shopify-webshop?
  • Hvordan fjerner jeg kanalen Køb-knap fra min Shopify-administrator?
  • Hvordan fjerner jeg Køb-knappen fra min webside?
  • Kan jeg opdatere en eksisterende Køb-knap, så den viser et andet produkt?
  • Når jeg opretter en Køb-knap, hvad kan feltet til yderligere oplysninger så bruges til?
  • Hvilken betalingsgateway kan jeg bruge sammen med min Køb-knap?
  • Hvordan ændrer jeg udseendet af en eksisterende Køb-knap?
  • Hvorfor fungerer min Køb-knap ikke sammen med min app?
  • Hvor opretter jeg et link til betaling?

Kan jeg tilføje en Køb-knap i min Shopify-webshop?

Det anbefales ikke at tilføje Køb-knapper i din Shopify-webshop eller Shopify-blog, da de kan skabe problemer med indkøbskurven til webshoppen.

Hvordan fjerner jeg kanalen Køb-knap fra min Shopify-administrator?

På siden Salgskanaler skal du klikke på papirkurvsikonet ved siden af Køb-knap.

Hvordan fjerner jeg Køb-knappen fra min webside?

Slet den integreringskode, som du har føjet til din webside.

Kan jeg opdatere en eksisterende Køb-knap, så den viser et andet produkt?

Ja, ved at redigere integreringskoden. Du kan ændre attributten ID i integreringskoden, så den svarer til et andet produkt. Ellers skal du oprette en ny Køb-knap i Shopify for det ønskede produkt og derefter oprette en ny integreringskode, som skal erstatte integreringskoden for den forrige Køb-knap.

Når jeg opretter en Køb-knap, hvad kan feltet til yderligere oplysninger så bruges til?

Du kan sende beskeder til dine kunder via feltet til yderligere oplysninger. Dine kunder kan se beskeden i deres indkøbskurv. Et eksempel på en besked kan f.eks. være, at der beregnes skatter ved betalingsprocessen.

Hvilken betalingsgateway kan jeg bruge sammen med min Køb-knap?

Du skal bruge en understøttet betalingsgateway for at bruge Køb-knap. Du kan se en liste over understøttede betalingsgateways i dit land eller din region i Betalingsoplysninger efter land eller region.

Hvordan ændrer jeg udseendet af en eksisterende Køb-knap?

Den mest enkle måde at ændre udseendet eller indstillingerne for en eksisterende Køb-knap på er at genskabe det og erstatte den eksisterende kode med den nye kode. En anden mulighed er at få hjælp af en Shopify-ekspert eller følge denne avancerede vejledning for at foretage ændringerne.

Hvorfor fungerer min Køb-knap ikke sammen med min app?

Køb-knapperne er ikke kompatible med apps fra Shopify App Store. Hvis du f.eks. har en app til produktanmeldelser, virker den ikke med en Køb-knap.

Du skal gå til siden med produktoplysninger, hvis du vil oprette et link til betaling. Få mere at vide om , hvordan du opretter et link til betaling i Links til betaling.