Ofte stillede spørgsmål om Køb-knappen

På denne side

Kan jeg tilføje en Køb-knap i min Shopify-webshop?

Det anbefales ikke at tilføje Køb-knapper i din Shopify-webshop eller Shopify-blog, da de kan skabe problemer med indkøbskurven i din webshop. Overvej at bruge permanente links til forudindlæsning af indkøbskurven i stedet.

Hvordan fjerner jeg kanalen Køb-knap fra min Shopify-administrator?

1. I Shopify-administratoren går du til Indstillinger > Apps og salgskanaler.
  2. Ud for kanalen Køb-knap klikker du på knappen ... > Afinstaller.
  3. I dialogen Vil du afinstallere Køb-knappen? vælger du Jeg forstår risiciene ved at afinstallere denne salgskanal.
  4. Valgfrit: Under Årsag til afinstallation skal du vælge alle relevante årsager i rullemenuen og dele eventuel feedback i tekstfeltet.
  5. Klik på Afinstaller.

Hvordan fjerner jeg Køb-knappen fra min webside?

Slet den integreringskode, som du har føjet til din webside.

Kan jeg opdatere en eksisterende Køb-knap, så den viser et andet produkt?

Ja, ved at redigere integreringskoden. Du kan ændre attributten id i integreringskoden, så den svarer til et andet produkt. Ellers skal du oprette en ny Køb-knap i Shopify for det ønskede produkt og derefter oprette en ny integreringskode, som skal erstatte integreringskoden for den forrige Køb-knap.

Når jeg opretter en Køb-knap, hvad kan feltet til yderligere oplysninger så bruges til?

Du kan sende beskeder til dine kunder via feltet til yderligere oplysninger. Beskeden vises i kundens indkøbskurv. En besked kan f.eks. være, at der beregnes skatter ved betalingsprocessen.

Hvilken betalingsgateway kan jeg bruge sammen med min Køb-knap?

Du skal bruge en understøttet betalingsgateway for at bruge Køb-knap. Du kan se en liste over understøttede betalingsgateways i dit land eller din region i Betalingsoplysninger efter land eller region.

Hvordan ændrer jeg udseendet af en eksisterende Køb-knap?

Den mest enkle måde at ændre udseendet eller indstillingerne for en eksisterende Køb-knap på er at genskabe det og erstatte den eksisterende kode med den nye kode. En anden mulighed er at følge denne avancerede vejledning for at foretage ændringerne.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre udseendet, kan du ansætte en Shopify-partner. Få mere at vide om at ansætte en Shopify-partner.

Hvorfor fungerer min Køb-knap ikke sammen med min app?

Køb-knapperne er ikke kompatible med apps fra Shopify App Store. Hvis du f.eks. har en app til produktanmeldelser, virker den ikke med en Køb-knap.

Hvis du vil oprette et permalink til indkøbskurven, skal du gå til siden med produktoplysninger.Se, hvordan du opretter et permalink til indkøbskurven.