Veelgestelde vragen over de Koopknop

Op deze pagina

Kan ik een Koopknop toevoegen aan mijn Shopify-webshop?

Het wordt niet aanbevolen om koopknoppen toe te voegen aan je Shopify-webshop of Shopify-blog, omdat ze problemen kunnen veroorzaken met de winkelwagen voor de webshop. Overweeg in plaats daarvan permalinks te gebruiken om de winkelwagen vooraf te laden.

Hoe verwijder ik het Koopknop-kanaal uit mijn Shopify-beheercentrum?

1. Navigeer in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik naast het koopknop-kanaal op de knop ... > Verwijderen.
  3. In het dialoogvenster Koopknop verwijderen? selecteer je Ik begrijp de risico's van het verwijderen van dit verkoopkanaal.
  4. Optioneel: Selecteer onder Reden voor het verwijderen alle toepasselijke redenen in de vervolgkeuzelijst en deel feedback in het tekstveld.
  5. Klik op Verwijderen.

Hoe verwijder ik een koopknop van mijn webpagina?

Verwijder de invoegcode die je aan je webpagina hebt toegevoegd.

Kan ik een bestaande koopknop bijwerken om een ander product weer te geven?

Ja, door de invoegcode te bewerken. Je kunt het attribuut ID in de invoegcode zo wijzigen dat deze overeenkomt met een ander product. Anders moet je een nieuwe koopknop in Shopify maken voor het gewenste product en vervolgens nieuwe invoegcode genereren om de invoegcode voor de vorige koopknop te vervangen.

Waar kan het veld Aanvullende informatie voor gebruikt worden bij het aanmaken van een knop Kopen voor gebruiken?

In het veld Aanvullende informatie kun je een bericht overbrengen naar klanten. Het bericht wordt weergegeven in de winkelwagen van de klant. Een voorbeeld van een bericht kan zijn dat belastingen worden berekend bij de checkout.

Welke betalingsgateways kan ik gebruiken met mijn Koopknop?

Je moet een ondersteunde betalingsgateway gebruiken om de Koopknop te gebruiken. Zie betalingsgegevens per land of regiovoor een lijst met ondersteunde betalingsgateways in jouw land of regio.

Hoe kan ik het uiterlijk van een bestaande koopknop wijzigen?

De eenvoudigste manier om het uiterlijk of de instellingen van een bestaande koopknop te wijzigen, is door deze opnieuw te maken en de bestaande code te vervangen door de nieuwe code. Je kunt ook deze geavanceerde tutorial volgen om de wijzigingen aan te brengen.

Als je hulp nodig hebt bij het veranderen van het uiterlijk, kun je een Shopify-partner inhuren. Meer informatie over Een Shopify-partner inhuren.

Waarom werkt mijn koopknop niet met mijn app?

Koopknoppen zijn niet compatibel met apps uit de Shopify App Store. Als je bijvoorbeeld een app voor productrecensies hebt, werkt deze niet met een Koopknop.

Je kunt alleen winkelwagen-permalinks aanmaken op de gegevenspagina van het product. Ontdek hoe je een winkelwagen-permalink aanmaakt.