Veelgestelde vragen over de Koopknop

Op deze pagina

• Kan ik een Koopknop toevoegen aan mijn Shopify-online winkel?
  • Hoe verwijder ik het Koopknop-kanaal uit mijn Shopify-beheercentrum?
  • Hoe verwijder ik een koopknop van mijn webpagina?
  • Kan ik een bestaande koopknop bijwerken om een ander product weer te geven?
  • Waar kan het veld Aanvullende informatie voor gebruikt worden bij het aanmaken van een knop Kopen voor gebruiken?
  • Welke betalingsgateways kan ik gebruiken met mijn Koopknop?
  • Hoe kan ik het uiterlijk van een bestaande koopknop wijzigen?
  • Waarom werkt mijn Koopknop niet met mijn app?
  • Waar kan ik een betaallink aanmaken?

Kan ik een Koopknop toevoegen aan mijn Shopify-online winkel?

Het wordt niet aanbevolen om Koopknoppen toe te voegen aan je Shopify-online winkel of Shopify-blog, omdat ze problemen kunnen veroorzaken met de winkelwagen voor de online winkel.

Hoe verwijder ik het Koopknop-kanaal uit mijn Shopify-beheercentrum?

Klik op de pagina Verkoopkanalen op het prullenbakpictogram naast de koopknop.

Hoe verwijder ik een koopknop van mijn webpagina?

Verwijder de invoegcode die je aan je webpagina hebt toegevoegd.

Kan ik een bestaande koopknop bijwerken om een ander product weer te geven?

Ja, door de invoegcode te bewerken. Je kunt het attribuut ID in de invoegcode zo wijzigen dat deze overeenkomt met een ander product. Anders moet je een nieuwe koopknop in Shopify maken voor het gewenste product en vervolgens nieuwe invoegcode genereren om de invoegcode voor de vorige koopknop te vervangen.

Waar kan het veld Aanvullende informatie voor gebruikt worden bij het aanmaken van een knop Kopen voor gebruiken?

In het veld Aanvullende informatie kun je een bericht overbrengen naar je klanten. Klanten zien het bericht in de winkelwagen. Een voorbeeld van een bericht kan zijn dat belastingen worden berekend bij het afrekenen.

Welke betalingsgateways kan ik gebruiken met mijn Koopknop?

Je moet een ondersteunde betalingsgateway gebruiken om de Koopknop te gebruiken. Zie betalingsgegevens per land of regiovoor een lijst met ondersteunde betalingsgateways in jouw land of regio.

Hoe kan ik het uiterlijk van een bestaande koopknop wijzigen?

De eenvoudigste manier om het uiterlijk of de instellingen van een bestaande koopknop te wijzigen, is door deze opnieuw te maken en de bestaande code te vervangen door de nieuwe code. Je kunt ook een Shopify-expert inhuren of deze geavanceerde tutorial volgen om de wijzigingen aan te brengen.

Waarom werkt mijn Koopknop niet met mijn app?

Koopknoppen zijn niet compatibel met apps uit de Shopify App Store. Als je bijvoorbeeld een app voor productbeoordeling hebt, werkt dit niet met een Koopknop.

Om een betaallink te maken, moet je op de detailpagina van het product staan. Zie betaallinksvoor informatie over het maken van een betaallink.