Eliminar cliente

A acción Eliminar cliente elimina o cliente.

Activadores

O activador engade un campo oculto á acción Eliminar cliente. Este campo, Customer ID, establécese de forma predeterminada. A acción pódese usar en fluxos de traballo que comecen con activadores que conteñan clientes, incluíndo:

A acción tamén se pode usar con activadores que conteñan un pedido, porque os clientes asócianse cos pedidos:

Detalles da API

Para obter máis información, revisa a mutación customerDelete.

Modelos

Eliminar clientes inactivos

Eliminar os clientes con máis de 5 anos de antigüidade que nunca fixeron un pedido. Ver modelo

Eliminar o cliente D2C se non se engade á empresa despois de 3 días

Se se crea un perfil de cliente e non se engade a unha empresa nun prazo de 3 días, o perfil elimínase. Ver modelo.

Podes usar este modelo para eliminar automaticamente os perfís de cliente D2C que se crean cando os clientes D2C intentan acceder á túa tenda B2B restrinxida. Os clientes D2C que intentan acceder á túa tenda B2B poden crear un perfil de cliente automaticamente mediante o proceso de autenticación, aínda que non poidan facer pedidos.