Om samarbeidsprogrammet

Shopifys samarbeidsprogram inkluderer entreprenører, veiledere, influensere, innholdsprodusenter og andre som henviser sine entreprenørpublikummer til Shopify. Programmet er gratis å melde seg inn i, og lar samarbeidspartnere tjene penger på publikummene sine og tjene kommisjon for hver nye Shopify-forhandler de henviser. Samarbeidspartnere kan tjene i snitt 58 dollar per bruker som registrerer seg for et betalt abonnement med din unike henvisningskobling, og 2 000 dollar for hver Shopify Plus-henvisning. For å maksimere inntektene dine, vil hver henvisning få støtte for å hjelpe dem med overgangen fra en prøveperiode til et betalt abonnement.

Bli samarbeidspartner

Søk nå