Om Shopify-samarbeidsprogrammet

Shopifys program for samarbeidspartnere er for veiledere, påvirkere, vurderingsnettsteder og innholdsprodusenter for å lære opp sitt publikum i entreprenørskap med Shopify, og tjene kommisjon for sine henvisninger.

Du må oppfylle følgende krav for å søke om å bli tatt opp i Shopifys program for samarbeidspartnere:

• Du eier og driver et aktivt nettsted
  • Du har et etablert publikum
  • Du oppretter originalt innhold, som nettkurs, blogginnlegg, videoer eller veiledninger
  • Du har erfaring med handel, entreprenørskap, Shopify eller andre e-handelsplattformer
  • Du har lest Shopifys partnerprogramavtale

Hvordan vet jeg om søknaden min aksepteres?

Shopify vurderer søknaden din nøye. Hvis søknaden din blir godkjent, mottar du en e-post med en samarbeidspartnerkobling til å promotere Shopify, og noen verktøy som hjelper deg med å komme i gang. I de fleste tilfeller behandles søknader til Shopify-samarbeidsprogram innen 15 virkedager.

På grunn av det høye volumet på innsendinger, gir ikke Shopify tilbakemeldinger om søknader som er avslått.

Hvordan spores henvisninger?

Shopify-samarbeidspartnerhenvisninger spores med en unik referanse som tilordnes hver samarbeidspartner når de godtas inn i programmet. Samarbeidspartnere bruker denne unike koblingen for å lede sitt publikum til et Shopify-nettsted, slik at registrerte henvisninger kan tilskrives dem.

Hvor mye kan jeg tjene som samarbeidspartner?

Shopify-samarbeidspartnere tjener kommisjon for forhandlere de henviser til Shopify gjennom en kobling som inneholder deres unike referanse. Samarbeidspartnere tjener en premie på 200 % for hver godkjente forhandler de henviser til Shopify. Dette betyr at de tjener 2x det månedlige abonnementet som velges av forhandleren de har henvist, etter at forhandleren har vært aktiv i to måneder.

Hvordan får jeg betalt?

Shopifys program for samarbeidspartnere bruker PayPal til utbetalinger til samarbeidspartnere. For kreditter som akkumuleres fra den 1. i måneden til og med den 15. i måneden, gjennomføres betalingen fem virkedager etter den 15. i måneden. For kreditter som opprettes fra den 16. i måneden til og med den siste dagen i måneden, gjennomføres betalingen fem virkedager etter den siste dagen i måneden. Hvis kommisjonssaldoen er mindre enn 25 USD, holdes saldoen inntil neste utbetalingsperiode.

Hvilken informasjon kan jeg spore om selgerne jeg henviser til?

Du kan spore henvisningene du har gjort, totalinntekter i utbetalingsperioden, og totalinntekter til dags dato. Du kan også spore når en forhandler har byttet fra et prøveabonnement til et betalt abonnement. Hvis en forhandler ikke bytter til et betalt abonnement innen prøveperioden er over, blir forhandleren markert som Fryst.

Hva er Shopifys retningslinjer for merkevarer?

Sjekk Shopifys retningslinjer for merkevarer og sjekk at du bruker merkevareretningslinjene på riktig måte. Ved å bruke våre merkevareaktiva indikerer du at du har akseptert Shopifys retningslinjer for bruk av varemerker, og du forstår at et brudd på disse retningslinjene fører til avslutning av Shopify-partnerkontoen din.