Blogginnleggsider

Blogginnleggsidene i nettbutikken viser innholdet i et blogginnlegg. Blogginnleggsider inneholder som standard seksjonen Blogginnlegg i temaredigeringsprogrammet.

Seksjonen Blogginnlegg har ingen innstillinger som kan tilpasses, men inneholder følgende standardblokker:

• Utvalgt bilde
  • Tittel
  • Del
  • Innhold

Blokker i seksjonen Blogginnlegg

Se gjennom innstillinger og beskrivelser for standardblokker i seksjonen Blogginnlegg på blogginnleggsider.

Fremhevet bildeblokk

Innstillinger for blokken Fremhevet bilde på blogginnleggsiden
InnstillingBeskrivelse
Høyde på fremhevet bilde Angi høyden på det fremhevede bildet i blogginnlegget. Velg fra følgende alternativer:
  • Tilpass til bilde – Beholder bildets originale størrelsesforhold.
  • Lite, Middels eller Stort – Bildespesifikasjonene er oppført i tabellen nedenfor.

Utvalgte bildestørrelser

Størrelser på det fremhevede bildet på blogginnleggsiden
Små kortStore kort
Høyde på lite fremhevet bilde
  • Datamaskin – 177 piksler
  • Nettbrett – 143 piksler
  • Mobil – ikke tilgjengelig
Høyde på lite fremhevet bilde
  • Datamaskin - 275 piksler
  • Nettbrett – 220 piksler
  • Mobil – 110 piksler
Høyde på middels fremhevet bilde
  • Datamaskin – 307 piksler
  • Nettbrett – 219 piksler
  • Mobil – ikke tilgjengelig
Høyde på middels fremhevet bilde
  • Datamaskin – 550 piksler
  • Nettbrett – 440 piksler
  • Mobil – 220 piksler
Høyde på stort fremhevet bilde
  • Datamaskin – 407 piksler
  • Nettbrett – 275 piksler
  • Mobil – ikke tilgjengelig
Høyde på stort fremhevet bilde
  • Datamaskin – 825 piksler
  • Nettbrett – 660 piksler
  • Mobil – 330 piksler

Tittelblokk

Innstillinger for blokken Tittel på blogginnleggsiden
InnstillingBeskrivelse
Vis datoViser datoen blogginnlegget ble publisert.
Vis forfatterViser forfatteren av blogginnlegget.

Delingsblokk

Blokken Del viser en klikkbar kobling som lar kundene dele blogginnlegget i sosiale medier.

Innstillinger for blokken Del på blogginnleggsiden
InnstillingBeskrivelse
TekstDen klikkbare teksten kundene klikker på for å dele blogginnlegget i sosiale medier.

Innholdsblokk

Blokken Innhold viser innholdet i blogginnlegget du har opprettet i seksjonen Nettbutikk > Blogginnlegg i Shopify-administrator.. Den har ingen innstillinger som kan tilpasses.