POS Go Dock

POS Go Dock kan kombineres med POS Go for å utgjøre en kunderettet skjerm og betalingsterminal, kjent som POS Terminal. Når POS Terminal er i diskmodus, kan kunden se informasjon om handlekurven og fullføre betaling for bestillingen. Kunden har ikke tilgang til administrator i diskmodus.

Begrensninger

• Strekkodeskanneren kan ikke brukes når POS Go er dokket.
  • POS Go-dekselet må fjernes for å dokke.

Her kan du kjøpe den

POS Dock er tilgjengelig fra Shopify-maskinvarebutikken i støttede land.

Funksjoner

POS Go-dokken har følgende funksjoner:

• koble til en Ethernet-kabel for kablet tilkobling for betalinger
  • hodetelefoner kan kobles til POS Go med dokkingstasjonen for å bruke tekst-til-tale-funksjonalitet
  • holder betalingsterminalen oppladet og sikker på disken

POS Terminal

Når POS Go og POS Go-dokken kombineres, kan du aktivere diskmodus. Med diskmodus kan kundene se et sammendrag av kjøpet på skjermen og fullføre kjøpet ved hjelp av PIN-kode og valgfrie valg for tips og kvittering. Du kan også vise en merkevarebyggende venteskjerm, godtatte betalingsmåter og en tilpasset melding etter betaling for å skape en tilpasset opplevelse ved betaling ved disk.

Lade POS Go i dokken

Du kan lade POS Go ved hjelp av USB-C-kabelen som følger med. For å lade leseren kobler du den lille enden av USB-kontakten til POS Go. Deretter kobler du den store enden inn i en telefonlader.

Sørg for at laderen oppfyller minimumsspesifikasjonene på 5 V / 2 A – Effekt 10 W eller 9 V / 2 A – Effekt 18 W. Laderen skal kunne levere minst 2 A strøm. Høyere strøm eller en lader med dobbel merking, som 5 V og 9 V, lader også POS Go.

Hvis minimumsspesifikasjonene for laderen er oppfylt, tar det 2–3 timer å lade POS Go helt med en veggadapter. Etter at POS Go er fulladet, skal batteriet vare en hel dag med salg.

Fjerne POS Go fra dokken

Trekk POS Go opp fra dokken med litt kraft for å fjerne POS Go fra dokken.

Et bilde av POS Go som trekkes opp fra dokken av en hånd. Piler viser retningen det trekkes i.