Venture

Venture er et dristig og minimalistisk tema som er designet for butikker med høyt volum og store lagerbeholdninger. Funksjoner inkluderer en kant til kant-lysbildefremvisning, rullegardinmenyer med flere kolonner og en kampanjelinje.

Eksempel på nettbutikk som bruker Venture

Venture er ideelt hvis du har

• mer enn 50 produkter
  • 5 eller flere samlinger
  • store menyer

Temaredaktør

Bruk temaredigering til å tilpasse temaet. Verktøyslinjen i temaredigereren er delt inn i Seksjoner og Temainnstillinger.

Verktøyslinjen i temaredigereren viser Seksjoner og Temainnstillinger.

Du kan bruke seksjoner til å modifisere innholdet og oppsettet til de ulike sidene i butikken din. Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse butikkens skrifttyper og farger, foreta endringer i koblinger til sosiale medier og kasseinnstillinger.

Seksjoner er egendefinerbare blokker med innhold fra ulike sider på nettbutikken din.

• Hjemmesideseksjoner inkluderer funksjoner som f.eks. en lysbildeserie eller en registreringsfunksjon for nyhetsbrevet, som du kan legge til, flytte eller fjerne. Du kan ha opptil 25 seksjoner på hjemmesiden.

• Hver type har sine egne seksjoner. For eksempel fastslår produktside-seksjonen oppsettet til hver produktside i nettbutikken din.

• Sideseksjoner hører alltid til i spesifikke steder i nettbutikken. Du kan tilpasse sideseksjonene, men du kan ikke omorganisere eller fjerne dem.

• Hvert tema inkluderer faste seksjoner som f.eks. topp- og bunntekst, som vises på alle sidene i nettbutikken.

Du kan lese mer om sine unike utvalg av seksjoner og hvordan du tilpasser dem slik at de passer til virksomeheten din.

Venture inkluderer følgende statiske deler:

• Overskrift
  • Lysbildefremvisning
  • Bunntekst
  • Produktsider
  • Samlingsider
  • Samlingsliste-side
  • Produkter som vises på bloggsiden
  • Artikkelinnhold
  • Handlekurvside

Dynamiske seksjoner

Du kan legge til, flytte og fjerne disse seksjonene for å tilpasse hjemmesidens oppsett. Hvert tema har et unikt sett med seksjoner du kan velge fra.

Venture inkluderer følgende dynamiske deler:

• Blogginnlegg
  • Samlingsliste
  • Fremhevet samling
  • Galleri
  • Bilde med tekst
  • Bilde med tekstkobling
  • Logoliste
  • Flere koblingsbokser
  • Utvalgt produkt
  • Nyhetsbrev
  • Kart
  • Søk
  • Rik tekst
  • Tilbakemeldinger fra kunder
  • Tekstkolonner med bilder
  • Video
  • Tilpasset HTML

Overskrift

Med Venture kan du legge til en kampanjelinje øverst i butikken din:

Slik tilpasser du overskriftdelen:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Overskrift.

3. I Logobilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Skriv inn logoens bredde i Tilpasset logobredde (i piksler)-feltet.

2. Velg navigasjonsmenyen du vil vise i butikkens overskrift, fra Meny-listen.

3. Hvis du vil vise en kampanjelinje, merker du av for Aktiver kampanjelinje og gjør dette:

1. I Tekst for kampanjelinje-feltet skriver du inn teksten du vil at skal vises i kampanjelinjen.
    2. Hvis du vil koble teksten til en side i butikken din, klikker du på Kobling i kampanjelinje-feltet og velger en side fra listen.
    3. Hvis du vil koble teksten til et annet nettsted, limer du inn nettadressen til nettstedet i Kobling i kampanjelinje-feltet.
  4. Klikk på Lagre.

Bunntekst

Med Venture kan du legge til følgende elementer i bunnteksten:

• menyer
  • ikonet for sosiale medier i en «Følg oss»-del
  • registrering for nyhetsbrev i en «Hold deg oppdatert»-del
  • tekst

Slik tilpasser du innholdet i bunnteksten for butikken din:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Bunntekst.

3. Klikk på Bunntekst-innholdsdelen for å utvide den.

4. Fra Meny-listen velger du menyen du vil vise i butikkens bunntekst.

Slik tilpasser du «Følg oss»-innholdet i bunnteksten:

1. Klikk på Følg oss-innholdsdelen for å utvide den.

2. Merk av for Vis overskrift.

3. I Overskrift-feltet skriver du inn teksten du vil vise. Dette er «Følg oss» som standard, men du kan endre det til det du vil.

4. I Ikonjustering-området velger du hvordan du vil justere ikonene for sosiale medier under overskriften.

Slik legger du til en annen meny i bunnteksten:

1. Klikk på Legg til innhold.

2. Klikk på Meny.

3. Fra Meny-listen velger du menyen du vil legge til i butikkens bunntekst.

Slik legger du til tekst for bunnteksten:

1. Klikk på Legg til innhold.

2. Klikk på Tekst.

3. I Overskrift-feltet skriver du inn teksten du vil vise i overskriften.

4. I Tekst-feltet skriver du inn brødteksten til teksten.

Slik legger du til registrering for nyhetsbrev i bunnteksten:

1. Klikk på Legg til innhold.

2. Klikk på Nyhetsbrev.

3. Velg fargene du ønsker i nyhetsbrev-feltet (der kunden din oppgir e-postadressen din) og teksten til nyhetsbrevet ved å klikke på fargekartet for å velge en ny farge fra en palett.

4. I Overskrift skriver du inn teksten du vil vise i overskriften. Som standard er denne teksten «Hold deg oppdatert».

5. I Tekst-feltet skriver du inn teksten du vil vise over registreringsskjemaet. Som standard er denne teksten «Registrer deg for å få nyheter og de nyeste tilbudene og stilene ».

Lysbildefremvisning

Med Venture kan du ha en stor lysbildefremvisning på startsiden. Lysbildefremvisningen er alltid rett under overskriften på startsiden. I motsetning til andre deler kan du ikke flytte lysbildefremvisningen rundt på siden.

Hvert lysbilde kan ha en overskrift og en underoverskrift, og teksten kan kobles til hvilken som helst side.

Den anbefalte størrelsen for lysbildene er 1800 x 1000 piksler. Lysbildefremvisningen i Venture er responsiv. Dette betyr at bildene endrer størrelse og blir beskjært dynamisk, alt ettersom hvilken enhet kundene dine bruker når de besøker butikken din. Les Beste praksis for bilder for å få mer informasjon om optimalisering av bildene dine.

Slik oppretter du en lysbildefremvisning:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Lysbildefremvisning.

3. Klikk på Lysbilde for å laste opp et lysbilde.

4. I Bilder-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren. - For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. For å endre hvilken del av bildet som vises i lysbildefremvisningen, klikker du på Bildeposisjon-rullegardinmenyen.

2. I Overskrift-feltet skriver du inn overskriften du ønsker på lysbildet.

3. I Underoverskrift-feltet skriver du inn underoverskriften du vil vise under overskriften.

4. Hvis du vil koble teksten på lysbildet til en side i butikken, kan du klikke på Lysbildekobling-feltet og velge en side.

5. Hvis du vil koble teksten på lysbildet til et nettsted, limer du inn nettadressen til nettsted i Lysbildekobling-feltet.

6. Gjenta trinn 3 til 9 for hvert bilde du vil legge til i lysbildefremvisningen.

7. Klikk på Lagre.

Innstillinger vises øverst på delen for lysbildefremvisning. Disse inkluderer: * Lysbildehøyde som lar deg velge høyden til lysbildefremvisningen. * Roter lysbilder automatisk-avmerkingsboksen som lar deg slå automatisk rotering på. Hvis det er på, endres lysbildene automatisk uten at kunder må klikke gjennom manuelt. * Endre lysbilder hvert lar deg velge hvor mange sekunder hvert lysbilde vises hvis automatisk rotering er slått på.

Samlingsliste

På datamaskiner og nettbrett kan du vise opptil seks utvalgte samlinger på hjemmesiden.

På mobilenheter viser seksjonen med fremhevede samlinger butikkens hovedmeny som standard. Dette gjør det enklere for kunder på mobilenheter å få tilgang til hele lagerbeholdningen i butikken.

Du kan merke av Bruk sekundært samlingsbilde-boksen for å få samlingsbildene til å fylle hele flisen. Hvis du velger dette alternativet, kan det være nødvendig å endre fargene for Fremhevede samlingstitler i Farge-temainnstillingene.

Slik legger du til samlinger på hjemmesiden din:

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Samlingsliste.

3. I Innhold-området klikker du på Samling for å utvide det.

4. Velg en samling som skal vises, fra Samling-listen.

5. Hvis du vil legge til flere samlinger, klikker du på Legg til samling.

6. Merk av for Bruk sekundært samlingsbilde for å strekke samlingsbilder slik at de fyller flisene sine.

7. Klikk på Lagre.

Utvalgt produkt

I denne delen kan du velge samlinger med produkter du vil fremheve, og hvor mange rader med produkter du vil vise fra hver samling.

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Fremhevet samling.

3. Fra Samling-listen velger du samlingen som inneholder produktene du vil fremheve.

4. Flytt Rader-glidebryteren for å velge antall produktrader du vil vise.

5. Klikk på Lagre.

Nyhetsbrev

Du kan legge til registrering for nyhetsbrev på hjemmesiden. På den måten kan du samle inn kunders e-postadresser for markedsføringskampaner via e-post. Du kan lese mer om e-postmarkedsføring på Shopify-bloggen.

Nyhetsbrev-seksjonen på et nettsted. Dette er et felt der kunder kan oppgi en e-postadresse og en knapp merket «Abonner».

Slik legger du til registrering for nyhetsbrev på hjemmesiden:

1. Find Venture and click Customize.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til seksjon > Nyhetsbrev.

4. Skriv inn en overskrift for registrering for nyhetsbrevet ditt i Overskrift-feltet. Standardoverskriften er «Abonner på nyhetsbrevet vårt».

5. Skriv inn en underoverskrift for registrering for nyhetsbrevet ditt i Underoverskrift-feltet. Standardteksten er «Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din.»

6. Klikk på Lagre.

Bilde med tekst

Venture inkluderer en Bilde med tekst-del du kan bruke til å vise et bilde med en tilpasset melding til kundene dine.

1. Klikk på Deler-fanen.

2. Klikk på Bilde med tekst.

3. Gjør dette for å legge til bildet:

1. Klikk for å utvide Bilde-området.
    2. I Bilder-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren.
    3. For å velge et arkivbilde fra Shopifys samling av Burst-arkivbilder klikker du på Gratis bilder-fanen. Herfra kan du skrive inn søkeord eller bla gjennom bildekategoriene.
    4. Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.
  4. Gjør dette for å legge til tekst:

1. Klikk for å utvide Bilde med tekst-området.
    2. I Overskrift-feltet skriver du inn overskriftsteksten du vil vise.
    3. I Tekst-feltet skriver du inn teksten du vil vise under overskriften.
    4. I Tekstinnretting-området velger du hvordan du vil rette inn teksten med bildet.
  5. Klikk på Lagre.

Produktsider

I Produktsider-seksjonen kan du legge til eller fjerne disse elementene:

• En melding som viser gjenværende lager når lagerbeholdningen nesten er tom
  • En dynamisk knapp for å gå til kassen
  • Ikoner for deling på sosiale medier

Du kan også velge hvorvidt kunder blir værende på produktsiden i stedet for å gå til handlekurvsiden når de klikker på Legg i handlekurv-knappen.

Slik redigerer du innstillingene for produktsider:

1. Fra rullegardinmenyen i den øverste linjen velger du Produktsider.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Produktsider.

4. Hvis du vil at kunder skal bli værende på produktsiden i stedet for å gå til handlekurvsiden når de klikker på Legg i handlekurv-knappen, merker du av for Bli værende på nåværende side når vare legges til i handlekurven.

5. For å vise gjenværende lager når lagerbeholdningen er lav, merker du av for Vis lagerbeholdning når mindre enn 10 produkter er tilgjengelig. Du må aktivere sporing av lagerbeholdning for produktet for å vise denne meldingen.

6. For å vise en dynamisk knapp for å gå til kassen merker du av for Vis dynamisk knapp for å gå til kassen.

7. Merk av for Aktiver produktdeling for å vise ikoner for deling på sosiale medier.

8. Klikk på Lagre.

Samlingsider

Du kan aktivere filtrering av samling og sortere samlingsidene dine for å hjelpe kunder med å finne produktene de ser etter.

Aktiver filtrering etter produkttagg legger til en meny øverst på samlingsiden din. Kunder kan bruke menyen til å bare se produkter i samlingen som har den valgte taggen:

Du finner mer informasjon om filtrering med produkttagger i Shopifys hjelpesenter.

Aktiver sortering av samlinger legger til en Sorter etter-meny øverst på samlingsiden din. Kunder kan bruke menyen til å sortere produktene på disse måtene:

• Utvalgte
  • Bestselger
  • Alfabetisk, A–Å
  • Alfabetisk, Å–A
  • Pris, lav til høy
  • Pris, høy til lav
  • Dato, nytt til gammelt
  • Dato, gammelt til nytt

Slik slår du på filtrering og sortering på samlingsidene dine:

1. Naviger til en produktside i redigeringsprogrammet for temaer.

2. Klikk på Deler-fanen.

3. Klikk på Samlingsider-delen.

4. For å legge til en Filtrer etter-meny i samlingsiden din merker du av for Aktiver taggfiltrering.

5. For å legge til en Sorter etter-meny i samlingsiden din merker du av for Aktiver sortering.

6. Klikk på Lagre.

Handlekurvside

Med bestillingsmerknader kan kundene dine inkludere spesielle instruksjoner i bestillingene sine. Du finner mer informasjon om bestillingsmerknader i Shopifys hjelpesenter.

Slik aktiverer du bestillingsmerknader:

1. Naviger til handlekurvsiden i redigeringsprogrammet for temaer ved å legge til et produkt i handlekurven.

2. Klikk på Deler-fanen.

3. Klikk på Handlekurvsider-delen.

4. Merk av for Aktiver bestillingsmerknader.

5. Klikk på Lagre.

Produkter som vises på bloggsiden

Med Venture kan du vise utvalgte produkter fra en samling du velger, når kunder ser på bloggsider i butikken din. For et blogginnlegg om høstmoter kan du for eksempel vise produkter fra høstsamlingen din under innlegget.

Slik viser du en samling på bloggsidene dine:

1. Naviger til en bloggside i redigeringsprogrammet for temaer.

2. Klikk på Deler-fanen.

3. Klikk på Utvalgte produkter-delen.

4. Fra Samling-listen velger du en samling du vil vise.

5. Klikk på Lagre.

Video

Du kan legge til en video fra YouTube eller Vimeo på hjemmesiden din. Videoer kan engasjere kunder og skape interesse for forretningen din.

Slik legger du til en video på hjemmesiden din:

1. Find Venture and click Customize.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til seksjon > Video.

4. Legg til tekst på spill av-knappen ved å skrive inn teksten i Knappetekst-feltet.

5. Skriv inn delingskoblingen for videoen i Videokobling-feltet.

En delingskobling for YouTube ser slik ut: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Du kan finne ut hvordan du kopierer delingskoblingen for en YouTube-video i denne YouTube-hjelpeartikkelen.

En delingskobling for Vimeo ser slik ut: https://vimeo.com/281332510. Du kan finne ut hvordan du kopierer delingskoblingen for en Vimeo-video i denne Vimeo-hjelpeartikkelen.

6. Valgfritt: Legg til et forsidebilde for videoen din:

1. Klikk på Velg bilde. Klikk på Last opp for å laste opp et bilde fra datamaskinen. Klikk på Gratis bilder for å bruke et gratis arkivbilde fra Burst.
    2. Velg hvordan du vil justere forsidebildet ved å velge en posisjon fra Bildeposisjon-rullegardinmenyen. Du kan bruke bildeposisjon til å velge hvilken del av bildet du vil vise når bildet blir beskjært.
    3. Angi en høyde for forsidebildet ved å velge Kort eller Høy fra Bildehøyde-rullegardinmenyen.
  7. Valgfritt: Legg til et overlegg for videoen din:

1. Merk av for Vis overlegg. 2. Angi overleggsfarge ved å klikke på Overlegg-kartet og velge en farge. 3. Angi opasitet for overlegget ved å velge en prosentandel med Opasitet-glidebryteren.

1. Klikk på Lagre.

Tilpasset HTML

I Tilpasset HTML-seksjonen kan du bruke HTML-kode til å lage tilpasset innhold til hjemmesiden din. Du kan for eksempel bruke HTML til å formatere tekstblokker, opprette tabeller eller legge inn innhold fra et eksternt nettsted.

Slik legger du til tilpasset HTML på hjemmesiden:

1. Find Venture and click Customize.

2. Klikk på Deler.

3. Klikk på Legg til del.

4. I området Avansert oppsett klikker du på Egendefinert HTML > Legg til.

5. Klikk på Egendefinert HTML og angi HTML-koden du vil legge til hjemmesiden.

6. Klikk på Lagre.

Temainnstillinger Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Venture inkluderer følgende temainnstillinger:

• Farger
  • Typografi
  • Samlingside
  • Sosiale medier
  • Favicon
  • Utsjekking

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Ved siden av **klikker du på **Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Farger.

4. For hver type innhold klikker du på fargekartet for å bruke fargevelgeren:

Fargevelgeren i redigeringsprogrammet for temaer.

- Området Nylig valgt viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. - Området I bruk nå viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt

Du kan sette fargen til gjennomsiktig ved å klikke på Ingen.

1. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skrifttypens stil og størrelse for teksten i nettbutikken.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Ved siden av **klikker du på **Tilpass.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Typografi.

4. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren:

«Endre»- knappen på skrifttypevelgeren

5. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

6. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

7. Du kan endre skrifttypen til en annen stil, f.eks. fet eller kursiv, ved å klikke på Vanlig. Klikk deretter på stilen du bil bruke og deretter på Velg:

Et utvalg av skrifttykkelser som er tilgjengelige fra skrifttypevelgeren

8. Klikk på Lagre.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

Slik tilpasser du innstillingene dine for sosiale medier:

1. Find Venture and click Customize.

2. Klikk på Temainnstillinger.

3. Klikk på Sosiale medier.

4. For å laste opp et bilde for deling på sosiale medier, klikker du på Velg bilde eller Utforsk gratisbilder i Bilde for deling på sosiale medier-området.

5. I Kontoer-området skriver du inn koblingene til kontoene i de oppgitte feltene for å legge til koblinger til kontoene dine på sosiale medier. Oppgi fullstendige koblinger, for eksempel https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

Koblinger til kontoene dine på sosiale medier vises i bunnteksten til nettbutikken din.

6. For å legge til knapper for deling på sosiale medier i produktene og blogginnleggene dine merker du av noen eller alle avmerkingsboksene i Deling-området.

Du kan legge til disse knappene for deling:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. Klikk på Lagre.

Favicon

Du kan laste opp et favorittikon – eller et «favicon» – som kan hjelpe med merkevarebygging av nettbutikken din ved å vise logoen din på følgende steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker.

Den anbefalte størrelsen for et favicon for Venture er et kvadratisk bilde som er 128 x 128 piksler eller større.

Slik laster du opp et favicon:

1. Klikk på Temainnstillinger-fanen.

2. Klikk på Favicon.

3. I Favicon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger:

- Klikk på Bibliotek-fanen for å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administratoren. - Klikk på Bibliotek-fanen og deretter på plussknappen for å velge et bilde fra datamaskinen du bruker.

1. Klikk på Lagre.

Utsjekking

I denne delen kan du tilpasse kassen til butikken din. Klikk her for å få mer informasjon om butikkens betalingsside.

Fremheve samlinger i navigasjonsmenyen

Med navigasjonsmenyen i Venture kan du vise noen av produktene i en samling før kunden klikker på koblingen for å se samlingen. På denne måten kan kunder som ser en vare de liker, gå rett til produktsiden uten å måtte finne varen i samlingen.

Slik oppretter du en samlingsmeny som viser produkter:

1. Opprett en meny for samlingen du vil fremheve i hovednavigasjonen din:

Legg til en menyside med en meny som heter «Men»

2. Legg til minst én kobling i den nye menyen din. Siden du har valgt en samling, kan den hjelpe med å koble til tagger enkeltvis i samlingen.

Et nytt menyelement som heter «Dock shoes» som kobler til et produkt med samme navn.

3. Klikk på Lagre meny for å lagre den nye samlingsmenyen.

4. I hovedmenyen oppretter du en kobling med samme navn som samlingsmenyen du nettopp opprettet:

Hovedmenyskjerm med Legg til meny-knapp fremhevet

5. Angi at samlingskoblingen i hovedmenyen skal peke på samlingen du vil fremheve i samlingsmenyen din.

6. Klikk på Lagre meny.

Hovednavigasjonen din skal nå vise samlingskoblingene du opprettet, sammen med de første produktene i samlingen:

Hovedmeny som forsvinner

Hvis det ikke er plass til koblingene i hovedmenyen din i en enkelt linje, blir menyen ersattet av en Meny-knapp. Kunder kan klikke på knappen for å åpne et uttrekkspanel med alle koblingene i hovedmenyen din.

Hvis du ikke vil at hovedmenyen din skal reduseres til en knapp, kan du prøve dette:

• Fjern noen koblinger fra hovedmenyen. Hvis du fjerner elementer fra menyen, frigjør du plass og reduserer rot.
  • Skriv om koblingene i hovedmenyen, slik at de bruker færre tegn. Du kan for eksempel endre «Vanlige spørsmål» til «FAQ».
  • Bruk en smalere skrifttype for elementene i menyen. Du kan velge skrifttypen som brukes for menyelementene, ved å redigere «Brødtekst»-alternativet under Typografi i redigeringsprogrammet for temaer.

Bruke tekst i lysbildefremvisningen

Folk kommer til å se temaet ditt på enheter av forskjellige størrelser. Basert på nettleserens størrelse kan kunder muligens bare se en del av lysbildene dine. Derfor bør du ikke bruke bilder med tekst i lysbildefremvisningen. Hvis teksten i bildet blir beskjært, eller deler av teksten skjules, kan ikke kundene lese den.

Hvis du vil legge til tekst i lysbildefremvisningen, skriver du den inn som Tekst i overskrift og Tekst i underoverskrift.

Slik legger du til tekst i overskrift og underoverskrift i et lysbilde:

1. Klikk på Tilpass i Venture-temaet.

2. Klikk på Deler-fanen.

3. Klikk på Lysbildefremvisning.

4. For hvert lysbilde i lysbildefremvisningen kan du legge til Tekst i overskrift og Tekst i underoverskrift. Legg til teksten du vil vise på bildene i lysbildefremvisningen.