Shopify-merkevarebygging

Det er enkelt å gi kundene beskjed om at du er en Shopify-partner. Ikke glem å inkludere samarbeidspartnerkoblingen din med alle bannerne og logoene du bruker. Du mottar kommisjon for hver kunde som lanserer en butikk via koblingen din.

Shopify-logoer og retningslinjer for design

Logo for Shopify-partnere

Last ned Shopify Partners-logoen eller se Shopifys retningslinjer for merkevarer for flere logoer, fargekart, skrifttyper og skjermbilder.

Shopify-bannere

Legg til en av de følgende Shopify-bannerne på nettstedet ditt:

300x250

328x280

728x90

160x600