Metavelden bulksgewijs bewerken

Je kunt de bulk-editor gebruiken om tegelijkertijd wijzigingen aan te brengen in meerdere metavelden. Je kunt metavelden in bulk bewerken voor producten, varianten, collecties en klanten.

Als je productmetavelden in bulk bewerkt met de Microsoft Edge-webbrowser, kan dit fouten veroorzaken vanwege een beperkte URL-lengte. Overweeg andere webbrowsers te gebruiken, zoals Chrome, Firefox of Safari.

Productmetavelden in bulk bewerken

Je kunt producten selecteren die je in bulk wilt bewerken via de pagina Producten in je Shopify-beheercentrum.

In de bulk-editor worden in een tabel de producten weergegeven die je hebt geselecteerd naast een aantal eigenschappen. Je kunt wijzigen welke producteigenschappen worden weergegeven in de tabel. Elke kolom in de tabel vertegenwoordigt een producteigenschap, zoals prijs, SKU en specifiek productmetaveld. Elke rij in de tabel vertegenwoordigt een geselecteerd product.

Nadat je de productmetavelden hebt geselecteerd die je wilt bewerken, klik je op de velden in de editor om nieuwe gegevens in te voeren of bestaande gegevens te bewerken.

Stappen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Producten.
  2. Gebruik de selectievakjes om elk product te selecteren dat je wilt bewerken.
  3. Klik op Producten bewerken.
  4. Klik op Kolommen.
  5. Selecteer in de sectie Metavelden de metavelden die je in bulk wilt bewerken.
  6. Klik en typ in een veld in de tabel om het metaveld voor dat product te bewerken.
  7. Klik op Opslaan. Als er fouten optreden, los je ze op en klik je vervolgens opnieuw op Opslaan.