Een bankrekening koppelen aan Shopify Payments in de Verenigde Staten

Koppel een bankrekening om uitbetalingen te ontvangen als je Shopify Payments wil gebruiken.

Plaid is een veilige service waarmee je je bankrekening kunt koppelen aan Shopify Payments om uitbetalingen te ontvangen. Als je je bankrekening koppelt aan Plaid, kun je je bankgegevens verifiëren en zijn er kortere betaalperioden mogelijk, zodat je je geld eerder kunt krijgen.

Een bankrekening koppelen

Wanneer je Shopify Payments activeert, kun je je bankrekening koppelen met Plaid voor kortere uitbetalingsperioden. Als je je bankrekening al aan je Shopify-account hebt gekoppeld, raadpleeg je Een bankrekening verifiëren met Plaid.

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Betalingen.
  2. Klik in de sectie Shopify Payments op Shopify Payments activeren.
  3. Klik in het gedeelte Informatie over je bedrijf indienen op Gegevens indienen.
  4. Selecteer je bedrijfstype, voer de vereiste gegevens in en klik vervolgens op Accountinstallatie voltooien.
  5. Klik in het gedeelte Je account beveiligen met tweestapsverificatie op Tweestapsverificatie inschakelen.
  6. Voer een telefoonnummer in, voltooi het instellen van tweestapsverificatie en klik vervolgens op Inschakelen.
  7. Klik in het gedeelte Je bankgegevens toevoegen op Bankrekening toevoegen.
  8. Klik op Je bankrekening koppelen met Plaid en klik vervolgens op Doorgaan.
  9. Selecteer je bank en klik vervolgens op Doorgaan.
  10. Log in bij je bank met je online inloggegevens en klik vervolgens op de bankrekening die je wilt koppelen aan Shopify Payments.
  11. Selecteer het selectievakje Akkoord gaan met de algemene voorwaarden en klik vervolgens op Rekeninggegevens koppelen.

Een gekoppelde bankrekening verifiëren met Plaid

Als je je bankrekening al handmatig aan Shopify Payments hebt gekoppeld en je snellere uitbetalingen wilt, kun je je bankrekening verifiëren met Plaid.

Stappen:

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Betalingen.
  2. Klik in het gedeelte Shopify Payments op Beheren.
  3. Klik in het gedeelte Uitbetalingsgegevens op Bankrekening wijzigen.
  4. Klik op Je bankrekening koppelen met Plaid en klik vervolgens op Volgende.
  5. Selecteer je bank en klik vervolgens op Doorgaan.
  6. Log in bij je bank met je online inloggegevens en klik vervolgens op de bankrekening die je wilt koppelen aan Shopify Payments.
  7. Selecteer het selectievakje Akkoord gaan met de algemene voorwaarden en klik vervolgens op Rekeninggegevens koppelen.
Zat het antwoord dat je zocht er niet bij? Wij helpen je graag verder.