Memoria și personalizarea Sidekick

Sidekick reține informații din conversațiile dumneavoastră pentru a vă oferi asistență personalizată. Pe măsură ce interacționați cu Sidekick, răspunsurile sale devin mai relevante și mai adaptate magazinului dumneavoastră, astfel încât să petreceți mai puțin timp repetând contextul. În timp, Sidekick învață următoarele tipuri de informații:

  • Preferințe explicite: Atunci când îi oferiți lui Sidekick informații specifice despre dvs. sau preferințele dvs., Sidekick le reține pentru conversațiile viitoare.
  • Conversații anterioare: Sidekick își poate aminti interacțiunile precedente, astfel încât să puteți relua discuția de unde ați rămas. Dacă ați discutat despre un subiect săptămâna trecută, puteți face referire la el în mod natural, fără a mai explica întregul context.
  • Preferințe personale implicite: Pe măsură ce lucrați cu Sidekick, acesta învață cum preferați să primiți informații și își adaptează răspunsurile la stilul dvs. Acest lucru se întâmplă automat pe baza interacțiunilor dvs. în timp.
  • Activitate recentă: Sidekick poate face referire la ceea ce ați făcut recent în panoul de administrare Shopify. De exemplu, dacă editați un produs, apoi deschideți Sidekick, acesta ar putea menționa că tocmai lucrați la un produs, pentru a nu fi nevoie să îi explicați ce făceați.

Aspecte de luat în considerare privind memoria Sidekick

Înainte de a utiliza memoria Sidekick, analizați următoarele aspecte:

  • Sidekick reține conversațiile din chatul Sidekick din panoul de administrare Shopify. Conversațiile cu Sidekick din editorul de teme nu sunt adăugate în memoria lui Sidekick.
  • Pentru a continua lucrul din editorul de teme în chatul Sidekick, includeți detaliile în noua dvs. întrebare.
  • Sidekick reține conversațiile dvs. anterioare timp de aproximativ 3 luni.
  • Sidekick poate face referire la activitatea dvs. recentă din panoul de administrare Shopify din ultimele aproximativ 12 ore. Activitățile mai vechi nu sunt disponibile pentru Sidekick.
  • Dacă dezactivați memoria pentru o conversație, Sidekick nu va folosi informațiile dvs. stocate sau activitatea recentă din acea conversație.

Accesarea istoricului de chat Sidekick

Sidekick stochează istoricul de chat pe parcursul mai multor sesiuni de browser. Puteți accesa o listă cu conversațiile anterioare în următoarele moduri:

  • Din fereastra de chat Sidekick, dați clic pe titlul conversației din selectorul de chat.
  • Din panoul de administrare Shopify, accesați Conversații Sidekick.

Din lista de conversații, puteți căuta după cuvinte cheie pentru a găsi conversații specifice.

Dezactivarea memoriei pentru o conversație Sidekick

Dacă nu doriți ca Sidekick să vă acceseze informațiile stocate sau să salveze detalii noi dintr-o conversație, puteți dezactiva memoria. Când memoria este dezactivată, Sidekick continuă să vă răspundă la întrebări, dar nu își amintește preferințele anterioare, nu face referire la activitatea recentă și nu stochează nimic nou din conversația curentă.

După ce dezactivați memoria pentru o conversație, nu o mai puteți reactiva pentru aceeași conversație. Pentru a începe o conversație nouă cu memoria activată, închideți conversația curentă și începeți una nouă.

Pași:

Desktop
  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Sidekick sau dați clic pe pictograma Sidekick.

  2. Dați clic pe pictograma Toggle-On pentru a dezactiva funcțiile de memorie.

Mobil
  1. Din aplicația Shopify, accesați orice pagină din magazin și atingeți pictograma Sidekick.

  2. În fereastra de chat, atingeți pictograma Plus.

  3. Lângă Memorie, atingeți pictograma Toggle-On pentru a dezactiva funcțiile de memorie.

Gestionarea informațiilor stocate

Puteți actualiza sau elimina informațiile stocate de Sidekick în orice moment. Pentru a revizui ceea ce reține Sidekick, cereți un sumar în orice conversație. Dacă doriți ca Sidekick să uite anumite detalii, cereți acest lucru direct, iar Sidekick va confirma modificările.

Acest lucru se aplică preferințelor dvs. salvate și conversațiilor dvs. Activitatea recentă din panoul de administrare nu face parte din memoria salvată a lui Sidekick, așa că nu este inclusă într-un sumar. Sidekick poate face referire la activitatea recentă timp de aproximativ 12 ore, după care aceasta nu mai este disponibilă. Dacă nu doriți ca Sidekick să facă referire la activitatea dvs. recentă într-o conversație, puteți dezactiva memoria.

Redenumirea unei conversații Sidekick

Puteți redenumi o conversație Sidekick pentru a o găsi mai ușor mai târziu în istoricul chatului.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, dați clic pe Conversații Sidekick sau accesați Sidekick și selectați o conversație anterioară.

  2. Dați clic pe pictograma Menu options icon pentru conversația pe care doriți să o redenumiți.

  3. Faceți clic pe Redenumiți, apoi introduceți un titlu nou pentru conversație.

Ștergerea unei conversații Sidekick

Puteți șterge o conversație Sidekick în orice moment. Ștergerea unei conversații o elimină din istoricul chatului și din memoria Sidekick cu interacțiunile anterioare. Preferințele dvs. salvate nu sunt modificate.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, dați clic pe Conversații Sidekick sau accesați Sidekick și selectați o conversație anterioară.

  2. Dați clic pe pictograma Menu options icon pentru conversația pe care doriți să o ștergeți.

  3. Dați clic pe Șterge.