Om Shopify Affiliate Program

Shopify Affiliate Program inkluderar entreprenörer, utbildare, influencers, innehållsskapare och andra som rekommenderar sin entreprenörspublik till Shopify. Programmet är gratis att gå med i och låter affiliater göra förtjänst via sina målgrupper och få provision från varje ny Shopify Merchant-rekommendation. Affiliater kan tjäna i genomsnitt 58 USD för varje användare som registrerar sig för en betald plan med din unika affiliate-länk, och 2 000 USD för varje Shopify Plus-rekommendation. För att maximera dina intäkter kommer varje rekommendation stödjas för att hjälpa dem att övergå från provplan till betalad plan.

Bli en affiliate

Ansök nu

Hittar du inte de svar du letar efter? Vi finns här för att hjälpa till!

Kontakta Shopifys support