Om Shopify Affiliate Program

Shopify Affiliateprogram inkluderar entreprenörer, utbildare, influencers, innehållsskapare och andra som rekommenderar sin entreprenörspublik till Shopify. Programmet är gratis att gå med i och låter affiliater göra förtjänst via sina målgrupper och få provision för varje ny hänvisning från Shopify-handlare. Som en affiliate kan du tjäna i genomsnitt 58 USD för varje användare som registrerar sig för en betald plan med din unika affiliate-länk. För att maximera dina intäkter kommer varje person som rekommenderas få stöd för att gå från provplan till betalad plan.

Bli en affiliate

Ansök nu

Hittar du inte de svar du letar efter? Vi finns här för att hjälpa till!

Kontakta Shopifys support